Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 898.000
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 3
KiCo77 kaže...

A tu moras rastavit dio mobitela da dođeš do te baterije jer je ispod one plastike, nemoj se zezat s tim, ne treba nista micat.

Kako obozavam kad mi nakon 10 sati odgovore i onda mi napisu da pokusam factory resetat mobitel jos par puta, yeah jer ce to popravit senzore.

Ovo sve sami eksperti...

Hello, 
Sorrry for our mistake.
The battery is non-revocable.
Please close the back case carefully.
Then please charge the phone with the computer for more than 1 hour to try.
Wait for your reply.

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
16 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Koja je najboja opcija za kupiti 32GB silver model? Prijateljica ga želi kupiti, i mora biti silver, a ne mogu naći nigdje 32GB model da se može proći bez PDVa.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Postao sam u temu o kinezima pa cu i tu:

Evo da nastavim onu sapunicu oko gsenzora. Uglavnom, samo sam malo jače protreso mobitel danas, onako lupio rubom u ruku par puta nista prejako, i senzor je proradio, vrti ga normalno na sve strane. Naravno, sad stalno imam strah da mi bilokad moze prestat radit, pri bilokakvom padu ili odlaganju  Sutra cu ga pocet koristit i vidit cu kako ce to sve radit, glupo mi ga je sad slat u kinu i cekat 2 mjeseca kad ce mi rec da radi i vratit isti mobitel. Jel garancija na giztopu 2 godine?

Hvala kolegama ovdje na pomoci, ipak je bio HW problem :p Samo mi je zao sta sam isao stavljat kineski ROM, na proslom je vecina aplikacija bila na engleskom i imao sam google services instaliran, sad krecem sa vracanjem na staro :D

@power_user

Ne znam jer sam kupovao sa giztopa a tamo nema silvera, ali znam da su kolege iz ove teme narucivali sa honorbuya i aliexpressa. Nisam siguran gdje se i koliko placa carina/pdv, mislim da ni na jednom od ta dva al rađe sacekaj njih.

http://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-Note-3-Prime-FDD-Mobile-Phone-MTK6795-Helio-X10-Octa-Core-5-5/32547144072.html?ws_ab_test=searchweb201556_6,searchweb201644_1_79_78_77_82_80_62_81,searchweb201560_4

http://www.honorbuy.com/598-xiaomi-redmi-note-3-3gb-ram-32gb-silver.html

edit: Evo pogledao sam malo, na oba je moguce (i potrebno) odabrati DHL dostavu da se izbjegne carina/pdv, aliexpress onda ispadne 240$, a honorbuy 255$ 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2015 17:40 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Kao sto sam bila rekla,meni se nekak brzo trosi baterija sto u principu ne bi trebalo.. kako ste vi punili note 3 i kako bi se trebalo punit.. kad mi je stigao,mislim da je bio na 30-40% i kad se ispraznio sasvim,punila sam ga do 100% i skinula s punjaca.. prekjucer sam ga ispraznila sasvim i ostavila 24 sata,a sad citam na forumima kako se noviji mobiteli pune 3-4 sata,ne smije se ispraznit sasvim nego vec kod prve obavijesti (na 15%) se treba stavit na punjac i da bi bilo najbolje napunit do 80% .. preporuca se punjenje vise puta i da se ne smije dirat telefon dok se puni.. znam da je bilo prije da se treba punit 12/24 sata,ali da se sad vise ne treba toga drzati.. jel mobitel i ovako dobije svoj kapacitet ako se od 15% puni do 80 ili 100%?

Ili sve to kod mene ne vrijedi pa sam dobila s losijom baterijom?

Hvala unaprijed na pomoci

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Meni nijedan od njihovih savjeta nije upalio, apsolutno nista, nikakvi znakovi zivota, saljem im ga nazad prvom prilikom (Honorbuy ima servis u spanjolskoj ja mislim)

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nina77 kaže...
Kao sto sam bila rekla,meni se nekak brzo trosi baterija sto u principu ne bi trebalo.. kako ste vi punili note 3 i kako bi se trebalo punit.. kad mi je stigao,mislim da je bio na 30-40% i kad se ispraznio sasvim,punila sam ga do 100% i skinula s punjaca.. prekjucer sam ga ispraznila sasvim i ostavila 24 sata,a sad citam na forumima kako se noviji mobiteli pune 3-4 sata,ne smije se ispraznit sasvim nego vec kod prve obavijesti (na 15%) se treba stavit na punjac i da bi bilo najbolje napunit do 80% .. preporuca se punjenje vise puta i da se ne smije dirat telefon dok se puni.. znam da je bilo prije da se treba punit 12/24 sata,ali da se sad vise ne treba toga drzati.. jel mobitel i ovako dobije svoj kapacitet ako se od 15% puni do 80 ili 100%?

Ili sve to kod mene ne vrijedi pa sam dobila s losijom baterijom?

Hvala unaprijed na pomoci

Meni je isto tako bilo ali sa redmi note 2.. Baterija sama ode a nista nisam radio na njemu.. Sad neznam dal je to bio problem al otiso sam tamo u mi account i iskljucio skinroniziranje sve i super je od onda

http://trakt.tv/user/MjezZza
11 godina
protjeran
Bas mi je drago da ti je proradul gsenzor.

Videl sam na forumu da ga je neko sutnul(mob od iza ) i da je gsenzor proradik. Ali ni bili mqlo glupo to ti govorit..no ajde da je sve svrsilo dobro ;)
Najjeftiniji su piratski programi

0 0 hvala 0
14 godina
matija410 kaže...
Bas mi je drago da ti je proradul gsenzor.

