Svaka cast!
Inženjer iz Tesle, Applea i Aston Martina postao š
- poruka: 17
- |
- čitano: 7.921
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Automobilima je san svakog inženjera. Budući da je gotovo svaka komponenta dizajnirana i izrađena unutar kompanije, to nam daje slobodu da stvaramo...
s konja na magarca, narod bi rek'o
Zanimljiv odabir...ali u Tesli je proveo samo 2 god. Kao CTO ce ovdje imat puno vise slobode i to ocigledno covjek cijeni u odnosu na prijasnja 3 angazmana.
Bas me zanima na cemu je radio u Appleu konkretno. Uglavnom sretno dalje!
pored sebe imam 2 inženjera, pitao sam ih jel im san raditi u RA...
rekli su da NE
kako to, kako to
Kao inzinjeru strojarstva i konstruktoru, kreativna sloboda mi jako puno znaci, vjerujem i svima... Tako da ako je i za manje love dosao i ako misli da ce se moci bolje izraziti, nek mu je sretno :D
s konja na magarca, narod bi rek'o
Nakon Astona nije dugo trajao po firmama.
Trazi dom u Ist. Europi gdje ce se prodati za dio love koju je tukao na zapadu.
Inače, čim vidim da firma ima neki svoj žnj "sustav" za CV, dižem ruke od toga. Samo email, i potvrdni odgovor.
Stanje će i dalje bit isto. Još nikad nisam vidio ni testni C Two, ni C One. Jedino grejpove vidim.
Ja nikad nisam vidio Chirona, znači da niti ne postoji i da Bugatti prodaje maglu.
prepametan?
u vladu možeš samo sa IQ 80 ili manjim
Inače, čim vidim da firma ima neki svoj žnj "sustav" za CV, dižem ruke od toga. Samo email, i potvrdni odgovor.
Ne znam po čemu je ti ikakvo mjerilo - vani dobiješ zahvalnicu/odbijenicu samo kad šalješ recruiterima koji uglavnom nemaju pametnija posla nego sortirat CV-eve i molit boga da im uleti netko pa da mu uzmu proviziju od plaće za zapošljavanje i da zarađuju na "tuđoj grbači".
Ako zaista želiš posao onda se trebaš potruditi malo više od običnog maila i zamoble. Odi u firmu, traži, dosađuj. Pitaj možeš li volontirati, dokaži se.
Na svaku zamolbu koju sam poslao preko maila ili preko aplikacije (moj posao itd...) sam dobio odgovor.
Do sada sam poslao skoro 50ak zamolbi, vidio sam sve i svašta.
Navikni se i toeto.
Na svaku zamolbu koju sam poslao preko maila ili preko aplikacije (moj posao itd...) sam dobio odgovor.
Do sada sam poslao skoro 50ak zamolbi, vidio sam sve i svašta.
vani kad se prijaviš dobiješ generički email koji kaže da se ne ljutiš ako ne dobiješ odgovor, jer da imaju previše prijava
ako ti odgovore, znači da si prošao barem jedan krug selekcije, odnosno da su čak i razmišljali o tebi.