Meni je malo već muka od Muska na BOL-u. Mislim da mu se pridaje prevelika medijska pozornost.
Teslini inženjeri sklapaju medicinske respiratore
- poruka: 12
- |
- čitano: 3.494
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Slažem se, dosta vijesti o ljudima koji pomažu oboljelima, a pogotovo ako je to Musk.
Meni je malo već muka od Muska na BOL-u. Mislim da mu se pridaje prevelika medijska pozornost.
Gle, očito to radi zbog pozornosti i promocije svojih proizvoda. a BUG prenese takvu vijest.
Ali ako nikome ne šteti i još k tome napravi ogromno dobro djelo? Odlično, samo naprijed!
sutradan vijest: Musk osobno zašarafio šaraf sa Teslinog vozila na respiratoru.

I onda meni neki spočitavaju da sam hejter...
Eventualno bih volio da i druge firme koje su se prebacile na proizvodnu respiratora dobiju ovoliko prostora na Bug-u. Bilo bi zanimljivo vidjeti tko sve proizvodi respiratore i usporedbu pristupa, što bi bio jedan zanimljiv novinarski uradak, za razliku od prenošenja objave jedne konkretne firme, makar ta objava bila lijepa i pozitivna vijest.
Ajar daje poseban štih... Patinu čak... Ne bi bilo dobro bez njega. :D
Ajar daje poseban štih... Patinu čak... Ne bi bilo dobro bez njega. :D
a i muskovi banderaši napokon rade nešto korisno.

Objavio je da nijedan radnik nije dobio otkaz. Moraju isporuciti c2.
Eventualno bih volio da i druge firme koje su se prebacile na proizvodnu respiratora dobiju ovoliko prostora na Bug-u. Bilo bi zanimljivo vidjeti tko sve proizvodi respiratore i usporedbu pristupa, što bi bio jedan zanimljiv novinarski uradak, za razliku od prenošenja objave jedne konkretne firme, makar ta objava bila lijepa i pozitivna vijest.
https://edition.cnn.com/2020/03/19/business/ford-gm-ventilators-coronavirus/index.html
U biti, ovo je trebala biti ovaka zajednicka vijest za sve 3 kompanije (i GE, 3M itd), jer je takav i bio timeline, nakon prvotne karantene u SF Bay Area i šoka u NY, sve su kompanije objavile da ce suradjivati sa vlastima kako bi prilagodile proizvodnju.