Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 900.021
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Skinut s punjaca u 8 ujutro, baterija je stvarno zvijer. Za sad prezadovoljan mobitelom. primijetio sam da mi plastika kod utora za punjac ima malo lufta cca 1mm pa skripi kad stisnem prstom po njoj. 

You are /dev/null to me.
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2016 0:14 (J3ckYYY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 3
Foz-matija kaže...
Sd znaci snapdragon (cpu)

Da mozes skinut rom sa sluzbene stranice i flashat bez otkljicavanja bootloadera (nije ti otkljucHvala

Hvala

instalirao sam miui_HMNote3ProGlobal_V8.0.1.0.LHOMIDG_8976c33651_5.1 , radi ali nema Hrvatski jezik .

može li koji link za rom sa Hrvatskim jezikom za miui 8 . Onaj koji sam dobio redmi note 3 pro je imao HR, ako ne. mogu li vratiti sustav na prijašnju verziju miui 7

9 godina
neaktivan
dudekzg kaže...

Ja bi se na tvom mjestu strpio i skupio pare za 4, sa 3 gb rama. Ako ti je hića uzmi trojku. Isto ima miui 8, jedina razlika je što je četvorka sa marshmalowom, a trojka pitanje dal će bit.

Marshmallow je u fazi beta testiranja (za RN3 pro pričam), nije valjda da sam ja jedini koji je to pročitao na miui forumu...

Znam ja jako dobro da je u beti, ali finiširana verzija će doći pitaj boga kada.

13 godina
da li ima 6.9.1 verzija za n3p za skinut?
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
15 godina
Evo stigao mi mobitel danas i prezadovoljan sam zasad. Inače, stigao je neotvaran, znači nije na njega stavljen nikakav rom od strane prodavača. Odmah mi je pokazao MIUI 8 update pa sam to napravio. Sad me zanima koji je točno ovo rom? China stable? Maknuo sam bloatware i nemam nikakvih problema zasad. Jel bolje da odmah instaliram global stable ili da ostanem na ovome neko vrijeme ako sve radi kako treba?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav. Imam XIaomi Redmi note 3 sa 3 GB. Vidim po njuskalu ljudi prodaju 3icu sa 2 i 3 gb rama sa Stable MIUI 8.

http://en.miui.com/download-301.html#438 Vidm i na sluzbenoj stranici da ga ima kao stable mode. Kada probam preko OTA update ne nalazi 8 a kad prebacim s linka ROM i prebacim na mobitel pise could not verify updarte. Sto mi je ciniti za stable 8?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Evo stigao mi mobitel danas i prezadovoljan sam zasad. Inače, stigao je neotvaran, znači nije na njega stavljen nikakav rom od strane prodavača. Odmah mi je pokazao MIUI 8 update pa sam to napravio. Sad me zanima koji je točno ovo rom? China stable? Maknuo sam bloatware i nemam nikakvih problema zasad. Jel bolje da odmah instaliram global stable ili da ostanem na ovome neko vrijeme ako sve radi kako treba?

nemas stvarno nikakve potrebe si prebacivat romove, to sto sad imas nije nikakav shukani rom od prodavaca, nebi trebao imati niakkvih bugova.. a i samo instaliranje global roma je malo komplicirano

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Imam odobrenje od xiaomija (došlo mi smsom), odem na mi unlock tool, i stane mi na 50 posto. Vidim po netu da je to česta pojava. Piše instalirati developer rom, probam na updater i neće.

Što sad? Osim ostati na sedmici do smrti

0 0 hvala 0
10 godina
Našao sam rješenje. Zvuk se normalno reproducira preko slušalica ali preko zvučnika ne valja zvuk, na jednom filmu mp3 radi na drugom ne, na jednom acc3 radi na drugom ne. Samo preko slušalica valja. Moram prijeći na Global stable rom.
10 godina
Kao i ja vjerojatno imaš rom od sellera pa da bi prešao na Global stable 7 ili 8 morati ćeš flashati rom. Ne možeš preko updatera :)
10 godina
neaktivan
@Brunocro
Stavi china developer, ulogiraj se na mobitelu na Mi Account koji ima odobrenje i povezi ga s bilo kojim brojem mobitela.

0 0 hvala 0
9 godina
Radi i na global dev

0 0 hvala 0
15 godina

Ipak sam si na kraju instalirao global stable MIUI 8 preko EDL moda, jer sam imao problema sa notifikacijama na china stable.

