imam ga na Sony TV-u i da definitivno najbolji... naročito kod igranja s titlovima...ostali uopće ne omogućavaju odabir piložaja titla.jedino im problem kod 7.1 zvuka slabije se čuje na tv-u...za 5.1 nema problema
MX Player - jedan od najboljih videoreproduktora n
- poruka: 14
- |
- čitano: 4.930
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel to vrijedi i za Android tv
jel to vrijedi i za Android tv
Ne bih znao pošto nemam Android TV
Opet sam na bug.hr naučio novu riječ, reproduktor! I sviđe mi se.
Guglam i vidim kako i nije ni tako rijetko u upotrebi, eto, ja je ovdje čitam po prvi put.
Glagol reprodukcija je dugo u mom riječniku, sada taj pojam imam i kao imenicu.
Opet sam na bug.hr naučio novu riječ, reproduktor! I sviđe mi se.
Guglam i vidim kako i nije ni tako rijetko u upotrebi, eto, ja je ovdje čitam po prvi put.
Glagol reprodukcija je dugo u mom riječniku, sada taj pojam imam i kao imenicu.
Reprodukcija se radi pomoću reproduktora i reproducentice.
Svi ga koriste jer praktički nema konkurencije. Ima najviše mogućnosti.
Da imam Android (a nemam), ne bi ga iz principa koristio upravo zbog onoga "pro" verzija. Moš misliti, profesionalni video player? Samo da govnjari mogu izmusti novce za pizdariju! U free verziji vjerojatno šiba one iritirajuće reklame kreme za hemoroide u dnu ekrana, mogao bi se kladiti! Uz toliko odličnih i redom free playera na windowsima, distrama linuxima, macovima i drugim platformama, oni na jebenom androidu odluče naplaćivati takvu trivijalnost kao što je video reproduktor!? Strašno! Jesam "jabučar" donekle, ali nemojte misliti da je iOS išta bolji, ako ne i gori po tom pitanju. Tamo ti naplate i "govno u celofanu!"
U free verziji vjerojatnošiba one iritirajuće reklame kreme za hemoroide u dnu ekrana, mogao bi se kladiti!
Reklame? Niti jedne, a koristim MX Player od 2013.
U free verziji vjerojatnošiba one iritirajuće reklame kreme za hemoroide u dnu ekrana, mogao bi se kladiti!
Reklame? Niti jedne, a koristim MX Player od 2013.
A onda free verzija ima neka ograničenja ili koristiš one đinđe od AdGuard-a, za filtriranje mrežnog prometa preko njegovih DNS servera i VPN. Mora postojati nešto što dovoljno iziritira korisnike da se odluče na "pro" verziju"
Sinoć sam ga instalirao i htio da probam na starijem tabletu, radi OK, no nemogu nigdje pronaći da postavim titlove da prepozna slova Č i Ć, dok npr. Š, Ž, Đ uredno prikazuje.
Iritiria me kad prikazuje ae umjesto ć,č.
A onda free verzija ima neka ograničenja ili koristiš one đinđe od AdGuard-a, za filtriranje mrežnog prometa preko njegovih DNS servera i VPN. Mora postojati nešto što dovoljno iziritira korisnike da se odluče na "pro" verziju"
Blokada.org, a prije sam koristio AdGuard. U počecima nisam koristio nikakav adblocker na mobu i nisam imao reklame.
Sinoć sam ga instalirao i htio da probam na starijem tabletu, radi OK, no nemogu nigdje pronaći da postavim titlove da prepozna slova Č i Ć, dok npr. Š, Ž, Đ uredno prikazuje.
Iritiria me kad prikazuje ae umjesto ć,č.
Jesi probao ovo:
Settings - subtitle - character encoding
I odabereš: Eastern European 1250