Koje reklame? Zar YouTube prikazuje reklame? Ooops zaboravio sam izgasit Ad Blocker, a New Pipe na Androidu isto neposlušan.
Dodavanjem točke u URL-u izbjegavaju se reklame na
- poruka: 11
- |
- čitano: 6.556
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
instaliraj firefox i dodaj ublock unutra s https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/ublock-origin/
i koristi firefox, ako prodje neka reklama, blokiraj posebno domene, frameove itd.
Za mobitel osim FF sa blokerom, moze se koristit i Brave
Koje reklame? Zar YouTube prikazuje reklame? Ooops zaboravio sam izgasit Ad Blocker, a New Pipe na Androidu isto neposlušan.
Hvala na NewPipe! Ajde, koliko god su neki komentari beskorisni, barem se tu i tamo pojavi neki biser vrijedan pažnje!
Youtube Vanced je puno bolji i nema apsolutno ni jedne reklame, to je prakticki originalni Youtube s premium-om (bez oglasa, background player itd), NewPipe jedino dobar ukoliko zelis downloadati glazbu, video i ukoliko zelis raditi playliste bez registracije odnosno logiranja. Samo upozorenje, Vanced ima puno fake site-ova (znam za 3 fake-a), samo www.Vanced.app je "official". Znam da mi je jedan fake bio prvi rezultat kod pretrazivanja (Google) tako da, na DuckDuckGo recimo nije...... neupuceni se lako zalete.
BTW ovo za tocku sam vec znao od prije, mislio sam da je to opce poznata stvar.... a na netu je i bilo "savjeta" kako gledati youtube bez reklama na PC-u.
Vidiš, vidiš... Iako, često koristim sajt cpu-world.com pa s obzirom da oni žive od reklama, ne smijem imati adblocker jer mi taj sajt onda neće prikazati sve podatke...
Pi-hole - A black hole for Internet advertisements
Ili AdGuard Home. Nudi više mogućnosti; također otvorenog koda i u potpunosti besplatan.