Mobitel je strava. Znao sam da je dobar ali me stvarno iznenadilo, cjelokupni dojam. Za taj novac vjerojatno nema konkurencije. Baterija najbolja koju sam dosad imao na mobitelima, a čak i ta kamera koja je ajmo reći najlošiji dio mobitela je daleko od loše. Barem u nekim normalnim uvjetima, u mraku se dosta gubi kvaliteta.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2016 12:03 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Prebacio sam mobitel u recovery mod i spojio ga na Mi suit i pronasao mi je update na MIUI 8 stable. Sad kad sam postavio ROM kako spada jer je bilo muke sa podesavanjem, sada mi baterija traje upola manje nego na MIUI 7. Jeli i drugima losija baterija na 8 nego na 7? Prije moglo dva dana sada jedva dan :(

9 godina
neaktivan
Rom koji ima 4 znamenke tipa x.x.x.x je od sellera kuhani jelda?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-650-Hexa-Core-MIUI-V7-16-0MP-TOUCH-ID---Dark-Gray-362397.html

Zelim kupiti  gray verziju. Ali kako da kontaktiram prodavca i pitam ga oko detalja? Dali ce ova verzija raditi kod nas?
gdje najeftinije uzet crni xiaomi?

Kakvi su zlatni, imaju li mnogo crnog na ivicama ekrana? Dali je crna boja stvarno najbolja?

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2016 22:22 (steaming).

0 0 hvala 0
9 godina
8.0.1.0. je kod mene global stable, official..

Ja imam zlatni i nigdje ne vidim crno, svida mi se jer je isti naprijed i iza, sivi je naprijed crni a srebrni je naprijed bijeli.. naviknuo sam se na zlatno okolo i mislim da mi nebi bilo bolje s crnim ili bijelim

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

kak ste zadovoljni s mobitelom, tko ima redmi note 3 pro? Razmisljam izmedju tog ili Redmi 3s, posto im je cijena cist ok :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
J3ckYYY kaže...

Skinut s punjaca u 8 ujutro, baterija je stvarno zvijer. Za sad prezadovoljan mobitelom. primijetio sam da mi plastika kod utora za punjac ima malo lufta cca 1mm pa skripi kad stisnem prstom po njoj. 

Ne znam na koju foru ti toliko traje baterija. Ja imam RN3 pro i MIUI 8.0 službeni i ne mogu dobit SOT preko 8 i pol sati, dobro možda ak ekran skroz potamnim da ne vidim ništa na njega.

15 godina
Ja sa MIUI 8 stable dobivam preko 9 sati SOT, a mogao bi i preko 10 sati kad bi baš pokušavao. Samo za usporedbu, u istim uvjetima sam na Nexus 7 tabletu dobivao oko 6 sati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Ja sa MIUI 8 stable dobivam preko 9 sati SOT, a mogao bi i preko 10 sati kad bi baš pokušavao. Samo za usporedbu, u istim uvjetima sam na Nexus 7 tabletu dobivao oko 6 sati.

bez zamjere ali koliko moze ova usporedba biti relevantna?

Tablet vs mobitel? razliciti hardver i razlicite baterije...

(G)jokaCRO ingame
14 godina
neaktivan
13 sati baterije i na 30 sati je. Pise mi 8.0.1.0 stable i neka slova u zagradi. Preslabo baterija drzi. Moze li mi netko reci koji je ROM odlican ali da je MIUI 7. I kako se downgrade na 7
9 godina
Jura mislim da je problem u tom kaj imas mtk verziju, a da smo mi sa dobrim trajanjem na sd, jer je vjerojatno bolja optimiziranost, nisam siguran pa nek neko potvrdi.

Meni je 6h sot u 2 dana i 4h koristenja na miui 8(svjetlina oko 50% automatska, povremeno na 100%, 3g prefer i wifi ukljuceni stalno, kaj je meni sasvim super jer ne moram bit ovisan o punjacu i punit ga kad god negdje dodem :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pa sto fali MTK da nemam sd. Na 7 je radilo kao urica. Prelazim ja nazad na 7
14 godina
neaktivan
Pa sto fali MTK da nemam sd. Na 7 je radilo kao urica. Prelazim ja nazad na 7
14 godina
neaktivan

Na MIUI 7 mi je Facebook radio normalno tj prikazivao bi ĐŠĆĐĆ sada na 8 ne. Dali je i vama tako na 8 ili nije?

9 godina
neaktivan

Da ali na Top One nemaju trenutno gray verzije, meni su kazali da bih trebao sačekat negdje od 7-10 dana.

Zna tko još za koju opciju, da i ja naručim RN3Pro u sledečim danima, možda e-fox sa SF exspress shippingom?

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2016 14:25 (Robert_ko).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice