Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 900.405
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 3

Ja bi se na tvom mjestu strpio i skupio pare za 4, sa 3 gb rama. Ako ti je hića uzmi trojku. Isto ima miui 8, jedina razlika je što je četvorka sa marshmalowom, a trojka pitanje dal će bit.

Marshmallow je u fazi beta testiranja (za RN3 pro pričam), nije valjda da sam ja jedini koji je to pročitao na miui forumu...

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2016 15:00 (dudekzg).
12 godina
neaktivan
Tako je,nisi sam.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Brunocro kaže...
stoop kaže...

Imam dilemu koji Xiaomi naručiti.

Na Ali-u sam naišao na Original Xiaomi Redmi Note 3 Pro Prime  2/16GB  Snapdragon 650 za  176 $ putem DHL-a.

Isto tako sam naišao na Original Xiaomi Redmi Note 4 Pro Prime smartphone MTK Helio X20 ram 2/Rom 16Gb za istu cijenu također DHL.

Dvoumim se koji uzeti jer čitam da je Snapdragon bolji procesor od Helio X 20.

Kako je buđet malo ograničen ne idem na Redmi Note 3 Pro 3/32Gb za cca 204$. Da li je velika razlika u perfomansama ovog sa 2 i 3 G rama. Ne igram igrice i nisam zahtjevan korisnik.

Note 4 ima MIUI 8, a 3 MIUI 7.

Ja bi se na tvom mjestu strpio i skupio pare za 4, sa 3 gb rama. Ako ti je hića uzmi trojku. Isto ima miui 8, jedina razlika je što je četvorka sa marshmalowom, a trojka pitanje dal će bit.

Koji rom uzeti global ili custom?

Na TopOne kažu da original global rom  nije 100% perfect!?

15 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Naručio mobitel sa TopOne prije tjedan dana i danas je stigao u Englesku preko DHL-a. Koliko vam je otrpilike trebalo da stigne iz Engleske do vas?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Ja imam global i nemam nikakvih problema, na njihovom miui 7 vendor romu mi je bio spor wifi, stojim kraj rutera a vuce 10% brzine.. s global stable zasad nikakvih problema :)

Meni je bilo 2 dana ak se dobro sjecam, prvi dan ujutro poslan iz uk, drugo prijepodne hp na vratima
Jedino me zivcira ova nova google keyboard na miui8 nikak se naviknut na raspored znakova(kraj zagrada u srednjem redu desno ubacena i kosa crta)..
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Vec je izaasao marshmallow za beta testere. Negdje sam vidio da je napisano da se mora sve obrisati s telefona pri instalaciji wipe all jer se prelazi na android 6.0. Ako neko hoce da proba miui 8 marshmallow 6.8.30 evo link

http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/how-to/miui-8-6-6-236-0-1-redmi-note-3-t3404890

Ko nema unlockan bootloader nek ne pokusava. Instalirati twrp alka uraditi backup svih particija,  spremiti backup na pc.  Uci u twrp uraditi wipe svih particija i onda instalirati rom. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2016 19:52 (spaceload).

0 0 hvala 0
9 godina
Xiaomi Redmi Note 3

A ako ja pričekam službeni OTA update na MIUI 8 marshmalow da li će i onda trebati sve brisati?

Naime, nakon ovih složbenih global stable OTA updateova je ne radim hard reset (i nije bilo nikakvih problema sa baterijom, stabilnošću ili sl.)

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Kad se prelazi sa miui 7 na 8 se trebalo sve brisat tak da sad kad se prelazi na MM isto treba da bi sve uredno radilo
8 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Bok ekupa.

Kupio sam Redmi Note 3 (Qualcom S850, 3GB RAM verzija) pred cca 2 tjedna i imam kontinuirane probleme sa senzorom za orjentaciju (akcelerometrom).
Naime nakon radnom vremena (više izraženo ako se mobitel jače zagrijava) senzor orjentacije prestane raditi. Nakon što zaključem/otključam ekran proradi normalno.
Primjetio sam da CPUZ normalno očitava vrijednosti svih senzora, međutim kad mi zablokira automatska orjentacija očitava samo HAL senzor (ostali su zablokirani te ne prikazuju nikakve vrijednosti). Nakon zaključaj/otključaj sve opet radi OK.
Gore je Global beta ROM i zadni OTA.

