Djeluje romantično, ali - riječ je o nečem drugom. Mnogo se radi na tome da se numerički podaci umjesto očima (grafikoni i sl.) percipiraju ušima (zvučni, ponajbolje tonski zapis). Po zvuku se najbolje vidi da nešto ne valja, da nešto odstupa od normale - postupak kojim se služe liječnici i automehaničari. (Odmah ćemo vidjeti da nešto s motorom nije u redu jer "lupa".)
Reakcije biljaka na vodu, dodir, ljude, okruženje
- poruka: 8
- |
- čitano: 7.391
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ta muzika zvuči poput istočnjačke meditativne.
mene više interesiraju inicijali M.F. ispod tekstova (nema u impressumu). motherfucker? mali franjin? meskalero fungus? mifoflaf fkofo? matija fušer? metroidvanka flundrić? ...
mene više interesiraju inicijali M.F. ispod tekstova (nema u impressumu). motherfucker? mali franjin? meskalero fungus? mifoflaf fkofo? matija fušer? metroidvanka flundrić? ...
Pa kak to ne znaš. Mirko Fodor!
Slažem se, mislim, otpuštaju one kemijske substance kad su oštećene(najlakše se osjeti miris trave nakon košnje), ili kad se bore za prostor, ali to je sporo, i nemjerljivo ovim gizmom koji je ništa drugo negoli ohmmetar. Zamislite da nama netko mjeri "raspoloženje" mjerenjem otpora. Veze s vezom nema.
Čak mislim da boljke nedaju nikakvu mjerljivu varijaciju otpora, i taj goober samo random pušta playlistu mp3 new age baljezgarija, a prave trigere varijacija moguće ima skrivene u kutijici tipa barometar, svjetlosne senzore ili termometar. Čekam thunderfoota da im objasni uz veliki naslov "busted", i da se ovakvi "podaci" mogu "prekonvertirati" u bilo što - trap cajke, fodora kao sintetizatora glasa koji je glasnogovornik biljke ili prognozu za dobitak na lottou.
Nemožeš imati suvislu informaciju o biljci iz dvije fakin stezaljke. Danen je pretolerantan na ove "umjetnike" koji, kladim se, kineski weather station skriven u kutijici prodaju za tisućostruku cifru.