Super ploča, ali radije si kupim 2 ploče sa x570 nego jednu. Zvučnu karticu tko treba, kupiti će ju odvojeno.
ASRock X570 Taichi Razer Edition - Pojačana i naki
- poruka: 15
- |
- čitano: 9.952
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neznam dali je spomenuto u recenziji, ali sad sam primjetio da su makli donji PCIe 4.0 x1 slot posto u odnosu na Taichi, ali ajde sad malo bolje hlade chipset.
Dobra ploča ali ne zaslužuje ikonu Bug Preporuke.
uskoro na forumu: "imam ploĆu asrok X570 tajĆi razer i RAME kingston i ryzen se pregrijava kad radi" ...
Kako poduplatni cijenu nekog proizvoda, ali ne i vrijednost te kvalitetu?
Nalijepis "rejzer" - cijena ide gore, kvaliteta ostaje ista ili je jos gora, a vrijednost svakako nema nikakvu, osim u ocima pristavaca koji izdrkavaju na ergebej i rejzer.
Nalijepis "rejzer" - cijena ide gore, kvaliteta ostaje ista ili je jos gora, a vrijednost svakako nema nikakvu, osim u ocima pristavaca koji izdrkavaju na ergebej i rejzer.
Mogu oni naljepiti "bog i otac" naljepnicu i zaliti je zlatom, ali to ne prolazi kod mene!
Ploča nije loša ali daleko je to od Bug preporuke ikone.
Daj prvo pročitaj članak s razumijevanjem, pogledaj specifikacije, pa onda komentiraj.
Svaka ti čas šta se sjetih.. kad se sjetim svoje asusice x79 rampage IV extreme, to je bio punokrvni top-notch hardver, još uparena s i7-3970X hard core..uff koja vremena..
Danas ploče te klase (top topova) koštaju preko 5000 kuna
Sareni UEFI - nek cijeli 7. razred vidi da mama i tata imaju novaca...
UEFI je složen u skladu s dizajnom ploče. Onom tko si kupi ploču s dodatkom Razer Edition, nakrcanom RGB osvjetljenjem, zasigurno ne smeta što ista tema prati i UEFI.
Jesam ja ostario ili mi se cini da su nekad najskuplje komponente bile jeftinije od danasnje srednje klase?
Hmm....

UEFI je složen u skladu s dizajnom ploče. Onom tko si kupi ploču s dodatkom Razer Edition, nakrcanom RGB osvjetljenjem, zasigurno ne smeta što ista tema prati i UEFI.
Ma znam ali meni je to cirkus. I uopce ne mogu zamisliti odraslu osobu (20+ godina) da bi ciljano isla tako nesto uzeti. Doduse, ne razumijem ni one koji stavljaju spojlere velicine kuhinjskog stola na aute stare 15 godina niti one koji ko fol vole zivotinje a pse i macke oblace u odjecu.
Nekoc dijagnoza - danas osobnost...