mars se doima nekako ... zapuštenim? neurednim?
NASA-in Perseverance napravio 'prve korake' na Mar
- poruka: 5
- |
- čitano: 2.122
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mars se doima nekako ... zapuštenim? neurednim?
Je, trebali su na Mars poslati robota Roombu, da malo to sredi prije nego što je došao rover. Kažu, voziti će oko 200 metara za vrijeme misije. Ja sam mislio da je sa svojih 6 kotača ipak sposoban otići i znatno dalje i istražiti više toga. Jedva čekam da vidim kako će se ponašati onaj mali helić kojeg su doveli gore, hoće li uopće htjeti - moći letjeti u onoj rijetkoj atmosferi.
Once the rover begins pursuing its science goals, regular commutes extending 656 feet (200 meters) or more are expected.
Ajde nek mi netko sad objasni u koju jezičnu školu je išao autor ovog članka? Pa ovo bi google translate sigurno bolje preveo.
Sveukupan cilj rovera je prevaliti oko 24 km terena. Daj zamisli NASA pošalje opako skupog rovera na Mars da napravi 200 metara u dvije godine i to je to.
Once the rover begins pursuing its science goals, regular commutes extending 656 feet (200 meters) or more are expected.
Ajde nek mi netko sad objasni u koju jezičnu školu je išao autor ovog članka? Pa ovo bi google translate sigurno bolje preveo.
Sveukupan cilj rovera je prevaliti oko 24 km terena. Daj zamisli NASA pošalje opako skupog rovera na Mars da napravi 200 metara u dvije godine i to je to.
Moderni novinari, copy paste translate - JA NOV'NAR.