Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 899.437
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Ja sam uzeo od Top-One jer sam bio siguran da će mi poslati službeni global stable rom sa službenim updatovima što mi je jako važno. Mnogi na forumu su mi preporučili tu trgovinu. Za ostale ne znam.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 3
krayz1e kaže...
J3ckYYY kaže...

Skinut s punjaca u 8 ujutro, baterija je stvarno zvijer. Za sad prezadovoljan mobitelom. primijetio sam da mi plastika kod utora za punjac ima malo lufta cca 1mm pa skripi kad stisnem prstom po njoj. 

Ne znam na koju foru ti toliko traje baterija. Ja imam RN3 pro i MIUI 8.0 službeni i ne mogu dobit SOT preko 8 i pol sati, dobro možda ak ekran skroz potamnim da ne vidim ništa na njega.

imas li ukljucen 4G? ja otkako sam iskljucio 4g (a i 3g jer se spajam na wifi hotspot od drugog moba, sluzbenog) dobijam preko 8.5 sati sot-a.

trebao bi napravit test sa ukljucenim 4g i opet 3g za pravu usporedbu. Govorim o najnovijem ROM-u global stable i snapdragon varijanti.

Isto sam iskljucio google location u google postavkama, samo po potrebi to ukljucim (navigacija i sl.)

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2016 20:07 (skyactive).
13 godina
neaktivan
skyactive kaže...
krayz1e kaže...

imas li ukljucen 4G? ja otkako sam iskljucio 4g (a i 3g jer se spajam na wifi hotspot od drugog moba, sluzbenog) dobijam preko 8.5 sati sot-a.

trebao bi napravit test sa ukljucenim 4g i opet 3g za pravu usporedbu. Govorim o najnovijem ROM-u global stable i snapdragon varijanti.

Isto sam iskljucio google location u google postavkama, samo po potrebi to ukljucim (navigacija i sl.)

Samo mi je 3G uključen. Da, trebao bih napravit test..

15 godina
Ja danas oko 8 ipo sati SOT, uključujući sat vremena streamanja Narcosa preko KODI-ja, pola sata Pokemon GO i malo više od pola sata GPS navigacije. Dakle to je ajmo reći neko prosječno korištenje mobitela bez da se posebno trudim štediti bateriju. Prezadovoljan sam.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Dosta manje ce trajat na prefer lte jer jos nije 100% pokrivenost pa cim izgubi 4g ce zderat bateriju,cinace nebi bilo drasticne razlike
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Ja si mislim uzeti ovaj mobitel sa snapdragon procom, (16gb verziju)

Samo bi trebao označiti DHL poštarinu? Valja li punjač koji se dobije?

Jeste vi naručili uz njega ikakvu masku ili? Čuo sam da je malo fragilan pa bi mogao i xiaomi flip cover, jeli valja išta taj cover?

I vrijede li ove xiaomi slusalice 15 dolara?

Hvala! :)

Ubi bene, ibi patria.

0 0 hvala 0
9 godina
Da, dhl shipping.. ak oces jos koji $ popust i kaljeno staklo i silikonsku masku, javi se na pm pa ti objasnim kak dobit to :)

0 0 hvala 1
9 godina
"Malo upozorenje kod pravljenja narudžbina za EU s'obzirom da je Chigon pripojen Top One-u pa nisu svi telefoni iz istog stock-a i postoji više DHL shipping metoda sada:

UK-DHL garantovano bez ikakvih dodatnih davanja za pdv i carinu za EU zemlje

HK- DHL nema garancije da će biti bez carine in pdv-a. Obaveza je kupca da plati carinu i špediciju ukoliko je bude.

Aliexpress standrad shipping - nema garancije za pdv i carinu, obaveza je kupca da plati carinu i pdv."

Ne mogu s moba editat prosli post.. kolega sa telekineza foruma upozorava kupce za odabir shippinga!

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Sutra mi dolazi mobitel, kupljen sa ove stranice:

http://www.aliexpress.com/store/product/Redmi-Note-3-Pro-Snapdragon-650-Redmi-Note3-1080P-2G-16G-5-5-Screen-4050mAh-FDD/1986585_32641719341.html

U njemu je ugrađen MIUI 8 Global  6.7.29 barem tako stoji na linku.

Zanima me jel to stabilan rom?

Ako nije što i kako ugraditi.

Gledajući postove trebalo bi skinuti Miset up.exe i onda ugraditi neki drugi rom.Prijedlog.

Na MIUI.com se nudi stable i developer rom (valjda je to i moj)

Da li ostati na njemu ili ići na stable?

Htio bi već danas pripremiti sve što treba tako da sutra već bude u pogonu

I još vidim na linku gdje su romovi stoji uputstvo kako instalirati:

Connect your device to the Windows PC/laptop via a micro USB cable, and copy the ROM file downloaded in Step 1 into the folder ‘downloaded_rom’ in the internal storage of your device.

Launch ‘Updater' app on your device

After choosing the right ROM file, your device will begin upgrading. Your device should automatically boot to the new version when the update is completed.

Je li to dovoljno?

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2016 13:39 (stoop).

0 0 hvala 0
13 godina
stoop kaže...

Sutra mi dolazi mobitel, kupljen sa ove stranice:

http://www.aliexpress.com/store/product/Redmi-Note-3-Pro-Snapdragon-650-Redmi-Note3-1080P-2G-16G-5-5-Screen-4050mAh-FDD/1986585_32641719341.html

U njemu je ugrađen MIUI 8 Global  6.7.29 barem tako stoji na linku.

Zanima me jel to stabilan rom?

Ako nije što i kako ugraditi.

Gledajući postove trebalo bi skinuti Miset up.exe i onda ugraditi neki drugi rom.Prijedlog.

Na MIUI.com se nudi stable i developer rom (valjda je to i moj)

Da li ostati na njemu ili ići na stable?

Htio bi već danas pripremiti sve što treba tako da sutra već bude u pogonu

Ostani na Global Developer ROM-u.

Imaš HR jezik u official update svaki petak.

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI General Moderator
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Iskreno nije mi važan HR.Navikao sam bez njega. Važnija mi je stabilnost roma i ota update.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Ja danas oko 8 ipo sati SOT, uključujući sat vremena streamanja Narcosa preko KODI-ja, pola sata Pokemon GO i malo više od pola sata GPS navigacije. Dakle to je ajmo reći neko prosječno korištenje mobitela bez da se posebno trudim štediti bateriju. Prezadovoljan sam.

A koju si stavio svjetlinu ekrana?

15 godina
Svjetlina je bila negdje na pola, što mi je i više nego dovoljno na ovom mobitelu. Osim ako si baš direktno izložen suncu.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Neko zna najbolju verziju roma za MTK verziju tj koja ima najbolji sot..

Imam eu rom i max 6.5h samo surfanja i nezahtjevnih aplikacija (bez igrica)
PRODAJEM REDMI NOTE 3 2/16 1200KN 10/10
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

jedan od poznatijih developera na xda napravio elementalx kernel za sd verziju

xda link

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Došao mi je Redmi 3S sa global developer romom,

probao sam flashati preko mi flasha ali baca mi error "flash tz error",

1. mora li bootloader bit otključan za flash sa developer na stable?

2. uređaj je u device manageru prepoznat kaod adb interface a ne kao Qualcomm 9008, jeli to problem? Treba li dodatno instalirati qualcom usb drivere?

Malo je štur xiaomi flash guide pa zato pitam

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2016 17:55 (peroko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Isuse uspio sam preko edl metode! Već sam se u se usro da sam briko mob!

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
I kod nas mene je tako na Note 4 s 8.0.1.0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

nisam probao, međutim ako netko želi evo link, sve piše:

http://61.185.45.34/bigota.d.miui.com/6.9.7/miui_HMNote3Pro_6.9.7_4a6c600012_6.0.zip

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Koji ROM se dobije sa TopOne shopa ako uzmemo sealed box. Dobio sam danas mobitel i naglasio sealed box ali je dosao sa MIUI Global ROM 6.8.18 beta a ne sa kineskim ROM.

0 0 hvala 0
15 godina
Gigx0n kaže...

Koji ROM se dobije sa TopOne shopa ako uzmemo sealed box. Dobio sam danas mobitel i naglasio sealed box ali je dosao sa MIUI Global ROM 6.8.18 beta a ne sa kineskim ROM.

Ja sam dobio China stable mislim. Odmah flashao global stable sa EDL metodom.

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Gigx0n kaže...

Ja sam dobio China stable mislim. Odmah flashao global stable sa EDL metodom.

Snapdragon verzija moba?

15 godina
Da, Snapdragon sa 3GB RAM-a
9 godina
Nije ti bas prekomplicirano global stable ili koji official oces flashat preko edla :)

0 0 hvala 0
15 godina
Inače, MIUI koristim prvi put u životu i oduševilo me, stvarno prekrasno sučelje sa puno opcija. Jedina zamjerka je memory managment, stvarno mu treba dosta RAM-a. Sad mi je drago da sam uzeo mob sa 3GB RAM-a pa nema problema sa više otvorenih aplikacija.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
razorinc kaže...

jedan od poznatijih developera na xda napravio elementalx kernel za sd verziju

xda link

Flar2 me ugodno iznenadio. Prava legenda i njegov ElementalX sa kojim sam još od Nexus 5 dana.

13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Da li netko zna kada službeno dolazi android 6 za RN3 pro? 

0 0 hvala 0
15 godina
Ne zna se još uvijek službeno, ali beta testiranje je već počelo.
9 godina
Instaliraj CM 13.1 i imaš MM.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice