tko ce ovo docekati...
Diablo IV - Novi okršaj smrtnika i demona
- poruka: 14
- |
- čitano: 8.622
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prema kojekakvim glasinama i Blizzardovim potezima,
po svoj prilici se neće čekati predugo:
https://www.polygon.com/2020/2/7/21127971/blizzard-diablo-4-warcraft-3-reforged-overwatch-2-activision-rod-fergusson
Druga su vremena, malo tko danas ima volje čekati godinama na najavljene naslove.
Plus, Activison.
Blago sam skeptičan prema ovome svemu, prvo što nema pre-ordera nego se čekaju recenzije. Nije ovo više Blizzard koji je izbacivao one hitove, ovo je više Activision kojima je cilj izbaciti što više igara što prije i pokupiti pare, a onda ako i dalje bude pristizalo novaca od igre popraviti stvari.
always online...how yas no...na konzolama bude offline...i da diablo 3 s gamepadom na ps4 pro je za prste polizati
A šta imaš čekati i kakve su to blesave konstatacije da "nemaš volje"?
Kad da sjediš negdje u sobi i jedino što radiš je da čekaš da izađe neka igra... jbt koja razmaženost.
Igraj ono što je na tržištu, a hoće li neka igra biti u razvoju 1, 2 ili 5 godina nema nikakve veze za tebe kao potrošača, igrat ćeš ju onda kad izađe.
Nije ovo više Blizzard koji je izbacivao one hitove
Ošli su oni vragu kad su se preimenovali iz Silicon & Synapse.
Sve neke pucačine, strategije, MMO... A di su igre kao Rock and Roll Racing i Lost Vikings...
:P
Sve neke pucačine, strategije, MMO... A di su igre kao Rock and Roll Racing i Lost Vikings...
I Starcraft 3 :(
I Starcraft 3 :(
Sc2 je vjerovatno najkvalitetnija igra uopce na pc-u, to ce tesko ikada itko nadmasiti, ostali niti ne pokusavaju jer je igra 200g ispred svog vremena, to i je jedan od razloga zasto w3 izgleda tako lose kao i bilo koji drugi rts izdan nakon 2010g jednostavno zapanjujuca igretina.
always online...how yas no...na konzolama bude offline...i da diablo 3 s gamepadom na ps4 pro je za prste polizati
I meni smeta always online, em povremeno konekcija zna biti problematična, em im serveri znaju biti problematični. Ne mogu vjerovati da me u pola gameplaya izbaci u lobby kao izgubio konekciju sa serverima, a sve sasvim dobro radi bez problema niti je nestalo neta i sl. Always online im je truba jer im je zaštita bezveze zbog hrpe botera i ljudi koji koriste turbo hud.
Velika zamjerka je i nedodavanje službene podrške za gamepad na PC verziji igre i službena upozorenja da će svako korištenje third party softvera moguće biti sankcionirano. Jbt neće da dodaju službenu podršku za gamepad, neće da dodaju opciju izmjene boja kursora i sl. mala poboljšanja koja bi gameplay učinila ugodnijim. Godine su im trebale da dodaju armory koji je gameplay sa više buildova učinio ugodnijim. Što se tiče inventorija i stasha ne žele ga proširivati jer im pravi "tehničke probleme", a imaju hrpu nekih ne toliko bitnih stvarčica (gemovi, potioni, legendary gemovi i sl.) koje zauzimaju prostor u stashu a mogle bi komotno kao i ostali crafting materijali. Također koji kurac će im "idnetifikacija" legendary itema, kome to treba? Dropao legendary pogledaš i vidiš mu odmah statse a ne da ga indetificiraš u pm. Totalno nepotrebna stvar. Jedan THUD prikazuje toliko korisnih informacija koje se mogu staviti u igru uz par izmjena (osim predviđanja mape) ali ne, ne treba to. Još da dodam čemu toliko klikanja u igri?!, klikni 100k puta u 2 sata da pokupiš ključeve, matse, ancient breath i ostale budalaštine, pa zar nije moglo kao i gold da se automatski kupi u tri lijepe... Svaka sezona donosi kozmetiku u obliku novog miniona, ima ih već oveća hrpa kojima je zadatak samo da trčkaraju ili lete oko tebe i kupe gold - kome treba toliko miniona osim što su kozmetika, neka im dadnu neke korisne atribute ili neka ne izdaju a da trud ulože u pravljenje gampleaya ugodinijim. Ove stvari su tražene par hiljada puta na forumima i ništa.
Dok mi je PC bio ispravan(GPU) mogao sam kupiti i igrati Diablo III,ali sam se navikao igrati igre na PC-u sa gamepadom(X360)...pa sam odustao i onda su kasnije izbacili verziju za konzole koja to može i ujedno je bila OFFLINE:)...prva igra koju sam kupio za PS4 i to godinu i nešto prije kupovine same konzole je bio upravo DIABLO III ultima evil edition(fizička kopija)
sudeci po D3, nekak nemam velika ocekivanja.