Videl sam na forumu da ga je neko sutnul(mob od iza ) i da je gsenzor proradik. Ali ni bili mqlo glupo to ti govorit..no ajde da je sve svrsilo dobro ;)

Samo da pri sljedećem šutu ne prestane radit  Evo vratio sam i google play nazad, uživanje napokon može početi :D

16 godina
KiCo77 kaže...

@power_user

Ne znam jer sam kupovao sa giztopa a tamo nema silvera, ali znam da su kolege iz ove teme narucivali sa honorbuya i aliexpressa. Nisam siguran gdje se i koliko placa carina/pdv, mislim da ni na jednom od ta dva al rađe sacekaj njih.

http://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-Note-3-Prime-FDD-Mobile-Phone-MTK6795-Helio-X10-Octa-Core-5-5/32547144072.html?ws_ab_test=searchweb201556_6,searchweb201644_1_79_78_77_82_80_62_81,searchweb201560_4

http://www.honorbuy.com/598-xiaomi-redmi-note-3-3gb-ram-32gb-silver.html

edit: Evo pogledao sam malo, na oba je moguce (i potrebno) odabrati DHL dostavu da se izbjegne carina/pdv, aliexpress onda ispadne 240$, a honorbuy 255$ 

Hvala, samo kako si došao do $255 na honorbuyu? Meni kaže da je DHL dostava u Hrvatsku $63, što na kraju ispadne blizu $300, a na aliexpressu me malo brine što se ne plaća paypalom(tj. ne želim preporučiti nešto u što nisam siguran)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Ups, moja greska, drzava mi je bila na italy.

O aliexpresu ne znam puno, tj. nikad nisam narucivao od tamo ali se stalno spominje u onoj temi "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave, pa je valjda pouzdan, ne znam.

http://www.bug.hr/forum/search/post/?txt=top&ss=p&sa=t&t=192996&f=19&sort=desc

Ne znam koja bi bila cetvrta opcija

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Razmišljam o doplati na Xiaomi Mi4c , jer mi je to opcija kako naručenog RN3 nema u stocku (Gearbest) , javljaju se kosnici sa razno raznim problemima ( slabiji GPS , brickovanje itd itd) mada bi volio da su to pojedini slučajevi , još malo se strpim , btw

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Top-One Aliexpress.Odabrati DHL dostavu.

10 godina
neaktivan
Zna netko kad izlazi global ROM za rn3?

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Ceka se otkljucavanje bootloadera..
12 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Da li je netko isprobao MIUI 7 5.12.24. DEV sa MIUI.com?

Ima li neka posebna procedura kada se prelazi sa stable na dev rom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav svima 
Konačno sam se odlučio na kupovinu ovog uređaja (32GB) pa me zanima vaše mišljenje o tome odakle mi je bolje naručiti sa Aliexpressa ili Giztopa? Razlika u cijeni je 5USD što mi ne znači previše, jedino što sam sa Aliexpressa (TopOne) već naručivao i sve je prošlo super. Na koji način giztop šalje? Znam da sa Aliexpressa stiže DHL-om.. Koliko dugo ste vi čekali na uređaj. Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Giztop dostava u njemacku 9 dana od slanja. Inace naruceno 11.12, 15.12 poslano. Doslo sa DPD
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
10 godina
neaktivan
Može pomoć? Youtube aplikacija mi je buggy, kada gledam video zna mi video pozelenit u potpunosti, zna netko u čemu je problem?

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Na kojem si ROM-u ?

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band - MIUI Device Team
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi Note 3

U zadnje vrijeme mi se freeza dosta cesto mob nakon otkljucavanja.. Trebam ga ponovno zakljucati i otkljucati power tipkom da proradi.. Sta bi to moglo biti?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Na romu sam 7.0.19.0 stabilnom.
Evo fotka ako nešto znači.

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Može li još netko potvrditi problem s YouTube aplikacijom ?

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band - MIUI Device Team
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Btw, ovo mi se događa samo u klipovima koji objašnjavaju javu, nigdje drugdje nisam to vidio.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Update : video radi normalno na 240p, na 360p se odma ekran "pozeleni". Vidio sam da je isti problem nekima na racunalu i to se popravi iskljucivanjem hardeare accelerationa, al ja nemam pojma kak da to napravim na mobu.
Evo vam link pa ak mi neko moze reci je li i na njegovom rn3 ista stvar jer sam na problem naisao samo na filmicima o javi (mozda ima veze s vremenom nastanka?), a trebao bih javu nauciti sto prije i fakat bi mi dobro dosla pomoc. Hvala :)

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Jel restartas mob svakih par dana?
10 godina
neaktivan
Restartao sam ga danas i nije pomoglo.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Biti će i Redmi Note 3 sa Snapdragon 808 procesorom -> link . Ovo će biti zanimljivo 

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
Xiaomi Redmi Note 3

planiram ga kupit za par dana pa me zanima ima li nesto sta tribam znat u vezi njega
vidim da spominjete neke CM ROM-ove.....hocu li to tribat sam stavljat,koliko je to komplicirano i jeli neophodno da bi mobitel funkcionira kako treba.
Takoder sa koje stranice ga je najbolje narucit(najpouzdanije,a da nema carina i ostalih dodatnih troskova) 
hvala :D

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Jedino probat fastboot flash..
11 godina
protjeran
Kad ga dobis netrebas nis flashat..oni instaliraju gapps i jezik..(jedino kasnije kad i ako otjljucaju bootloader se budu romovi mogli instalirat radi micanja nepotrebnih kijeskih aplikacija i pobopjsanja performansi)

Najjeftijije je na giztopu,bez dodatnih davanja.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice