Baš plemenito od njih, a tko će drugi ih educirat neg najveći šaner na ISP tržištu čiji agenti uvaljuju nepotrebne usluge nepismenim starcima
Pokrenut HT-ov nacionalni program digitalne edukac
- poruka: 4
- |
- čitano: 2.981
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hvalevrijedna akcija, naučit stare ljude da stisnu 2 gumba nije preteško, a dobrobit komunikacije je izvrsna.
ipak to ovisi o motivaciji. moj stari (za koji dan 97) odmah se naučil na daljinski od televizora ali telefon (bežični, najjednostavniji) neće da ga jebeš. ne zanima ga i badava sva "edukacija" kad namjerno odmah zaboravi.
ipak to ovisi o motivaciji. moj stari (za koji dan 97) odmah se naučil na daljinski od televizora ali telefon (bežični, najjednostavniji) neće da ga jebeš. ne zanima ga i badava sva "edukacija" kad namjerno odmah zaboravi.
Još je i dobar.
Ja tasta već mjesec dana učim kak izaći iz media playera na telki (home pa enter, smart tv je), ali evo već prešao brojač prek peteroznamenkastih brojki pokušaja i još uvijek mu ne polazi od ruke...
A na mobitel se zna javit, čak i lampicu za svjetlo upalit, pa ti sad nekaj reci (čak zna i pogledati koliko je sati na mobitelu).