Da li je to normalno ili da reklamiram (mobitel kupljen u Honorbuy EU skladište)?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Ekipa,

da li je netko od vas slao zahtjev za otključavanje Xiaomiju, te koliko se u prosjeku čeka da odobre?

Probao sam one cake za otključavanje ali očito sam preglup za to, pa nek mi oni sami otključaju.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
en.miui.com

Flashaj zadnji official rom za rn3 sd (pro )

Nemogu dat direktni link..bug error
9 godina
neaktivan
Moras sam otkljucat. Nakon kaj predas zahtjev nakon oko tjedan dana moras flashat china dev rom i otkljucat preko aplikacije koju ti daju da skines..
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Bok,

vidim da nije nitko odgovorio vezano za 360 video pa ponavljam upit. moze li se snimati 360 video sa rn3 pro (SD verzija)

te imam jedno dodatno, naime imam ukljucen mobetile preko aux kabla u auto i na uax kabelu mi je mikrofon. praktički se moram derati u zatvorenom autu da bi me ljudi išta čuli sa druge strane. ima li netko za preporučiti neki kabel ili ima nešto u postavkama što treba namjestiti?

hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2016 12:18 (dapintar).

0 0 hvala 0
9 godina
Pitanje za osmaše :)...jel ko ima problema sa google playom nakon upgradea? Ja kad got udjem u play javi authentication required...prova sam izbrisat gmail account pa ponovo kreirat ali isto je...clear cache od playa isto,tek reboot pomogne nekad

0 0 hvala 0
9 godina
Ne mora china dev, moze i global dev.. kaj nije da za 360 video treba poseban softver i 16 kamera spojenih il tak nes? Na global stable miui 8 nemam problema sa gplayom

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
dapintar kaže...

Bok,

vidim da nije nitko odgovorio vezano za 360 video pa ponavljam upit. moze li se snimati 360 video sa rn3 pro (SD verzija)

te imam jedno dodatno, naime imam ukljucen mobetile preko aux kabla u auto i na uax kabelu mi je mikrofon. praktički se moram derati u zatvorenom autu da bi me ljudi išta čuli sa druge strane. ima li netko za preporučiti neki kabel ili ima nešto u postavkama što treba namjestiti?

hvala

Instaliraj aplikaciju "SoundAbout" s marketa i probaj podesiti kad ustekas aux da ti se koristi mikrofon od telefona. Prvo ustekaj aux kabal pa onda idi u soundAbout aplikaciju onda connectable devices pa wired headset settings i tu uncheck uradi "Wired Headset microphone" i onda ce ti koristiti mikrofon s telefoan a ne s aux-a

9 godina
neaktivan
Vestibul kaže...
Pitanje za osmaše :)...jel ko ima problema sa google playom nakon upgradea? Ja kad got udjem u play javi authentication required...prova sam izbrisat gmail account pa ponovo kreirat ali isto je...clear cache od playa isto,tek reboot pomogne nekad

Koju verziju koristis miui 8 ? Na jednoj verziji ima taj bug mislim 6.8.25 da zeza market

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2016 17:28 (spaceload).
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

došao mi je danas note 3 pro sa honorbuya, upalio sam ga i ponudio mi je ažuriranje. Zanima me jel to najnoviji rom ili bi trebao flashat nešto drugo 

You are /dev/null to me.
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2016 18:50 (J3ckYYY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gogy7 kaže...
Imam note 3 pro. Ima li netko problema s audiom u filmovima. U nekim filmovima mi je super zvuk a u nekim samo neki čudan zvuk krči ubrzan i tih. Nepodrzan kodek ili što? Probao sam 10 video playera i ništa. Očito ne podržava mkv ili neki audio. Mp4 mi je sve ok. Molim pomoć ili objašnjenje.

