nisu loši
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nisu loši
Koji premaz ima Redmi Note 4 na staklu? Gorilla Glass 3?
Nema info na gsmarena.com
Već dugo nisam gledao.
Ako već imaš love, uzmi kod nas i miran si.
200 kn manje je na goldwayu. Uzet ću u Neutrinu, mislim da vrijedi njihova garancija tih 200 kn kakva god bila.
Već dugo nisam gledao.
200 kn manje je na goldwayu. Uzet ću u Neutrinu, mislim da vrijedi njihova garancija tih 200 kn kakva god bila.
Ja sam isto tako rađe dao 200kn više radi garancije, uzel s wow shopa https://www.wowshop.hr/xiaomi-redmi-note-4pro-gray.html?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click ,al nadam se da nebu potrebe za garancijom i da bu delal kak spada bar 2 3 god :D
Znači rn4x i rn4pro je ista stvar, samo se za europsko tržište drukčije zove, koliko sam ja shvatio.
Evo par slika u prilogu koje sam davno obećao ;) (jako slabo sam ga koristio pa je zato baterija trajala malo duže nego što bi s prosječnim korištenjem)
I još pitanje, ima neko kaljeno staklo koje preporučujete, ne kužim se u to koja je firma dobro i to, pa ako može neki savjet u vezi toga (https://www.wowshop.hr/dodatna-oprema/staklo-za-mobitel.html tu vidim da imaju par vrsti tih stakla, ali neznam jeli to kvaliteta i je li to previša para za dati..mogu naručiti s ebaya ili od bilo kud, ako je u paketu s nekim case-om, jos bolje ;) )
Ja sam isto tako rađe dao 200kn više radi garancije, uzel s wow shopa https://www.wowshop.hr/xiaomi-redmi-note-4pro-gray.html?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click ,al nadam se da nebu potrebe za garancijom i da bu delal kak spada bar 2 3 god :D
Znači rn4x i rn4pro je ista stvar, samo se za europsko tržište drukčije zove, koliko sam ja shvatio.
Evo par slika u prilogu koje sam davno obećao ;) (jako slabo sam ga koristio pa je zato baterija trajala malo duže nego što bi s prosječnim korištenjem)
I još pitanje, ima neko kaljeno staklo koje preporučujete, ne kužim se u to koja je firma dobro i to, pa ako može neki savjet u vezi toga (https://www.wowshop.hr/dodatna-oprema/staklo-za-mobitel.html tu vidim da imaju par vrsti tih stakla, ali neznam jeli to kvaliteta i je li to previša para za dati..mogu naručiti s ebaya ili od bilo kud, ako je u paketu s nekim case-om, jos bolje ;) )
Što se tiče kaljenog stakla ne ćes baš pronaći neko idealno,, ili ćeš uzeti ono koje prijanja uz touchscreen ( s tim da na krajevima, tamo gdje je zakrivljenje ekrana, kaljeno će staklo bit uzdignuto ), ili ćeš uzeti ono koje prijanja samo uz rubove dok je cijelo staklo uzdignuto od touchscreen-a ( što opet nije baš dobro dok si vani na svjetlosti stvara odbljesak, teže se vidi prikaz slike )
Što se tiće ovog boldanog, već sam pisao na prijašnjim stranicama o razlikama...na slici se vidi razlika
EDIT: I nije baš pametno stavljati slike IMEI broja..(navodno se može zlouporabit.)
Već dugo nisam gledao.
Vidim da smo u istoj situaciji, ja sam se odlučio za 4/64gb Global verziju na Honorbuyu za iste novce ali eto bez garancije. Nikad nisam imao problema sa novim mobom, valjda ovo neće biti prvi. Eventualno se mogu predomislit ako im ode out of stock do plaće, onda ću uzeti sa Neutrina.
Već dugo nisam gledao.
Vidim da smo u istoj situaciji, ja sam se odlučio za 4/64gb Global verziju na Honorbuyu za iste novce ali eto bez garancije. Nikad nisam imao problema sa novim mobom, valjda ovo neće biti prvi. Eventualno se mogu predomislit ako im ode out of stock do plaće, onda ću uzeti sa Neutrina.
Mislim da im je upravo out of stock
EDIT: evo provjerio, na stock je samo gold verzija 4/64gb
Na taj sam i mislio, tako mi je svejedno koje je mobitel boje.
gornji i donji rubovi na poleđini na 4x su plastični radi bolje recepcije, na non-x modelu su metalni. 4x ima malo plosnatije rubove sa strane, kao radi boljeg gripa. ali to je toliko minorno, tako da sve maske za 4 pašu na 4x i obrnuto.
RN4 ima baš u sredini infracrveno? jer imam masku na 4x i svi utori pašu, samo gore točno u sredini ima rupa koja za ništ ne služi, pa to je vjerojatno to onda?
Jel probao još netko ovo, mogu li to bez problema napraviti? Trenutno sam na global stable 8.2.10.0.
Meni je danas stigao RN4X 16/3gb. Nisam imao puno vremena raditi na njemu, ali na prvu mi se čini dosta dobar. Do sada sam imao RN2 i izrada mi se čini dosta bolja. Do sada nisam imao fingerprint scanner pa mi je to sad zanimljivo
Izgleda da nisam imao sreće s kamerom i ekranom (back camera: qtech_ov13855, LCD: qcom,mdss_dsi, nt35532_fhd_video)
Dobio sam tempered glass i prozirnu masku gratis. Naravno da sam ga odmah odlijepio. Kud ne pokriva dobar dio ruba ekrana, ni na sredini nije dobro sjeo. Prozirna maska je sjela točno kako treba.
Edit: Na ovo gore sam mislio je li tko probao staviti miui 9 bez otključavanja BL (trenutno sam na global stable 8.2.10.0.) kao što je stavio member Saky22.
mozes stavit global beta miui 9 kroz updater, s tim da ce ti se obrisat data podaci.
Budem vidio ako nahvatam vremena pa mozda napravim novu temu za ovaj mob vezano uz root, custom romove, miui romove..
neznam jel bi to admini brisali posto vec postoji ova tema..pa mi se neda bas ni pisati ak ce tema zavrsit pod lokotom 😊
mozes stavit global beta miui 9 kroz updater, s tim da ce ti se obrisat data podaci.
Budem vidio ako nahvatam vremena pa mozda napravim novu temu za ovaj mob vezano uz root, custom romove, miui romove..
neznam jel bi to admini brisali posto vec postoji ova tema..pa mi se neda bas ni pisati ak ce tema zavrsit pod lokotom 😊
Dakle, ako sam dobro shvatio. Ne trebam ništa rootati, otključavati ni ništa. Samo stavim na sd karticu taj global beta miui 9 i pokrenem kroz updater? Ovo što ću izgubiti sve podatke mi nije bitno jer je mobitel nov pa na njemu ni nemam ništa.
Sve kako si napisao. samo gledaj da bude u .zip formatu miui 9, a ne u .tgz. Dakle recovery update skini
Nedavno sam kupio Xiaomi Radmi Note 4 i instalirao aplikaciju HRTi.Radila je dobro sve dok se androiid nije ažurirao.Iza toga aplikacija (HRTi) se normalno otvara ali video se ne prikazuje.Javlja da je došlo do greške prilikom reprodukcije video sadržaja.
Molim ako netko zna pomoći u čemu je problem?
MUI verzija 8.5.4.0
Probaj obrisati predmemoriju i podatke od aplikacije pa probaj ponovno.
To sam već napravio ali ništa se ne događa.Ostaje isti problem.
Hvala
Onda ti jedino preostaje sve posrpemit kaj treba i probat factory reset.
Zapravo, jel treba kakva registracija za HRTi?
MOgu ja isprobat, imam isti firmware gore.
Da,potrebna je registracija.Skinete aplikaciju i onda kada se otvori postoji mogučnost registracije preko facbooka i e-maila.ONA je inače besplatna a mogu se pratiti samo HRT-Programi i dokumentarci,filmovi.......itd.Netrebati plaćati pristojbu.
Hvala
Danas sam bio u Sloveniji, sve radi noramlno ali kada sam htio napraviti poziv izbacujemi mi "DIAL request modified to SS request" itko zna sta se desava? Mreza je Tele 2.
Da,potrebna je registracija.Skinete aplikaciju i onda kada se otvori postoji mogučnost registracije preko facbooka i e-maila.ONA je inače besplatna a mogu se pratiti samo HRT-Programi i dokumentarci,filmovi.......itd.Netrebati plaćati pristojbu.
Hvala
Probao sam, ista stvar.
Uglavnom, koliko vidim da je to samo wrapper za njihovu web stranicu.
Tak da se video reproducira preko neke sistemske aplikacije.
Vidim da i mnogi drugi prijavljuju taj problem.
Sve u svemu, loše napravljena aplikacija.
Probaj progooglati taj error na engleskom, možda se i s drugim aplikacijama događa na Nougatu.
Danas sam bio u Sloveniji, sve radi noramlno ali kada sam htio napraviti poziv izbacujemi mi "DIAL request modified to SS request" itko zna sta se desava? Mreza je Tele 2.
Cini se da ima veze s slovenskim operaterom "telemach" nevermind
HRTi vam radi samo ako gledate iz HR, to jest ako gledate sa HR ip adrese.
Evo još tri dana traju ovi popusti na aliexpressu, pa da spomenem Nillkin masku za Redmi Note 4 po odličnoj 50% akciji 3.79$ LINK
Uzeo sam i ovu kopiju Cafele maske, vidim da je puno naručuju, cijena 1$ sa popustom. Vrlo tanka maska, što i želim. LINK
Za kraj uzeo sam i jednu MSVII masku, sa otvorenim tipkama sa strane, najjeftiniju koju sam vidio je po 3.50$ LINK
Tako da ću imati za mijenjati jer mi dostadi uvijek isto imati u ruci.
Taman jučer ovo naručio i počela me kopkati ideja da pričekam Redmi Note 5 :) Ništa, uzimam četvorku sada, a dok oni unaprijede softwerski ovu peticu, naprave dobar global rom, biti će i nova godina. Možda uzmem i nju za godinu i pol.