Xiaomi Redmi Note 4

poruka: 1.882
|
čitano: 521.909
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 4

Poz, ima netko par minuta vremena da podijeli sa mnom svoja misljenja o kameri 4x modela? Jel dovoljno dobar za neke obiteljske slike? Planiram ga uzeti rodjakinji, ali nigdje ne mogu naci konzistente reviewove, tj. neki pljuju po kameri neki ju hvale. Ona se dvoumi izmedju galaxy a5 2017 i note 4x, naravno 4x dere galaxya po performansama, ali ovaj bi trebao imati bolju kameru jer je ipak samsung. Sad, na njoj je naravno da odvagne, ali trece misljenje (mozda i cetvrto) bi dobro doslo.

Hvala :)

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Xiaomi Redmi Note 4

Ako je proiritet kamera onda nebih preporucio 4x. ne kazem da su lose slike al ono uhvatit pravi trenutak s ovim mobom nije bas lagani zadatak..tipa ono moras par puta poslikat nesto da ti dobro ispadne. low light slike su dosta lose. Moja ocijena za kameru je 5/10..

Al opet u tom cijenovnom rangu za mob kamera je sasvim zadovoljavajuca.  Za samsung koji si naveo nemogu nista reci posto ga nisam imao.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.8.2017 15:40 (Robilad).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 4

A5 2017 u svemu je bolji osim kod baterije i sot-a. kamera je 2 lige iznad, puno vjernije boje i bolji kontrast. noćne fotke nisu za baciti i ima puno bolji manual mode. kamera kod note 4 dosta je loša, prolazna kod dobrog osvjetljenja, low light su nikakve, od šuma se ništ ne vidi. 

ali je i A5 skoro duplo skuplji od notea 4, ali ako to nije frka moj glas ide za A5.

What could possibly go wrong?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 4

Nedavno sam uzeo redmi note 4 i baterija se isprazni nakon 3-4 sata ukljucenog zaslona znaci dan dan i pol, a 4100mAh, zar takva baterija nebi trebala puno vise drzati?

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: Xiaomi Redmi Note 4
MatijaB95 kaže...

Nedavno sam uzeo redmi note 4 i baterija se isprazni nakon 3-4 sata ukljucenog zaslona znaci dan dan i pol, a 4100mAh, zar takva baterija nebi trebala puno vise drzati?

Kod mene trenutno na bateriji 1d 12h , imam jos 22 posto baterije, a SOT je 7 sati

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.8.2017 23:46 (Robilad).
13 godina
neaktivan
MatijaB95 kaže...

Koji ROM imaš?

Navodno se znalo svašta događati custom ROM-ovima, koji znaju koji puta biti distribuirani od strane prodavača.

U pravilu se stvar rješila s factory data resetom i flashanjem stabilnog global ROM-a.

8 godina
neaktivan
Imam miui global 8.2.1 (mbfmidl)
13 godina
kriva oznaka ti je za ROM, kod mene je global i SOT mi rijetko kad ispod 9h
jesus_tm1
13 godina
MCFMIDL bi trebalo biti
jesus_tm1
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 4

Ja imam Note 4x i mene je na tom romu baterija zezala , prebacio sam se na development rom 7.7.13 Nougat i sad mi baterija traje 2,5 ili dana , nisam neki potrosac baterije youtube koristim wifi analizer , malo watsappa i malo zvanja preko mob, evo danas mi je 4dan imam jos 12% baterije ali sam ga stvarno ovih dana i manje koristio ali uglavnom ne gasim ga i vrlo sam zadovoljan ....

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Kako da to rijesim moze neki link od videa ili neta sl, hvala
8 godina
Xiaomi Redmi Note 4

NA development romu se dobivaju isto OTA update ili ?

0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi Note 4

Zanima me postoji li Xiaomi Redmi Note 4X verzija i sa 16GB? Pitam jer vidim da na linku ispod postoji takva verzija koja je jos jeftinija pa kad odaberem DHL dostavu, sve zajedno dodje oko 1000 kn.

https://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-Note-4X-4-X-Mobile-Phone-3GB-RAM-16GB-ROM-Snapdragon-625-Octa/32811998116.html?trace=msiteDetail2pcDetail

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MatijaB95 kaže...
Imam miui global 8.2.1 (mbfmidl)

Mislim da ti na kraju nedostaje nula.

Vjerojatno ti je puni naziv MIUI Global 8.2 Stable 8.2.1.0(MBFMIDL).

Ako je tako onda mislim da nemaš što flashati kad je to zadnji ROM za MTK verziju.

Eventualno napraviti factory data reset.

Samo, onda gubiš sve instalirane aplikacije, pa bi bilo dobro da si malo pričitaš ovdje:

https://www.yolisoft.com/android-recovery/recover-data-after-factory-reset-android.html

Bilo bi dobro da si prije napraviš local backup.

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=652620&highlight=local%2Bbackup

13 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Zanima me postoji li Xiaomi Redmi Note 4X verzija i sa 16GB? Pitam jer vidim da na linku ispod postoji takva verzija koja je jos jeftinija pa kad odaberem DHL dostavu, sve zajedno dodje oko 1000 kn.

https://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-Note-4X-4-X-Mobile-Phone-3GB-RAM-16GB-ROM-Snapdragon-625-Octa/32811998116.html?trace=msiteDetail2pcDetail

Eto, i u HR postoji:

https://neutrinomobile.hr/xiaomi-redmi-note-4x-dual-3-16gb-black-eng-meni.html

13 godina
neaktivan
d666sermek kaže...
MCFMIDL bi trebalo biti

To je za SD verziju.

Izgleda da čovjek ima MTK verziju.

http://en.miui.com/download-309.html#455

8 godina
neaktivan
Vratio sam mob na tvornicke postavke napunim ga skinem s punjaca i nakon jedne minute 98%
8 godina
neaktivan
Rad zaslona 44 min, batrija na 88%
9 godina
neaktivan

Daj uslikaj SS od upotrebe baterije.

Kruha i igala...
8 godina
neaktivan
Evo
9 godina
neaktivan

Ako si ga koristio za nekaj procesorski intenzivnije onda je to ok cifra.

I vidim da imaš dosta vremena slab signal pa i tu ode dosta baterije.

Ja sam sad zadnje punjenje na Snapdragon verziji imao 7 sati sota i 26 sati standbya i ostalo mi 35% baterije prije nego sam ga spojio na punjač.

Ali ne koristim ništa zahtjevno, imam super signal i snapdragon je štedljiviji.

Tak da nije ti to nužno loš rezultat.

Kruha i igala...
15 godina
Xiaomi Redmi Note 4

Redmi Note 4x 3/16 ( SD )...danas stiglo azuriranje na android 7.0 ( stabilna verzija )

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.8.2017 19:38 (Saky22).

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 4

ništ kod mene... 3/32 verzija

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Jel istina da note 4x ne hvata 4g na ruralnim podrucjima (tcom)?

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

4x nema B20 frekvenciju tako da ne hvata 4g tamo gdje je pokrivenost sa B20 frekvencijom. Nisam mogao naci nikakvu kartu pokrivenosti di bi se moglo vidjeti gdje je tocno b20 ali za moj gradic znam da je posto mi b40 nije hvatao 4g signal dok sam koristio redmi 4 prime.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.8.2017 1:55 (Robilad).
13 godina
odjavljen
Hornet_93 kaže...

ništ kod mene... 3/32 verzija

http://bigota.d.miui.com/V8.5.4.0.NCFMIED/miui_HMNote4XGlobal_V8.5.4.0.NCFMIED_c0c5733b02_7.0.zip

evo ako neko zeli link..install kroz updater ide

( u fazi testiranja je jos, random korisnici su dobili update ) 

NA kraju linka dodajte  .0.zip

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.8.2017 7:57 (Robilad).
11 godina
neaktivan

kamo se kopiraju fajlovi iz zip dadoteke na mobitel?

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
13 godina
odjavljen
stickman1 kaže...

kamo se kopiraju fajlovi iz zip dadoteke na mobitel?

stavis bilo gdje, tu zip datoteku ne diras ( ne otpakirati ) vec je samo kroz updater pokrenes.

Dakle odes pod settings-about phone-system update- stisnes gore desno tri tockice-chose update package- i navigiras do zip fajla koji si skinio, odaberes i pokrene se update

14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 4

taman prebacujem na mob .zip i dođe mi notifikacija update available preko updatera. malo me preduhitrio 

jel treba raditi hard reset nakon nadogradnje?

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Hornet_93 kaže...

taman prebacujem na mob .zip i dođe mi notifikacija update available preko updatera. malo me preduhitrio 

jel treba raditi hard reset nakon nadogradnje?

Nema potrebe raditi reset

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice