- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
UK-DHL garantovano bez ikakvih dodatnih davanja za pdv i carinu za EU zemlje
HK- DHL nema garancije da će biti bez carine in pdv-a. Obaveza je kupca da plati carinu i špediciju ukoliko je bude.
Aliexpress standrad shipping - nema garancije za pdv i carinu, obaveza je kupca da plati carinu i pdv."
Ne mogu s moba editat prosli post.. kolega sa telekineza foruma upozorava kupce za odabir shippinga!
Izgleda da se meni desilo upravo ova opcija 2, a ovo upozorenje barem za mene stiglo prekasno.
Naručio sa ove stranice:
http://www.aliexpress.com/store/product/Redmi-Note-3-Pro-Snapdragon-650-Redmi-Note3-1080P-2G-16G-5-5-Screen-4050mAh-FDD/1986585_32641719341.html
bila je opcija DHL (bez oznake UK ili HK) i kad sam platio vidim u praćenju pošiljke da je poslana iz HongKonga i vrijeme isporuke srijeda (jučer u kasnim satima) Sada vidim da pošiljka stoji na carini i vjerojatno ću dobiti obavijest o dokazu cijene koštanja.
Zašto nisi uzeo od TOP ONE prodavača ?
Ja sam si naručio redmi note 3 sa top onea, i mobitel mi taman stoji na awating shipment(Koliko to traje?)
jeli oni uvijek šalju sa UK-DHL?
Pisalo da je garantiraju da nece imat carine preko toga...
Jeli moguce da novac vratim ako mi pošalju prek HK-DHL i oni naplate carinu?
Zašto nisi uzeo od TOP ONE prodavača ?
Kad sad odvrtim film izgleda da sam na topone gledao tricu sa 3gb rama i 32gb, a na ovom drugom sa 2gb rama i razlika je bila cca 40 $ (jer mi je buđet ograničen i sad se mislim kako doć do ove razlike za PDV), pa sam mislio kako sam prošao bolje, jer sam tražio sa slabijom verzijom pa nisam ni vidio da na topone gledam jaču .
A za DHL u opcijama ne stoji da se mob šalje iz HK inače ga ne bi naručio.
Ja sam si naručio redmi note 3 sa top onea, i mobitel mi taman stoji na awating shipment(Koliko to traje?)
jeli oni uvijek šalju sa UK-DHL?
Pisalo da je garantiraju da nece imat carine preko toga...
Jeli moguce da novac vratim ako mi pošalju prek HK-DHL i oni naplate carinu?
Budi miran tebi neće bit PDV-a(carina se ne plaća) i ležarine.
Inače kod svakog prodavača je navedeno da oni nemaju nikakve veze sa carinom i propisima države u koju šalju mobitel, ali kod ovog tvog prodavatelja je već provjereno a i on to sam ističe na svojoj stranici i garantira.
Mob će ti doći za cca 7-8 dana, a možeš ga pratiti na stranicama DHL-a
Ja sam trenutno na 6.8.30 Global Beta MM 6.0.1 ;)
Vidim dosta vas preporucuje ovog resselera:
Ako se naruci putem njega i ne stavi se DHL postarina nego aliexpress dali se i dalje ne plati carina? Nemogu pronaci gdje pise od kud dolazi mobitel.
Vidim dosta vas preporucuje ovog resselera:
https://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-Snapdragon-650-Hexa-Core-5-5-3GB-RAM-32GB-ROM/342812_32597684693.html?spm=2114.8147860.0.78.HLD6hh
Ako se naruci putem njega i ne stavi se DHL postarina nego aliexpress dali se i dalje ne plati carina? Nemogu pronaci gdje pise od kud dolazi mobitel.
standar shiping = placas pdv
dhl shiping = nema dodatnih troskova
---
Takoder dal ko koristi $5 popust za top one sa xda foruma?
isključi u opcijama kamere dodavanje oznake datuma i vremena na sliku
ova greška me proganja već duže vrijeme i još tražim uzrok
isto sranje na global beta i xiaomi.eu, tako da je negdje zajeb u nekom stringu
zanimljivo je to da ne baca tu grešku na svim modelima
na mi5 greška
redmi 3 6.5.12 multi ok
na mi2s na kojem je stable multi je sve ok a isti stringovi
nisam pametan kaj više da kažem
tražim dalje....
Dal aliexpress odnosno top one daje garanciju na uredaj? Imam vec mobitel al cisto me zanima

Stari pokušava naručit ovaj mobitel 3/32 gold verziju sa Grossoshopa ali bezuspješno već neko vrijeme, kad god dođe do Payments options ne pokazuje mu nijednu i piše da kontaktira njihov support u vezi toga, i već nekoliko puta je, oni kažu da su riješili a uvijek opet isto..
Preporuka, što raditi, ili link za drugo mjesto odakle ga naručit? Mora biti 3/32 gold verzija, i da mu ne naplate još carinu i te gluposti, znači najbolje što preporučate. Molim pomoć
Ažurirao sma Redmi Note 3 Pro na MIUI 8 6.9.9. Nakon ažuriranja imam ponekad problema s čitačem otiska prsta (ne reagira svaki put i nekad me dovede do lock screena umijesto home pagea) i čini mi se da se baterija dosta brže prazni.
Sve ostalo je u redu, ali mi je žao što sam updateao jer mi je prije sve radilo besprijekorno.
Mislio sam možda prebaciti na MIUI 8 Global stable pa me zanima kako to napraviti? Mogu li samo skinuti taj rom, prebaciti ga na mobitel i onda ga preko updatera na mobitelu odabrati i instalirati?
Stari pokušava naručit ovaj mobitel 3/32 gold verziju sa Grossoshopa ali bezuspješno već neko vrijeme, kad god dođe do Payments options ne pokazuje mu nijednu i piše da kontaktira njihov support u vezi toga, i već nekoliko puta je, oni kažu da su riješili a uvijek opet isto..
Preporuka, što raditi, ili link za drugo mjesto odakle ga naručit? Mora biti 3/32 gold verzija, i da mu ne naplate još carinu i te gluposti, znači najbolje što preporučate. Molim pomoć
TOP ONE - Aliexpress
TOP ONE - Aliexpress
Kod shipping options bi trebao odabrati DHL, ovaj za 26$, i onda mi ne bi bio carinjen jel tako?
I s čime platit da je pouzdano jer vidim da nema Paypal?
TOP ONE - Aliexpress
Kod shipping options bi trebao odabrati DHL, ovaj za 26$, i onda mi ne bi bio carinjen jel tako?
I s čime platit da je pouzdano jer vidim da nema Paypal?
Placas direkt karticom. Prodavac ne dobiva novce sve dok ne potvrdis da si primil to kaj si narucil
Hacker002, i to možeš koristiti..
Može link molim
Da li pri update-u na 6.9.9. (android 6.0) se svi podaci izbrišu sa mobitela?
Evo poslao sam mu poruku, zahvaljujem!
Da li pri update-u na 6.9.9. (android 6.0) se svi podaci izbrišu sa mobitela?
Ne
Najbolja alternativa honorbuy.com? Posto nemaju vise dark gray 3+32. I da je sigurno da mi ga nece cariniti (iako sam u IRL a ne u HR mislim da ne bi trebalo biti razlike)
Najbolja alternativa honorbuy.com? Posto nemaju vise dark gray 3+32. I da je sigurno da mi ga nece cariniti (iako sam u IRL a ne u HR mislim da ne bi trebalo biti razlike)
Top One ili Grossoshop.. ;)
http://en.miui.com/thread-348591-1-1.html