Probaj ovo rješenje za MX Player:

http://www.guidingtech.com/37749/mx-player-no-audio/

17 godina
J3ckYYY kaže...

došao mi je danas note 3 pro sa honorbuya, upalio sam ga i ponudio mi je ažuriranje. Zanima me jel to najnoviji rom ili bi trebao flashat nešto drugo 

Da, to je najnoviji rom. Tj. najnovija global beta za RN3 (SD).

14 godina
neaktivan

Ako je to najnoviji rom zašto mu je ponudio ažuriranje? 

14 godina
neaktivan

I ja imam isti problem sa rotacijo ekrana pogotovu ako igram igrice tipa vožnji real racing ili temple run gdje treba naginjati ekran lijevo i desno. Nakon malo guglanja rješenje sam našao na ovom linku , dakle trebaš uć u postavke prikaza te isključiti automatsko osvjetljenje i kontrast

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2016 21:05 (marijelo).
14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Od nedavno sam vlasnik redmi note 3 pro s honorbuy-a. Problem je sto gps ne funkcionira 100% ispravno (koristim ga uz runkeeper applikaciju za trčanje i malo radi dobro, malo totalno fuša). Je li to poznat problem i da li to ovisi o hardveru mobitela ili softveru androida ili oboje?

0 0 hvala 0
17 godina
marijelo kaže...

Ako je to najnoviji rom zašto mu je ponudio ažuriranje? 

Pa očigledno je screenshot napravljen posle odrađenog ažuriranja. 

10 godina
Hvala, ali nije pomoglo.... Nije do tog. Imam ja zvuka ali zvuk zvuči kao kad se premotava video tako nekako. Evo slika kodeka i ovo ne mogu normalno reproducirati :(
9 godina
Foz-matija kaže...
Kad se prelazi sa miui 7 na 8 se trebalo sve brisat tak da sad kad se prelazi na MM isto treba da bi sve uredno radilo

Pa ja sam neki dan prešao sa miui 7 na 8 bez hard reseta i sve radi ok, baterija ok... 

9 godina
neaktivan
Mozda neznas da imas problema :p

Ja sam moral jer od izgleda na dalje je bilo problema (nije izgledalo ko 8)
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

E sad imam više pitanja vezanih za svoj, redmi note 3 pro , pa ako nije problem, da mi netko odgovori na njih

official rom za rn3 sd (pro ) . Da li to znači da je to rom za redmi note 3 pro ? ,Je li to drugi naziv za taj uređaj ( mislim na ovo SD dodatak) ?

Dobio sam svoj redmi note 3 pro ( kupljen ne web šop. AliExpress ) sa android verzija 5.1.1 LMY47V, MIUI Global 7.3.1 Stabilna, 7.3.6.0(LHOCNDD), sig. Zsakrpa androida od: 01,04.2016.

Bootloader  nije otključan (bar mislim, ne znam kako provjeriti ), nije rootan (to sam vidio sa CPu-z)

Zanima me gdje mogu skinuti rom za njega ( a da ne otključavam bootloader  ni  ne rootam.

Nema nadogradnje a volio bih probati android 6.0.1 ( miui 8), official ili global stabilni.

Ako je moguće, molim linkove i tutorijale za Flash roma

hvala

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Sd znaci snapdragon (cpu)

Da mozes skinut rom sa sluzbene stranice i flashat bez otkljicavanja bootloadera (nije ti otkljucan)
17 godina
Gogy7 kaže...
Hvala, ali nije pomoglo.... Nije do tog. Imam ja zvuka ali zvuk zvuči kao kad se premotava video tako nekako. Evo slika kodeka i ovo ne mogu normalno reproducirati :(

Hmm, koliko vidim ovo je obicni mp3 audio tako da ne bi trebalo da ima problema sa reprodukcijom. Nesto nije kako treba.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice