Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 899.981
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Danas mi je stigao mob od top one.

kako bi trebalo izgledati kaljeno staklo, odnosno u cemu bi trebalo biti?  dobio sam dvije folije al staklo ne vidim. Ali posto nisam siguran kako to zapravo izgleda prvo da provjerim prije nego reklamiram. Cini mi se da na ekranu vec ima nesto zalijepljeno kao folija pa da li je moguce da je to to da su odmah stavili?

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2016 17:10 (dubko).

0 0 hvala 0
9 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 3
Slikaj kaj je sve doslo, meni je bilo staklo u bijeloj kutijici i masku sam dobil... Jel si narucil preko iliona?
13 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Slikaj kaj je sve doslo, meni je bilo staklo u bijeloj kutijici i masku sam dobil... Jel si narucil preko iliona?

dobio sam nekakvu bijelu kutijicu, ali u njoj ne vidim staklo. samo kartone, i nekakva igla. pretpostavljam za staviti sim.

edit: da preko iliona sam uzeo

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2016 17:14 (dubko).
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

evo slike

na ekranu definitivno ima nesto stavljeno. neznam da li je to kaljeno staklo ili folija. da li inace stavljaju nesto na ekran?

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2016 17:17 (dubko).

0 0 hvala 0
9 godina
Aj slikaj ak mozes sve, bila je plasticna kutijica kod mene, ali van kutije od mobitela, u njoj ko vrecica, ono bijelo, nez kak se to zove i unutra staklo

I opet pitam, jel je preko iliona sa telekineze? Ako nije, onda se ni ne daje staklo :)
9 godina
Da, ovo je iglica za ladicu za sim, stakla nema.. Javi se ilionu, s order numberom i napisi da nema stakla u pakiranju, pa ce on provjerit i proslijedit ili ti rec gdje da se javis, vjerojatno su samo zaboravili ubacit
13 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Aj slikaj ak mozes sve, bila je plasticna kutijica kod mene, ali van kutije od mobitela, u njoj ko vrecica, ono bijelo, nez kak se to zove i unutra staklo

I opet pitam, jel je preko iliona sa telekineze? Ako nije, onda se ni ne daje staklo :)

to je sve :)

van kutije od mobitela je bila samo vrecica sa punjacem. da preko iliona, odgovorih ti :)

13 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Da, ovo je iglica za ladicu za sim, stakla nema.. Javi se ilionu, s order numberom i napisi da nema stakla u pakiranju, pa ce on provjerit i proslijedit ili ti rec gdje da se javis, vjerojatno su samo zaboravili ubacit

ok budem. hvala. prvo moram provjerit jel mob funkcionira sve kako treba prije nego potvrdim primitak posiljke

12 godina
neaktivan
Jel miui v7 nema ograničenje podatkovnog prometa (ne roaming) ili sam ja to ne znam pronaći?
- Lumia 640 DS -

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Može preporuka koju/sta dosad nisam kupovao sd karticu za mob....nemam puno slika a muziku ne slusam nesto preko moba ima li ista bitno ili da uzmem bilo koju ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Jesi oznacio tempered glass? ja dok sam narucivao dobio sam nekakvi plasticki screen protector a to ni hurcu ne valja. probaj uzeti kljuc i zagrepsti po tome, ako ostane crtice onda je obicna plastika. Evo sad pogledao to je isto to sranje safeguard sta sam i ja dobio. 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2016 0:45 (Patrick_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Zašto mi javlja ovo kad pokušam staviti drugi rom od tu http://en.miui.com/a-232.html preko choose upload package? Telefon mi ima unlockan bootloader i root.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2016 2:31 (Tean).

0 0 hvala 0
9 godina
Inace se prek iliona dobivalo neko kaljeno i na standard paketu
11 godina
neaktivan
Tean kaže...

Zašto mi javlja ovo kad pokušam staviti drugi rom od tu http://en.miui.com/a-232.html preko choose upload package? Telefon mi ima unlockan bootloader i root.

Prvi put vidim ovu poruku... Trenutno imas official rom ili neki custom rom gore? Ako imas official rom, pokusaj preko miflasha ili edl-a flashati rom. Da li si siguran da si skinuo dobar rom tj. bas za svoj model?

14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Može li mi netko od vas koji ste naručivali s aliexpressa od Top One Digital Store-a reći je li potrebno plaćati shipping DHL ili ste koristili Standard shipping? Odnosno zanima me ide li bez "customs duty-a za EU" sa standard shippingom ili samo DHL?

Why so serious?
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Samo dhl, 26$ je manje nego nekih 30% od 200$ :D

I ak ces od tam uzimat slobodno odi preko iliona s telekineze, javis mu se prije placanja s brojem narudzbe, on ce proslijedit u topone i oni ce spustit cijenu nekih 5$ pa se tek onda plati i u paketu se obicno dobije maska i kaljeno :) a i u slucaju nekih zastoja, brze ide preko njega :)
14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Više generalno pitanje:

kada se napravi flash nekog drugog roma onda se gumi root ako je prijašnje napravljen?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Pozz ekipa, imam jedan problem sa svojim redmi note 3. Ne dolaze mi notifikacije, niti poruke na viber, whatsapp, messenger niti mailovi, tj.dodu tek kada udjem u aplikaciju. Jel netko imao sličan problem?

0 0 hvala 0
9 godina
Inace da, ali neki romovi imaju predinstaliran root, kaj mislis flashat?
14 godina
mpower kaže...
Pozz ekipa, imam jedan problem sa svojim redmi note 3. Ne dolaze mi notifikacije, niti poruke na viber, whatsapp, messenger niti mailovi, tj.dodu tek kada udjem u aplikaciju. Jel netko imao sličan problem?

Možda je isključena automatska sinkronizacija?

Why so serious?
14 godina
blackeagle29 kaže...
Inace da, ali neki romovi imaju predinstaliran root, kaj mislis flashat?

Pa ima veliki problem sa mobitelom (ghost touches), i pokušavam isključiti fizičke tipke i uključiti soft tipke. Prvo je trebao unlock da moze root. Nakon svega jebanja, uspio sam isključiti fizičke tipke prema tutorialu http://en.miui.com/thread-86557-1-1.html međutim soft tipke iz nekog razloga se ne prikazuju. (mogu uspješno editirati i sve), probao i neke programe preko google playa za soft tipke i nece ih prikazati.

Sad moram probat neki drugi rom flashat (od ovog standardnog koji je došao sa telefonom), pa necu valjda onda opet morat i root...

Sve to naravno ako novi mobitel od 240$ u međuvremenu ne zavrsi u zidu razbijen u 1000 komadića.

9 godina
Aplikacije za tipke na ekranu moras popup prozore dozvolit, si probal to?
14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Jel ima netko problema sa crashanjem aplikacija? Trenutno sam na MIUI 8.0.2.0 China Stable, MTK verzija

Onaj MIUIev Music, Youtube i Google Play music mi stalno crashaju što je užasno iritantno kad slusam pjesme. Uglavnom crasha kad prvi put upalim aplikaciju odmah nakon jedno 15ak sekundi i onda moram ponovo upalit aplikaciju i onda radi neko vrijeme, pa opet crash.

Dok na svim browserima, na fejsu, 9gagu i ostalim aplikacijama mogu normalno surfat bez crasha. Ne mogu trazit fixeve jer su miui forumi down.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2016 0:13 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Pozdrav. Jel ima neko cm13 by santhosh i da mu je wifi spor?

0 0 hvala 0
14 godina
blackeagle29 kaže...

pod settings, permissions other permissions, permissions, display popup window, jel to?

Instalirao sam ovo: 

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.alviano.android.softbuttons&hl=en

ali taj program ne vidim na toj listi za display popup window

Isto tako ručno sam eiditrao build.prop sa qemu.hw.mainkeys=0, ali ne pokazuje soft keys.

Uspio sam s ovima: https://play.google.com/store/apps/details?id=ca.yesoft.handysoftkeys&hl=en ali mi se ne sviđa, hocu one na dnu ekrana.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2016 17:45 (Tean).
8 godina
neaktivan
Rejseno sa factory reset 😀
9 godina
neaktivan
Tean kaže...
blackeagle29 kaže...

pod settings, permissions other permissions, permissions, display popup window, jel to?

Instalirao sam ovo: 

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.alviano.android.softbuttons&hl=en

ali taj program ne vidim na toj listi za display popup window

Isto tako ručno sam eiditrao build.prop sa qemu.hw.mainkeys=0, ali ne pokazuje soft keys.

Uspio sam s ovima: https://play.google.com/store/apps/details?id=ca.yesoft.handysoftkeys&hl=en ali mi se ne sviđa, hocu one na dnu ekrana.

Jesi li provjerio u predhodnim linijama ima li qemu.hw.mainkeys ? Provjeri da li ti je permission na build.prop "rw- r-- r--" postavi na "rw- r-- r--". Sto znaci read (owner,group,other) a write (owner). Ako ne bude radilo onda su mozda na miui 8 ukinuli tu opciju, ako hoces da zadrzsis miui 8 onda moras xposed za miui instalirati i gravitybox addon i na njemu imas tu opciju za software tipke. A ako ces custom rom neki instalirati preko kojeg ces moci ukljuciti preko build.prop preporucujem CM13 official.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2016 18:47 (spaceload).
14 godina

Provjerio sam. Za permissions ne znam gdje se gleda. Ovo mi radi recimo https://play.google.com/store/apps/details?id=ace.jun.simplecontrol&hl=en ali to isto stavi floating gumbe iznad svega, meni osobno treba bottom bar navigacija koja ce oduzeti dio ekrana, a ne biti iznad svega (neovisno o tome da li se moze sakriti). Pretpostavljam da bi qemu.hw.mainkeys=0 to trebalo napraviti, ali ne radi.

9 godina
neaktivan
Tean kaže...

Provjerio sam. Za permissions ne znam gdje se gleda. Ovo mi radi recimo https://play.google.com/store/apps/details?id=ace.jun.simplecontrol&hl=en ali to isto stavi floating gumbe iznad svega, meni osobno treba bottom bar navigacija koja ce oduzeti dio ekrana, a ne biti iznad svega (neovisno o tome da li se moze sakriti). Pretpostavljam da bi qemu.hw.mainkeys=0 to trebalo napraviti, ali ne radi.

Probaj ovo

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fatedevgroup.softkeyenabler

13 godina
Tean kaže...

Pretpostavljam da bi qemu.hw.mainkeys=0 to trebalo napraviti, ali ne radi.

Kada enablaš tu opciju u build.prop nekada se ne pojavi automatski pa moraš sam lagano prstom povući prema gore od dna ekrana.

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice