Ja sam uzeo od Top-One jer sam bio siguran da će mi poslati službeni global stable rom sa službenim updatovima što mi je jako važno. Mnogi na forumu su mi preporučili tu trgovinu. Za ostale ne znam.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Skinut s punjaca u 8 ujutro, baterija je stvarno zvijer. Za sad prezadovoljan mobitelom. primijetio sam da mi plastika kod utora za punjac ima malo lufta cca 1mm pa skripi kad stisnem prstom po njoj.
Ne znam na koju foru ti toliko traje baterija. Ja imam RN3 pro i MIUI 8.0 službeni i ne mogu dobit SOT preko 8 i pol sati, dobro možda ak ekran skroz potamnim da ne vidim ništa na njega.
imas li ukljucen 4G? ja otkako sam iskljucio 4g (a i 3g jer se spajam na wifi hotspot od drugog moba, sluzbenog) dobijam preko 8.5 sati sot-a.
trebao bi napravit test sa ukljucenim 4g i opet 3g za pravu usporedbu. Govorim o najnovijem ROM-u global stable i snapdragon varijanti.
Isto sam iskljucio google location u google postavkama, samo po potrebi to ukljucim (navigacija i sl.)
imas li ukljucen 4G? ja otkako sam iskljucio 4g (a i 3g jer se spajam na wifi hotspot od drugog moba, sluzbenog) dobijam preko 8.5 sati sot-a.
trebao bi napravit test sa ukljucenim 4g i opet 3g za pravu usporedbu. Govorim o najnovijem ROM-u global stable i snapdragon varijanti.
Isto sam iskljucio google location u google postavkama, samo po potrebi to ukljucim (navigacija i sl.)
Samo mi je 3G uključen. Da, trebao bih napravit test..

Ja si mislim uzeti ovaj mobitel sa snapdragon procom, (16gb verziju)
Samo bi trebao označiti DHL poštarinu? Valja li punjač koji se dobije?
Jeste vi naručili uz njega ikakvu masku ili? Čuo sam da je malo fragilan pa bi mogao i xiaomi flip cover, jeli valja išta taj cover?
I vrijede li ove xiaomi slusalice 15 dolara?
Hvala! :)
UK-DHL garantovano bez ikakvih dodatnih davanja za pdv i carinu za EU zemlje
HK- DHL nema garancije da će biti bez carine in pdv-a. Obaveza je kupca da plati carinu i špediciju ukoliko je bude.
Aliexpress standrad shipping - nema garancije za pdv i carinu, obaveza je kupca da plati carinu i pdv."
Ne mogu s moba editat prosli post.. kolega sa telekineza foruma upozorava kupce za odabir shippinga!
Sutra mi dolazi mobitel, kupljen sa ove stranice:
http://www.aliexpress.com/store/product/Redmi-Note-3-Pro-Snapdragon-650-Redmi-Note3-1080P-2G-16G-5-5-Screen-4050mAh-FDD/1986585_32641719341.html
U njemu je ugrađen MIUI 8 Global 6.7.29 barem tako stoji na linku.
Zanima me jel to stabilan rom?
Ako nije što i kako ugraditi.
Gledajući postove trebalo bi skinuti Miset up.exe i onda ugraditi neki drugi rom.Prijedlog.
Na MIUI.com se nudi stable i developer rom (valjda je to i moj)
Da li ostati na njemu ili ići na stable?
Htio bi već danas pripremiti sve što treba tako da sutra već bude u pogonu
I još vidim na linku gdje su romovi stoji uputstvo kako instalirati:
Connect your device to the Windows PC/laptop via a micro USB cable, and copy the ROM file downloaded in Step 1 into the folder ‘downloaded_rom’ in the internal storage of your device.
Launch ‘Updater' app on your device
After choosing the right ROM file, your device will begin upgrading. Your device should automatically boot to the new version when the update is completed.
Je li to dovoljno?
Sutra mi dolazi mobitel, kupljen sa ove stranice:
http://www.aliexpress.com/store/product/Redmi-Note-3-Pro-Snapdragon-650-Redmi-Note3-1080P-2G-16G-5-5-Screen-4050mAh-FDD/1986585_32641719341.html
U njemu je ugrađen MIUI 8 Global 6.7.29 barem tako stoji na linku.
Zanima me jel to stabilan rom?
Ako nije što i kako ugraditi.
Gledajući postove trebalo bi skinuti Miset up.exe i onda ugraditi neki drugi rom.Prijedlog.
Na MIUI.com se nudi stable i developer rom (valjda je to i moj)
Da li ostati na njemu ili ići na stable?
Htio bi već danas pripremiti sve što treba tako da sutra već bude u pogonu
Ostani na Global Developer ROM-u.
Imaš HR jezik u official update svaki petak.
Iskreno nije mi važan HR.Navikao sam bez njega. Važnija mi je stabilnost roma i ota update.
A koju si stavio svjetlinu ekrana?

Imam eu rom i max 6.5h samo surfanja i nezahtjevnih aplikacija (bez igrica)

Došao mi je Redmi 3S sa global developer romom,
probao sam flashati preko mi flasha ali baca mi error "flash tz error",
1. mora li bootloader bit otključan za flash sa developer na stable?
2. uređaj je u device manageru prepoznat kaod adb interface a ne kao Qualcomm 9008, jeli to problem? Treba li dodatno instalirati qualcom usb drivere?
Malo je štur xiaomi flash guide pa zato pitam
Isuse uspio sam preko edl metode! Već sam se u se usro da sam briko mob!
nisam probao, međutim ako netko želi evo link, sve piše:
http://61.185.45.34/bigota.d.miui.com/6.9.7/miui_HMNote3Pro_6.9.7_4a6c600012_6.0.zip
Koji ROM se dobije sa TopOne shopa ako uzmemo sealed box. Dobio sam danas mobitel i naglasio sealed box ali je dosao sa MIUI Global ROM 6.8.18 beta a ne sa kineskim ROM.
Koji ROM se dobije sa TopOne shopa ako uzmemo sealed box. Dobio sam danas mobitel i naglasio sealed box ali je dosao sa MIUI Global ROM 6.8.18 beta a ne sa kineskim ROM.
Ja sam dobio China stable mislim. Odmah flashao global stable sa EDL metodom.
Ja sam dobio China stable mislim. Odmah flashao global stable sa EDL metodom.
Snapdragon verzija moba?

Da li netko zna kada službeno dolazi android 6 za RN3 pro?