Odavno prožvakan bend, valjda pokušava otkriti vec otkrivenu ameriku
Peter Jackson radi dokumentarac o Beatlesima iz jo
- poruka: 10
- |
- čitano: 5.686
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
odrastal sam uz njih. jedwa čekam to pogledat i posluhnut
the doorsi su došli par godina kasnije i i mali su puno moderniju glazbu od beatlesa koji su pijevali pjesme za malu djecu
the doorsi su došli par godina kasnije i i mali su puno moderniju glazbu od beatlesa koji su pijevali pjesme za malu djecu
Poznata dječja uspavanka "Lucy in the sky with diamonds".
kad se ovako pismeno izražavaš...
usput, više volim Kotrljajuće kamenje i Dveri od Buba, ali njihovu pjesmaricu svoditi na dječje pjesme je..... glupo...
uz to, oni su najviše doprinijeli složenosti zvuka i harmonije u modernoj glazbi....
Jedva čekam. Izgleda kao da je jučer snimljeno. Obožavam obrade starih snimki. Slično kao i one obrađene stare filmove sa početka prošlog stoljeća što se mogu naći na youtubeu... Kad gledam staru, neobrađenu snimku, teško mi je uživjeti se u to doba...kao da je iz nekog davnog vremena koje postoji samo u knjigama, a ljudi kao da su likovi iz hrvatske neinspirativne kinematografije. A kad se poveća fps, stabilizira slika, srede boje, zvuk...sve izgleda puno životnije i "realnije"...Vidiš da su ljudi bili isti kao danas, samo su frizure, odjeća i okoliš bili drukčiji.
Pogledajte Yesterday. Muzičar se nađe u svijetu u kojem nema Beatlesa, po sjećanju rekonstruira sve pjesme i stekne planetarnu slavu. Odličan film.
Richard Curtis je veliki beetle fan, vise njegovih filmova gaje ideju da neki klinac negdje nesto svira i da fascinira neku djevojcicu. about a boy, love actually i yd.
no yd je sa Edom Sheeranom - koji nije dorastao da ga se gura u isti film s bubama itd. je onako, nelos film, ali debelo ispod Curtisovih najboljih postignuca, jer je bio samo scenarist a ne i pisac predloska.
ako uzmemo da je rezirao sjajni Danny Boyle, onda trostruko vise boli jer su potrosili beetlese na dobru ideju i ispodprosjecnu pricu...
onako bazdi na - skrpano radi para... uz obavezne goofy Amere (lik producentice, super ako je glumica odredjene seksualne orijentacije - ono da pogode sto vise demografije - bljak)
sto su na zalost radili i veliki Pajtoni potrosivsi Simona Pegga u filmu koji je imao sjajan potencijal i ostao debelo neiskoristen.
odrastal sam uz njih. jedwa čekam to pogledat i posluhnut
I ja sam odrastal uz njih. Prva LP ploča mi je bila "Let it be" (kupija je 1972.) pa mi je vjerojatno i iz tog razloga njihov najbolji album. S obzirom da je i ovaj film povezan s tim albumom veselim se gledanju.
Ja sam vrtio Rubber Soul do besvijesti. I danas mi najdrazi. onako iz privatnih, sentimentalnih razloga.
Ovaj filmic mi je bas popravio raspolozenje.
bar nesto sto ce sljedecu godinu ciniti boljom.
Pogledajte Yesterday. Muzičar se nađe u svijetu u kojem nema Beatlesa, po sjećanju rekonstruira sve pjesme i stekne planetarnu slavu. Odličan film.
Richard Curtis je veliki beetle fan, vise njegovih filmova gaje ideju da neki klinac negdje nesto svira i da fascinira neku djevojcicu. about a boy, love actually i yd.
no yd je sa Edom Sheeranom - koji nije dorastao da ga se gura u isti film s bubama itd. je onako, nelos film, ali debelo ispod Curtisovih najboljih postignuca, jer je bio samo scenarist a ne i pisac predloska.
ako uzmemo da je rezirao sjajni Danny Boyle, onda trostruko vise boli jer su potrosili beetlese na dobru ideju i ispodprosjecnu pricu...
onako bazdi na - skrpano radi para... uz obavezne goofy Amere (lik producentice, super ako je glumica odredjene seksualne orijentacije - ono da pogode sto vise demografije - bljak)
sto su na zalost radili i veliki Pajtoni potrosivsi Simona Pegga u filmu koji je imao sjajan potencijal i ostao debelo neiskoristen.
Da, bio je sumnjivo predobar