Facebook Dating, servis za traženje partnera, dost

poruka: 18
|
čitano: 10.420
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Facebook Dating, servis za traženje partnera, dost".

Svaka ćas!

Sad konačno mogu osim na okcupid, plentyoffish, tinder, badoo, tagged, iskrici i gayromeo biti ignoriran i na fejsbuku. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2020 14:00 (ZovemseZoranidolazimizRijeke).
Moj PC  
4 1 hvala 0
8 godina

Ljubav preko oglasa? Evo jednog:

Ružan, tužan, na milijune dužan traži ženu suprotnih karakteristika. 

A o braku: nije teško naći partnera, teško ga je zadržati. 

12 0 hvala 0
Re: Facebook Dating, servis za traženje partnera,
danen kaže...

Nije teško zadržati, ali je u većini zemalja ilegalno.

5 godina

Budem probao...napokon da pronađem neku bogatu ateistkinju u recimo New York pa da kažem by by pripizdini u kojoj živim..ona nek donosi pare a ja ću biti Domaćica

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.

4 2 hvala 0

Nema na play store niš od te aplikacije.  Nisam očekivaš ništa, ali opet sam razočaran.

Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine
protjeran
ZovemseZoranidolazimizRijeke kaže...

Nema na play store niš od te aplikacije.  Nisam očekivaš ništa, ali opet sam razočaran.

Facebook i Google su vidjeli tvoj način razmišljanja iz prethodnog komentara i ne nude ti aplikaciju 😂.

8 godina

Kakva aplikacija na play store-u? Otvoriš fejs app -> Menu -> Dating.

nekinik kaže...

Facebook i Google su vidjeli tvoj način razmišljanja iz prethodnog komentara i ne nude ti aplikaciju 😂.

Nije se lijepo smijati (idiotima) invalidima  evo skužio kako to radi konačno. Opet nema niš plodnih ženki

14 godina
danen kaže...

Trazis zenu suprotnog spola 

13 godina
danen kaže...

Nije teško zadržati, ali je u većini zemalja ilegalno.

Ju je je? Je ju je!
3 godine
odjavljen

Svaka ćas!

Sad konačno mogu osim na okcupid, plentyoffish, tinder, badoo, tagged, iskrici i gayromeo biti ignoriran i na fejsbuku. 

Krivo razmisljas. Ne trebas traziti neku savrsenu zenku i cekati odgovor koji nece doci, trebas koristiti znanstvene metode.

To je sve zakon brojeva. Nadjes si neki upad za razgovor tipa imas tuzne oci. Posaljes to na stotine profila i dobit ces mozda 10 odgovora. Super, vec si isfiltrirao one koje padaju na glupe fore.

U sljedecoj fazi imas isto tako pripremljen neki odgovor. Nakon nekoga vremena vidjet ces sto ima najbolji ucinak i to koristis.

14 godina
neaktivan
Dok ti isfiltriras, ode ona drugom.
7 godina

Davnih dana kolega je dao savjet:

Ako hoces naci normalnu, cistu zensku - crkveni zbor, tecajevi plesa itd

Smijali smo se tome tada, ali igrom slucajeva sam otisao na tecaj plesa radi nekih svatova, i bilo je materijala. A malo muskaraca.

Screw digital dating gdje svaka ima 7k opcija i igra na vise strana. Prvi puta kada veza dozivi problem, vratit ce se na old fishing place gdje je dobijala paznju i gdje ima petoricu na klupi i u mobu/whatsappu.

Habits are a nasty thing.

9 0 hvala 3
Gebirgs kaže...

Davnih dana kolega je dao savjet:

Ako hoces naci normalnu, cistu zensku - crkveni zbor, tecajevi plesa itd

Smijali smo se tome tada, ali igrom slucajeva sam otisao na tecaj plesa radi nekih svatova, i bilo je materijala. A malo muskaraca.

Screw digital dating gdje svaka ima 7k opcija i igra na vise strana. Prvi puta kada veza dozivi problem, vratit ce se na old fishing place gdje je dobijala paznju i gdje ima petoricu na klupi i u mobu/whatsappu.

Habits are a nasty thing.

Također, više od 5 godina plesnih tečajeva. Ima muškaraca, nema žene. Doslovce, ne serem, nisam jedini koji to primjeti. Na jednu ženu u pravilu 3 muškarca na tečaju. Na plesnom podiju (to se inače još zove i "party") na jednu ženu 10 muškaraca. Kao hijene (smo). Od zgodnih žena, eh, jedna od deset. Većinom 50+, svaka im čast, odlučile su sad par godina pred penziju pronaći hobije. A niti plesanje s mlađahnim dečkićima im neće pasti teško.

Svi željni provoda i života pobjegli u Zagreb, drugi gradovi uglavnom ostali bez ikoga. Nažalost. 

12 godina

Jesam li jedini kojem su ovakve stvari, iskreno, ljigave?

Ova, kao ni desetine drugih iste vrste, nije za traženje partnera/ice - ovo je aplikacija za traženje one night standa.

šukurac bato moj, ovaj svijet je ružno mjesto

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak | PUBG: slav_baba_yaga
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Zapravo, koliko sam čitao, Facebook Dating je najnepraktičniji za ONS jer je fokusiran na krug tvojih poznanika/poznanica.

Idealan alat za ljude koji žugaju da su u friendzoneu jer zapravo nemaju muda riskirati prijateljstvo zbog potencijalne veze jer ako se obje osobe tako osjećaju i stave da je ova druga tajna simpatija, dobiju match.
Privatne poruke su za privatne razgovore. Ne odgovaram na općenita pitanja vezana uz neku temu.
7 godina

No scheise???

Pa nije bilo tako prije 15 godina. (fak zvucim prastaro)

Da nisu iselile?

7 godina

ako ćemo biti par samo preko FB bez fizičkog kontakta/susreta .... što da ne !

Supruga kod kuće sa djecom ,ljubavnica u vikendici/brvnari ... djevojka na FB-u 

waaagh ;

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice