Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 896.585
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 3
Ma ok nista cekaj onda da netko proba, ja kazem da ne ide,cak niti sa 5v/2a ne ide do kraja nego samo do 1.67. Do 50% ti se napuni za 50min sa ovim punjacem( 1 % 1 min) a do kraja nekih 2:30h.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Evo da vam javim - snizila se cijena Pro modela za 20$ na Aliexpressu kod Top One sellera! :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2016 19:31 (Cadus).

2 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

taman ga sinoc uzea. FFS

17 godina
Sad gledao malo cijene, ovaj slabiji spustili za 16 eur i jaci za 6 eur. Bas slikao neki dan
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
11 godina
protjeran
Jučer skuzil da donja plastika di je mikrofon kvrcka kad stisnem..užasno iritantno jer nemrem prestat mislit na to..

0 0 hvala 0
12 godina
Patrick_cro kaže...
Sad gledao malo cijene, ovaj slabiji spustili za 16 eur i jaci za 6 eur. Bas slikao neki dan

krasno a u nedjelju naručio redmi note 2, hm al nije još poslao, šta mislite jel bi se dalo izvest da uzmem ovaj a rm 2 vratim? :D

15 godina
matija410 kaže...
Jučer skuzil da donja plastika di je mikrofon kvrcka kad stisnem..užasno iritantno jer nemrem prestat mislit na to..

joj zas si to spomeno, sad i ja pritisnuo i meni pocelo...

http://trakt.tv/user/MjezZza
16 godina
Patrick_cro kaže...

Kakva su iskustva ljudi na AliExpressu?

Mislim da ću si ga uzeti, napokon sam vidio MTK verziju uživo, uvjerio me da je značajan upgrade sa HTC One m7, a još bolje mi zvuče te dvije A72 jezgre :)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
live4cro kaže...

taman ga sinoc uzea. FFS

Hahahah ja jos 1.2.2016. ali nije jos placeno (bit ce vjerojatno tek sutra kada ce ga ujedno i poslati), jer status narudbe mi i dalje stoji na "Pay Success"!
Al poslao sam mu poruku jel mogu ikako proci tih 20$ jeftinije, pa me bas zanima kj ce odgovoriti. A bilo mi glupasto cancelat narudbu :)

Klipson kaže...
Patrick_cro kaže...

krasno a u nedjelju naručio redmi note 2, hm al nije još poslao, šta mislite jel bi se dalo izvest da uzmem ovaj a rm 2 vratim? :D

Ako nije poslao, onda nije niti placeno...
I slobodno Requestaj Order Cancellation, i napisi mu kao razlog da bih si ipak upiknuo Redmi Note 3 Pro! :)

maxy0 kaže...
matija410 kaže...

joj zas si to spomeno, sad i ja pritisnuo i meni pocelo...

Hahah maskica i problem solved!

power_user kaže...

Mislim da ću si ga uzeti, napokon sam vidio MTK verziju uživo, uvjerio me da je značajan upgrade sa HTC One m7, a još bolje mi zvuče te dvije A72 jezgre :)

Odlicna! Sveukupno sam narucio 4 mobitela od Top Onea, 2x po 2x :)
2x Meizu M2 Note

2x Xiaomi Redmi Note 2
Te je sve savrseno proslo, i ljudi iz DHLa ti dozvoljavaju otvaranje paketa prije samog potpisa te se nemas o cem brinut, a takoder je i brza varijanta nego da ga narucujes sa Giztopa, a sada i jeftinija! ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2016 0:05 (Cadus).
11 godina
protjeran
Imal sam do SAD maskicu pa nisam skuzil

A ovi iz HP expressa Jel dozvoljavaju? Jer npr kod mene nejde dhl nego HP preuzima,SAD Jel dozvoljeno otvaranje
13 godina
matija410 kaže...
Imal sam do SAD maskicu pa nisam skuzil

A ovi iz HP expressa Jel dozvoljavaju? Jer npr kod mene nejde dhl nego HP preuzima,SAD Jel dozvoljeno otvaranje

Dozvoljava, dozvoljava...

Svaki paket sa ebaya mi dostavlja HP, i dozvoljavaju. Samo sto to bas i ne radim jer vecinom nisu velike vrijednosti u pitanju pa eto :)

16 godina
Cadus kaže...
power_user kaže...

2x Meizu M2 Note

2x Xiaomi Redmi Note 2
Te je sve savrseno proslo, i ljudi iz DHLa ti dozvoljavaju otvaranje paketa prije samog potpisa te se nemas o cem brinut, a takoder je i brza varijanta nego da ga narucujes sa Giztopa, a sada i jeftinija! ;)

Naručeno :)

Koliko je realna ona procjena od 8 dana za ostavu DHLom?

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
Xiaomi Redmi Note 3

I evo prvog problema s mojim Redmijem. Stavio Xiaomi.EU ROM  (7.1.16 stable) i sad me ekipa ne čuje nabolje, mic me zeza. Sutra ću puknuti china stable, pa vidjeti par dana, ako je isto, ide on u Neutrino pa neka vide jesam li dobio defekta ili kaj je. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2016 23:15 (WackyZG).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

poslali mi poruku kao

ocu li cekat 2 tjedna pa da mi oni flashaju mob i posalju ga

ili da mi ga odma posalju pa da ga sam flasham

i zelim li ga sealed in box

lol

da nisam gledao poruke dobio bi ga nikad

0 0 hvala 0
13 godina
power_user kaže...
Cadus kaže...
power_user kaže...

2x Meizu M2 Note

2x Xiaomi Redmi Note 2

Naručeno :)

Koliko je realna ona procjena od 8 dana za ostavu DHLom?

Jako realna...

Meni su cini mi se dosli i kroz 5 radnih dana od samog slanja :)

Bas sam se nadao da ce mi Top One vec dns poslati Redmi Note 3 Pro, no nista... Jel nekima od vas poslao vec?

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2016 1:40 (Cadus).
12 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Ni meni nije a platio sam 14.2., poslao sam mu poruku pa ćemo vidjet šta će javit, nadao sam se da će doć do petka al veli da sumnja i da treba 6-9 dana..e sad ko to zna, redmi note 2 je u pitanju

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2016 7:34 (Klipson).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
WackyZG kaže...

I evo prvog problema s mojim Redmijem. Stavio Xiaomi.EU ROM  (7.1.16 stable) i sad me ekipa ne čuje nabolje, mic me zeza. Sutra ću puknuti china stable, pa vidjeti par dana, ako je isto, ide on u Neutrino pa neka vide jesam li dobio defekta ili kaj je. 

Jesi li možda snimao video u landscape modeu u međuvremenu? Sestra je uzela RMN3 i dogodio se problem da kod snimanja videa u landscapeu mob automatski prebaci na drugi mikrofon, ali ne vrati na glavni kad završi snimanje. Isto ju se nije čulo dobro dan-dva, ali sistem "ugasi-upali" je riješio problem.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2016 7:48 (m0rph.y).
16 godina
m0rph.y kaže...

Jesi li možda snimao video u landscape modeu u međuvremenu? Sestra je uzela RMN3 i dogodio se problem da kod snimanja videa u landscapeu mob automatski prebaci na drugi mikrofon, ali ne vrati na glavni kad završi snimanje. Isto ju se nije čulo dobro dan-dva, ali sistem "ugasi-upali" je riješio problem.

Jesam, u petak sam bio na koncertu. Vidiš, dobro da si rekao, nije mi palo na pamet ugasiti / upaliti. Probam. 

Edit: radi, imao par poziva, sve OK. Hvala još jednom na pomoći. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2016 12:13 (WackyZG).
10 godina
neaktivan
Jel to moguće da je izašao i
Redmi note 4
http://www.xiaomidevice.com/xiaomi-redmi-note-4.html
Ako ovako nastave do kraja godine biće i redmi note 12

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Mislim da ne,tek na ljeto

9 godina
neaktivan

Jel to moguće da je izašao i
Redmi note 4
http://www.xiaomidevice.com/xiaomi-redmi-note-4.html
Ako ovako nastave do kraja godine biće i redmi note 12

Tip feler... to je redmi note 3 vulgaris

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2016 10:59 (bacchiato).
10 godina
WackyZG kaže...
m0rph.y kaže...

Jesam, u petak sam bio na koncertu. Vidiš, dobro da si rekao, nije mi palo na pamet ugasiti / upaliti. Probam. 

Edit: radi, imao par poziva, sve OK. Hvala još jednom na pomoći. 

np

Inače, drugo rješenje (navodno) je da nakon videa u landscapeu snimiš video u "normalnom" položaju. To bi isto trebalo aktivirati glavni mikrofon. Ne znam da li bilo koja verzija nekog ROM-a rješava ovaj problem, al vjerojatno će riješiti kroz neki update.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2016 10:57 (m0rph.y).
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

moze li meni netko reci nesto o ovom zakljucanom bootloaderu?

dali to predstavlja problem ako cu stavljat neki rom 

0 0 hvala 0
16 godina
live4cro kaže...

moze li meni netko reci nesto o ovom zakljucanom bootloaderu?

dali to predstavlja problem ako cu stavljat neki rom 

Nećeš moći staviti svaki ROM, na primjer, sMIUI ti neće ići. Kod stavljanja ROMa, moraš tražiti one koji se mogu flashati preko SPFlashTool - a. Naravno, gledaj uvijek postoji li komentar da ti treba custom recovery. Ako kaže da ne, samo prati upute za SPFlashtool i to je to. Ja sam 7.1.6 stable od Xiaomi EUa spucao na svojeg, jer me živciralo da nema HR regije, a ima HR jezik.

Napominjem ti da je mojem trebalo dobrih 8 minuta da se makne s boot ekrana nakon flashanja, tako da samo pusti telefon neka radi, pokrenuti će se.

14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

sad mi je cak i malo zao sto sam si uzeo xiaomia

sve je to tako komplicirano a za malo vece pare imas mob pali i radi

0 0 hvala 0
16 godina
live4cro kaže...

sad mi je cak i malo zao sto sam si uzeo xiaomia

sve je to tako komplicirano a za malo vece pare imas mob pali i radi

Ma nije to tako strašno, samo se čini kad počneš čitati. Meni je bilo sve po špagi, na principu, skini, pokreni, poklikaj, spoji, gotovo.

17 godina
neaktivan
A gle, prije kupnje svakog kineza trebas prvo provjerit sve o mobu, a onda odvagat uzeti ili ne :) dali ti se da zezati sa romovima ili hoćeš nešto što je po tvom ukusu out of the box :)

Iskreno tih par klikova u SP Toolu nije nis strašno :) jedino je najgore to postavljanje postavki i appova po ukusu ispočetka :)
LoL :KeiichiAssassin, ExpNinja PlanetS2: AnalniKolutic
9 godina
neaktivan

Jesi li plaćao carinu ili PDV?

10 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...
Ma ok nista cekaj onda da netko proba, ja kazem da ne ide,cak niti sa 5v/2a ne ide do kraja nego samo do 1.67. Do 50% ti se napuni za 50min sa ovim punjacem( 1 % 1 min) a do kraja nekih 2:30h.

Bio si u pravu, ne podrzava ni QC2.0.

After i tried one QC2.0 charger and one QC3.0 charger, i can confirm that the Redmi note 3 PRO do NOT support any kind of quickcharge from qualcomm http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=224873&page=3#pid4258326

Jebem ih muljave, ugradili Snapdragon 650, bilo im tesko investirati jos cent po modelu i omoguciti QC2.0/QC3.0. Kao da ti u auto-salonu uvale novog Mercedesa s felgama i gumama od Fice.

Nebitno (puni ga dobro i ovako), vise me zabrinjava ovo sranje:

The main problem of this phone is the locked bootloader and how Xiaomi handles (or rather not handles) unlocking requests…
I had the Mediatek version for about 4 weeks and after registering and applying (which is basically a very hard “patience trial” while giving out virtually every bit of personal data I usually never would give a company like this), I was finally able to receive the “unlock permission” after 3 weeks of wating… but that DID NOT LET ME UNLOCK THE PHONE at all!!!
The unlock program always counted up to 50% and then gave me an “unable to verify device” error and from reading through the MIUI forums, that was a quite common error and nobody was able to solve it and no official word from Xiaomi either!
So stuck with the abomination that MIUI is, I sold the phone a week later because it was just unuseable for me…
And to add, the problem with the locked bootloader should be MUCH WORSE on the Qualcomm version:
With Mediatek atleast you can use SP Flashtools to flash “mildly modified” ROMs on a locked bootloader phone (so I atleast was able to get a rooted, multilanguage enabled an chinese debloated MIUI ROM on the phone)
With Qualcomm there IS NO SP Flashtools (and also nothing compareable I am aware of) so you are completely stuck with official stable/dev ROMs!
Hardware and built quality might be 9 or even 10 / 10 on this phone
Software and user support simply is 0 / 10
For people withing asia and liking MIUI this might not be a problem, for everybody else it is a nightmare…

http://techtablets.com/2016/02/xiaomi-redmi-note-3-pro-review/

Aupickumaterinu!

16 godina
Xiaomi Redmi Note 3

@Rupert Pupkin : uffff... dogded a bullet što nisam čekao Qualcomma. Nego... razmišljam si AOSP staviti, iako ne radi fingerprint scanner? Mišljenja? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice