Znači da ugasim tinder profil

Znači da ugasim tinder profil
ne valja psovat al kad pročitaš ovako nešto, što drugo nego kresnit boga
Zabluda potrošačkog društva: površnost u ljubavi, kao i u svemu drugom. Nije problem pronaći partnera, nego ga zadržati.
U osnovi, možda diže kvantitetu matcheva, ali ne i kvalitetu...
Osobno, nemam problema sa prihvaćanjem nečijeg"imanja" bilo kakvog gadgeta, pa i mobilnog!
Ja bi ih prije podijelio u recimo gornju i donju sferu ukusa/potrebe/mogućnosti koje uvjetuju uopće poveznicu imanja kao takvog!
- gornja prije svega nije ograničena financijskom stavkom, a njihova potreba zahtijeva uvijek jak komad koji će imati uza sebe!
- donja nema nikakvih razloga i potrebe za nečim novim i jakim, pa su dostatni i nečim što je u principu od ranga 0 prema max 50 u spektru!
Imam frenda koji je recimo manager u jednoj firmi i uzeo je jednom poodavno mobitel NOKIA SIRROCO 8800, kada su tek dolazili na tržište, gdje je to njemu "bilo" u opisu, sasvim normalno!
Isto tako, znao sam i ove godine vidjeti neke poznanike koji imaju mobilne uređaje starije od preko desetak godina, nebitno kojem segmentu "pripadaju", ali to njih uopće nije u ničemu smetalo da funkcioniraju sasvim normalno!
Postoje ljudi koje srećem a imaju još starije gadgete, sa monokromatskm ekranom i tipkovnicom, ali nemaju stvarno aspiracije imati nešto bolje!
Ako se bilo koga promatra kroz prizmu "što to on/ona ima", to je apasolutna debilana, gdje se stavlja materijalno stavlja ispred ljudskog.
upavo zadobih preko nekoliko zlih ideja za socio-psihološke pokuse. na ljudima, da ne kažem ženama.