Pokusao sam preko adb metode i izbacilo mi je not enough space i sad mobitel uopce ne zeli se bootati nikako:( Cini mi se da sam ga brickao. Ima li koja dusa da pomogne?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pokusao sam preko adb metode i izbacilo mi je not enough space i sad mobitel uopce ne zeli se bootati nikako:( Cini mi se da sam ga brickao. Ima li koja dusa da pomogne?
Isti problem sam i ja imao. Preko fastboota i sa miflash ces morati staviti neki drugi rom ja sam tako uspio staviti. Developer verziju sam bio stavio bez problema dok mi je stable bacala istu grešku. Provjeri dal imas x64 win i najnoviju verziju miflasha je meni odradila kako treba. Mozda ne moras ni flashati developer verziju samo provjeri dal imas dal imas najnoviju verziju miflasha
Dakle sad cu pokusati napisati redom sta sam napravio.
Mob stigao sa global 7.1 sa top one storea.
Preko mi programa update napravljen na kineski 7.3 nakon toga sam otkljucao bootloader i onda mi se mob OTA updateao na kineski 7.5. buduci da mi nije radio google store odlucio sam mob flashati adb metodom na global rom. Prilikom prvog pokusaja flasha izbacilo mi je not enough room a prilikom drugog neki critical error. Mob se ugasio i upalio opet sam na kineski rom al sad nema wifi i zna se ugasiti te se upali samo kad se spoji na punjac i onda radi normalno opet. Jel problem da mi linkas koji si rom koristio za update da bar imam koliko tolko funk rom kad mi vec ne zeli raditi na global. Mislim da sam imao zadnju verziju mi flasha. Stvarno vise ne znam sta da napravim :(
EDIT: trknuo sam doma s posla da probam al sad mi u adbu izbaci ovo prilikom pretrage mobitela
Odradi twrp i preko njega naj noviji stabl (kad skidas rom gledaj oznaku recovery)
zbog čega ideš u edl način ako si otključao bootloader?
kako ti je rečeno, pukni twrp kroz fastboot i flešaj rom koji želiš
iznad verzije V7.3.2.0 edl je onemogućen by xiaomi
zbog čega ideš u edl način ako si otključao bootloader?
kako ti je rečeno, pukni twrp kroz fastboot i flešaj rom koji želiš
iznad verzije V7.3.2.0 edl je onemogućen by xiaomi
Jebiga glup sam sorry :(
Sad sam probao opet flashati sa 64 bitnom verzijom jer sam budala pokrenuo onu iz 32bit direktorija. mobitel se boota javim za 10 minuta stanje :)
Drzite fige.
Jel imo itko problema s razgovorima?
Dns stigo Redmi 3 Pro iz Kine i kad me neko nazove ili ja zovem nekog full slabo cujem osobu s druge strane, jel ima rijesenja? :(
Preko mi programa update napravljen na kineski 7.3 nakon toga sam otkljucao bootloader i onda mi se mob OTA updateao na kineski 7.5. buduci da mi nije radio google store odlucio sam mob flashati adb metodom na global rom. Prilikom prvog pokusaja flasha izbacilo mi je not enough room a prilikom drugog neki critical error. Mob se ugasio i upalio opet sam na kineski rom al sad nema wifi i zna se ugasiti te se upali samo kad se spoji na punjac i onda radi normalno opet. Jel problem da mi linkas koji si rom koristio za update da bar imam koliko tolko funk rom kad mi vec ne zeli raditi na global. Mislim da sam imao zadnju verziju mi flasha. Stvarno vise ne znam sta da napravim :(
EDIT: trknuo sam doma s posla da probam al sad mi u adbu izbaci ovo prilikom pretrage mobitela
Ja sam na kraju radio po ovom tutorialu http://en.miui.com/thread-274589-1-1.html pogledaj mozda ti pomogne. Cijeli dan sam se zaje..... da bi na kraju jedini problem bilo to kaj nisam imao najnoviju verziju miflasha i radi nje mi je bilo izbacivalo "not enough storage is available to process this command max buffer sector is 256"
Ja sam na kraju radio po ovom tutorialu http://en.miui.com/thread-274589-1-1.html pogledaj mozda ti pomogne. Cijeli dan sam se zaje..... da bi na kraju jedini problem bilo to kaj nisam imao najnoviju verziju miflasha i radi nje mi je bilo izbacivalo "not enough storage is available to process this command max buffer sector is 256"
Evo boota se i sve radi. Izgleda da je zajeb bio sta sam krivu aplikaciju koristio iz krivog foldera. Sljedeci put cu flashati ko sav normalan svit priko TWRP. Hvala sta ste me trpili ;)
Pozdrav ekipa,
Imam nekoliko pitanja , nadam se da ću dobit odgovor, unaprijed se zahvaljujem :)
1.) Planiram uzet Pro verziju u Hrvatskom web shopu, ne igra mi ulogu tih 200 kn što bih vjerovatno uštedio da uzimam u stranom web shopu, tako da jel najbolje da uzmem u Neutrino web shopu?
2.) Meni je jako važna ona led lampica, jer inače kad sam u poslu ako primim mail nekad ne cujem, pa da barem na njoj da vidim. Pa zanima me jel se ona dobro vidi?
I da važno mi je kad primim poruku na Whatsapp-u ili E-mail da mi odmah dode na mobitel, da ne kasni. Kakva iskustva imate s tim ?
3.) Da li se može normalno koristit bez da radim rootanje, te razne updejtove, jer tu sto sam gledao ima prilicno kompliciranih postupaka :)
4.) I jedna od najvžnijih stvari , da li je mobitel fluidan ?
LP
Pozdrav ekipa,
Imam nekoliko pitanja , nadam se da ću dobit odgovor, unaprijed se zahvaljujem :)
1.) Planiram uzet Pro verziju u Hrvatskom web shopu, ne igra mi ulogu tih 200 kn što bih vjerovatno uštedio da uzimam u stranom web shopu, tako da jel najbolje da uzmem u Neutrino web shopu?
2.) Meni je jako važna ona led lampica, jer inače kad sam u poslu ako primim mail nekad ne cujem, pa da barem na njoj da vidim. Pa zanima me jel se ona dobro vidi?
I da važno mi je kad primim poruku na Whatsapp-u ili E-mail da mi odmah dode na mobitel, da ne kasni. Kakva iskustva imate s tim ?
3.) Da li se može normalno koristit bez da radim rootanje, te razne updejtove, jer tu sto sam gledao ima prilicno kompliciranih postupaka :)
4.) I jedna od najvžnijih stvari , da li je mobitel fluidan ?
LP
- 1 ne bih znao
- 2 vidljiva i i mogucnost promjene boja po aplikaciji. sinkronizacija je po defaultu sjebana al uz malo truda se poštela da sve poruke dolaze normalno
- 3 može se koristiti bez problema
- 4 mobitel je više nego fluidan

Jel imo tko problem sa tipkovnicom a da ju je rijesio? Ja cu popizdit jos vise neg sta sam sad. Znaci konstantno nestane dok pisem i onda joj treba 5-10 sekundi da se pokrene opet. Probo sam jos 4-5 tipkovnica na svima je isto..

Pozdrav svima,svoj upit sam poslao prvo na temu "kineski mobiteli",te me je Cromaki ohrabrio dodatno i uputio na ovu temu.
Dakle,stvar je jednostavna,uzeo bi rmn3pro 3/32 sa mobiexpressa (btw.ima tko kakva direktna iskustva ovdje sa njima?),čisto jer sam primoran uzeti na rate,a opet,bonus ispadne makar to što imaju svoj servis. No sada da ne duljim o tome,što,zašto i kako,pitanje:
Cromaki mi je napisao da mobitel dolazi vjerovatno sa instaliranim unofficial ROM sa Hr jezikom (nije mi presudno ovo da ima HR jezik,bitno je da je Engleski normalan),a kako sam negdje pročitao da je netko iz iskustva sa njima ih prije kupnje kontaktirao i zamolio da mu stave određenu verziju istoga (moguće da je bila i čista reklama,tko će ga znati),zanima me koju verziju bi mobitel trebao imati da radi sve normalno (nije mi bitno dakle je li official ili unofficial ROM,samo da sve radi i da se ne moram misliti dokle god ga imam)?
Dakle,sam osobno se ne razumijem u Root,flashanje itd te ne želim prčkati po tome ni sada,niti sutra,niti nikada jel,jer mobitel kupujem cca svake dvije godine i ne želim si ga uništiti (iz neznanja jel) i dvije godine biti bez mobitela.
Je li možda bolji official rom? Hoće li i on imati neku nadogradnju na marshmallow (sad se već pravim pametan,ne igra mi ništa ulogu samo da radi normalno i da normalno pokrenem i napravim sve što trebam na njemu,bez da mi blesira,nestaje internet,signal,troši se abnormalno baterija,gase se app itd...)? Ili je bolji unofficial rom?
Ajde dajte mi koji savjet što i kako prije nego krenem u shoping.
Unaprijed zahvaljujem znalcima koji će odvojiti svoje vrijeme za odgovor.
Kupio bih Note 3 Pro 2gb, na aliexpress.com od top one, pa me zanima od Vas koji ste kupovali:
1. Dali uređaj ima kakvo jamstvo i koliko traje? Dobili ste neki garantni list?
2. Vidim sada da piše na slici Global rom, ota update! Dali to znači da ako naručim od njih po novome budem dobio odmah global official rom, dali je već netko tako naručio i dobio - Da se ne zezam sa rootanjem,flashanjem itd.
Mala vjv da ti se bude nekj sjebalo,prije budes ga razbil,a onda sam narucis dio i zamjenis
Znači nema baš slučajeva da se desio kvar, nakon nekog vremena.. hvala na infu..

😞😭
Chico12, provjeri da li ti je miui browser podesen kao defaultni pa prebaci na chrome. Ako ne rijesis tako, procitaj zadnjih 5-6 stranica na xiaomi.eu, neki su imali vec takvih problema ali nitko s RN3Pro koliko se sjecam
https://xiaomi.eu/community/threads/6-6-30.32496/page-20
Jel normalno da Top-one ne odgovara na poruke? Meni na moju nije odgovorio već 4 dana. Ne sviđa mi se kada me kinez ignorira, a planiram kupit mob kod njega...
Jel normalno da Top-one ne odgovara na poruke? Meni na moju nije odgovorio već 4 dana. Ne sviđa mi se kada me kinez ignorira, a planiram kupit mob kod njega...
normalno je, siđi s prijestolja
za svaki mob koji prodaju dobe valjda 100 mailova dnevno pa ti odgovori na sve
pitaj tu, prije ćeš dobit odgovor
Ako se budeš žalio poslije kupnje
Odgovore u prosjeku nakon 2 tjedna i to ako se dodatno žališ aliju
Pa ih oni podsjete da bi trebali da odgovore
Ja se s njima dopisujem već jedno 4 mjeseca
Dobio mobitel prije 3 tjedna, nikakav bootloader-rom-flash nisam radio niti se razumijem u to jer je mobitel od cure. I danas se poceo resetirati i tako stalno, ugasi se, upali nakon 10 sekundi opet reset. Što mi je činiti?
Htjeo ti to ili ne