Aha. Došao poziv. Sutra na prvo cijepljenje Pfizer-om.
Druga doza na rasporedu 09.06.
Cijeli život nisam na ništa ni alergičan ni presojetljiv bio pa valjda neću ni na ovo.
Wish me luck.
Cijeli život nisam na ništa ni alergičan ni presojetljiv bio pa valjda neću ni na ovo.
Wish me luck.
Wish me luck.
Kao što su kolege meni savjetovale, pripremi tablete i deke za svaki slučaj.
Wish me luck.
Meni je sve prošlo OK nakon prve doze Pfizera. 5 dana od kad sam primio...
Wish me luck.
Kao što su kolege meni savjetovale, pripremi tablete i deke za svaki slučaj.
Ma sve ispod 39 stupnjeva i grceva koje bi ubile slona ja samo lagano otresem i nastavim sa životom.
Ostale gluposti koje si nadrobio neću komentirati.
Nisi rekao ništa pametno ni argumentirano. Ostaje da si licemjer koji optužuje za whataboutism, a sam se koristi njime.
Pa jesi ti ograničen? Gdje je post u kojem sam ja nekoga optužio za whataboutism??? Gdje je ? Napisao sam ti već da pročitaš postove prije nego što počneš pisat gluposti.
Imaš pravo, pogrešno sam shvatio tvoje spominjenje whataboutizma.
No to ne mijenja činjenicu da se služiš njime, što te i dalje čini licemjerom koji nimalo ne mari za gladne ljude, ali mu dobro dođu kao broj da lošom logikom ospori napore za borbu protiv korone. Jer ako se ne cijepimo onda će valjda gladni nekim čudom biti nahranjeni?
Sve što si nadrobio su poznate logičke greške (uglavnom ad hominem i nešto whataboutizma) kojma se služe oni koji nemaju nikakve argumente.
Hvala ti doktore visak. Da mi nisi ovo rekao ja ne znam, iskreno kako bi nastavio sa životom. Spasio si me i okrenuo na pravi put. Još jednom ti hvala. Svakako ću te preporučiti svim prijateljima. Jel i privatno dijeliš savjete ili samo ovako online?
U 12 mjesecu 2020 mi stari dobio težak slučaj korone ( obostrana upala pluća ) a ja bio s njim jako u kontaktu i meni ništa.
Prije 20 dana se družio sa dvije cure koje su dobile isto težak oblik korone a meni opet ništa.
Uglavnom u zadnjih par mjeseci 20 dana potrošio na izolaciju.Pun mi je kufer izolacije. Radije ću se cijepiti.
U 12 mjesecu 2020 mi stari dobio težak slučaj korone ( obostrana upala pluća ) a ja bio s njim jako u kontaktu i meni ništa.
Prije 20 dana se družio sa dvije cure koje su dobile isto težak oblik korone a meni opet ništa.
Uglavnom u zadnjih par mjeseci 20 dana potrošio na izolaciju.Pun mi je kufer izolacije. Radije ću se cijepiti.
Nije rečeno da cijepljen ne možeš prenijeti drugome virus. I cijepljen treba držat distancu i pazit.
Isto to i mene muči, uvijek sam mislio da je IT ekipa malo obrazovanija i da drugačije razmišljaju od klasičnih hrvatskih tupina, ali kao što možemo vidit svega ima svugdi. Čudo jedno da tehnički pismeni ljudi ovako malo znaju i razumiju.
Isto to i mene muči, uvijek sam mislio da je IT ekipa malo obrazovanija i da drugačije razmišljaju od klasičnih hrvatskih tupina, ali kao što možemo vidit svega ima svugdi. Čudo jedno da tehnički pismeni ljudi ovako malo znaju i razumiju.
To je ona priča 'ima i znanstvenika vjernika'. Ima ih i koji vjeruju u astrologiju, uroke i tarot.
Ako je netko naučio ohmov zakon ili računati integrale, ne znači nužno da je cijeli svoj pogled na svijet promijenio. Ako je bio lakovjeran ili praznovjeran, vjerojatno je to i dalje.
Prosjek tehnički obrazovanih osoba se vjerojatno razlikuje od prosjeka ostatka populacije, ali rasipanje je veliko u oba skupa.
Di je onaj sad s 30 i neke stranice koji u svakoj temi mora napomenuti da ima 4 fakulteta i da naravno da ce se cijepiti..... Covjek se citav zivot "skoluvao" za ovu situaciju tak da donese pravu odluku... hahaha bem ti nebo
Puknit ce zato sto ne mogu trenutno na festivale ic? Ma daj molim te, i ja sam dosta izlazio i izlazit cu opet ali sigurno necu puknit zbog toga sto trenutno nemam gdje izaci, a ni moji frendovi isto.
Došli su s index.hr-a. Hrpa njih.
Puknit ce zato sto ne mogu trenutno na festivale ic? Ma daj molim te, i ja sam dosta izlazio i izlazit cu opet ali sigurno necu puknit zbog toga sto trenutno nemam gdje izaci, a ni moji frendovi isto.
Ma da, jaki su mu festivali. Da se bar ide razvalit na neki od ovih pravih, nego ide na neke gluposti i ne drogira se. Isto kao i da je doma ostao onda.
Ma da, jaki su mu festivali. Da se bar ide razvalit na neki od ovih pravih, nego ide na neke gluposti i ne drogira se. Isto kao i da je doma ostao onda.
Ide na klape i Dubrovačke ljetne igre.
Kaj fali klapama i Dubrovačkim ljetnim igrama????
Na Zdravka Čolića.
Apsolutno ništa, i jedno i drugo odlično.
Apsolutno ništa, i jedno i drugo odlično.
Kaj se onda ismijavas iz toga par postova prije?? Nekome su klape i Dubrovacke ljetne igre tradicija i ponos...jesi mozda dotepenec?
Moram ti priznati da si uspio u nečemu za što sam mislio da je nemoguće,nagovoriti me da se i ja prijavim za cijepljenje!
Umjereni sam teoretičar zavjere,pri tome vjerujem da je zemlja okrugla,vjerujem da postoji Korona,vjerujem da nema nano čipova u cjepivu...umjereni,samo zato što vjerujem u Boga.Eto to je moj jedini "grijeh"!
Nešto u tvome postu me nagnalo da se prestanem nadati da ću biti u onih 25% populacije koja se ne treba cijepiti i obavim svoju građansku dužnost i odem se bocnuti!
Svaka čast na pametnome postu!
Foofajter, ja ti volim te forum epidemiologe koji su procitali sve kaj se procitat dalo i puni su znanja. Pa bez njih bi mi ostali pomrli. Briga je to znas kakva..
To je ona priča 'ima i znanstvenika vjernika'. Ima ih i koji vjeruju u astrologiju, uroke i tarot.
Naravno da ima, i ne samo to, nego su počeci znanosti upravo krenuli od vjernika. Evo na primjer Tesla je bio veliki vjernik, a zgodno je pogledati samo ovaj link:
http://www.godandscience.org/apologetics/sciencefaith.html
I Ruđer Bošković bio je isusovac, oni su zapravo i gurali znanost, samo što je danas opće iskrivljena slika da su znanost i vjera u konfliktu.
Malo offtopic, ali morao sam.
A kaj glumis? Kad ti ne odgovara nesto odma se pravis englez... Najmilije si zovi bedaceki.
Naravno da ima, i ne samo to, nego su počeci znanosti upravo krenuli od vjernika. Evo na primjer Tesla je bio veliki vjernik, a zgodno je pogledati samo ovaj link:
http://www.godandscience.org/apologetics/sciencefaith.html
I Ruđer Bošković bio je isusovac, oni su zapravo i gurali znanost, samo što je danas opće iskrivljena slika da su znanost i vjera u konfliktu.
Malo offtopic, ali morao sam.
Naravno da su počeci znanosti krenuli od vjernika, kad su živjeli u doba i okruženju gdje su svi bili vjernici (ili ih više ne bi bilo). I počeci pismenosti su krenuli među nepismenima, počeci ćelavosti kreću među ljudima koji imaju kosu. Po definiciji početak neke djelatnosti znači da je prije toga bilo drugačije. Samo ta početna znanost nije bila ni blizu današnjoj. U početku se činilo da se to može međusobno pomiriti, pa su Newton, Galileo i ostali mislili da to ide zajedno, no znanost je odavno toliko napredovala da je postalo jasno da opovrgava uglavnom sve što religije tvrde.
Newton je smatrao da bog održava nebeska tijela u kretanju, jer naprosto nije imao znanja o kozmologiji koja danas imamo, tek je nešto počeo petljati s gravitacijom. Tako da pozivanje na povijesne znanstvenike, koji iako su za svoje doba bili velikani, nisu znali ni jedan promil onoga što mi danas znamo, naprosto nema smisla. Upravo to pozivanje na prošlost je pokušaj kreiranja iskrivljene slike da danas nisu u konfliktu.
A o prosvjetiteljima Isusovcima, koji su progonili vještice na ovim prostorima, bi se isto dalo pričati.
znam da vam je tesko prihvatiti da je znanost krenula od vjernika, ali boze moj.. no sto ce tek biti kad saznate da zivite u katolickoj zemlji?
znam da vam je tesko prihvatiti da je znanost krenula od vjernika, ali boze moj.. no sto ce tek biti kad saznate da zivite u katolickoj zemlji?
Zašto bi bilo teško prihvatiti?
Od majmuna su nastali ljudi, od vjernika znanstveniici. Evolucija na djelu.
Ja živim u zemlji u kojoj Ustav kaže:
Članak 41. Sve vjerske zajednice jednake su pred zakonom i odvojene od države.
Nema ništa o katolicizmu.
Ne znam kako je u tvojoj.
Zašto bi bilo teško prihvatiti?
ovo je bilo lako, bravo!
medutim, mislim da smo dovoljno odrasli i zreli, pa se mozemo sloziti da zemlja, u kojoj je 86% stanovnistva katolicke vjeroispovijesti, sigurno nije islamska ili hinduisticka, vec katolicka zemlja.. iskreno, ne vidim sto si htio pokazati tim clankom iz ustava..