Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 789.741
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Koja SD kartica može ić u Xiaomi Redmi Note 2?
Max 32gb ali može li bit bilo kojeg proizvođača da se ne bi zeznia bezveze...

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 2

Imam Sandisk 16Gb u RN2 a radi i kingston 32Gb oboje clas 10.

14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

ekipa, imam major issue. Mobitel se ne da upaliti. Nista na njemu nije dirano, a fora s power + volume down ili up ne radi. Molio bih vas za savjet!

0 0 hvala 0
13 godina
Ja budala. Isa se igrat s mobom opet sa zadnjim buildom i napravia isto sranje, samo sad uopce ne reagira nista iz TWRP-a. Tukac ja.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Opet ja dosadan sa ovom poštom... Al  pisalo je par strana prije od kako dobijem kod 10 dana do dolaska na vrata, pa se čudim kako se meni ništa ne miče sa ovog 1. mista pošiljka...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imam EU dev, zasto se meni ne updatea sam svaki tj??? Vidim da neki pisu da im se updatea..
Imam 5.10.22.. Da li cu ista dobit bolje sa zadnjim updateom i sto je novo??

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Lovac to je francuska-hrvatska, a ti trebas prvo pratit kina-francuska a pratis takbda napises sfb2c track i kliknes prvu stranicu...

Kasnije kad dode u francusku pratis na chronopost sve do hr
Najjeftiniji su piratski programi
10 godina
neaktivan
Cromaki,
nisam se stigao baviti ovime zadnjih dana, hvala za rješenje, čini se da ipak ima smisla mjenjati navike :-)
16 godina
@lfbo
Na tom se romu nece sam azurirati.
Iz nekog razloga su to onemogucili na tom romu, al na kasnijim romovima azuriranje
radi uredno
16 godina
neaktivan
Ok, stavio bi novi EU. Al pricaju mnogi za taj problem sa wifi-om.. Jel rijeseno to??

0 0 hvala 0
13 godina
Evo moj se rn2 reboota sam od sebe i sad imam zadnji build. Svasta. Haha

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj se par puta jucer rebootao sam od sebe na 5.10.22. Al ne desava se cesto.. U 3 navrata po par puta u nazad 3 mj..

0 0 hvala 0
16 godina
Lfbo kaže...
Moj se par puta jucer rebootao sam od sebe na 5.10.22. Al ne desava se cesto.. U 3 navrata po par puta u nazad 3 mj..

odkad ga imam (par mjeseci) samo mi je jednom zablokirao.

9 godina
neaktivan

ne dobiješ.moj je ima status 11.12. shipment ready to be shipped i još uvik mi je status u tranzitu.

od 18. tog, stoji u tranzitu.

p.s.zna li ko kako to da se preko giztopa ne plaća carina i pdv jer sve me straj da nebi došla uplatnica :)...

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2016 17:01 (vajkl1).
12 godina

RN2 23.12 na Giztop-u uplaćen ,stigao 30.12 i kako i piše bez ostalih troškova.Poslan je iz Pariza i preko Maribora gdje je bio jedan dan došao kod sretnog korisnika.

11 godina
protjeran
vajkl1 kaže...

ne dobiješ.moj je ima status 11.12. shipment ready to be shipped i još uvik mi je status u tranzitu.

od 18. tog, stoji u tranzitu.

p.s.zna li ko kako to da se preko giztopa ne plaća carina i pdv jer sve me straj da nebi došla uplatnica :)...

Salje se iz kine u francusku pa onda u hrv tak da nema nikakvih davanja

Hyperion-Shrike kaže...

RN2 23.12 na Giztop-u uplaćen ,stigao 30.12 i kako i piše bez ostalih troškova.Poslan je iz Pariza i preko Maribora gdje je bio jedan dan došao kod sretnog korisnika.

Hebemti ja RN3 narucil 22.12 i jos nije ni u francuskoj..nebude tak skoro..valjda su tvojeg imali u francuskooj viska

Najjeftiniji su piratski programi
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Zdravo ljudi, kupio bi ovaj mob (RN2), pa me zanima kako ste rješili problem sa prašinom na kameri? Pošto bi telefon imao ne samo par mjeseci nego koju godinu, mi je to velik problem, a baš mi se ga neda svako toliko razkopati da očistim kameru.  Dali se dobije kakva maskica što zatvara ulaz za slušalice ili tako nešto? 

Druga stvar je baterija, koliko sam čitao večinom svi stavljate ovu miui 7 eu dev verziju (5.10.22) i poslije par mjeseci koriščenja, koliko vam sad izdrži na tom ROMu? SOT?

Imali još nekih večih problema s tim telefonom? Ona TD verzija, jel podržava ove naše frekvence i ako se zamjeni ROM na neki x?

I na kraju dali se isplati radije kupiti RN3, kome je potrebno odključati bootloader i nema tolikog izbora ROMova, pa i problem sa prašinom je verovatno prisutan i kod tog modela?

U izboru su mi još LeTV 1S i Elephone P8000, ali baš nema mnogo korisnika tih telefona ovde, da bi mogo saznati kaki je kvalitet i koje su greške...

hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2016 20:28 (deeki).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hyperion-Shrike kaže...

Kad ovo pročitam, poludim odma... Pa to ja sam ga isto tad naručia i vidi gdje je... Stvarno super... Još ako si ga posli mene naručia, umra bi od smija...

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Problem rijesen.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2016 15:17 (buljaaa).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Ja sam na 7.0.12.0. global stable. nemam root ako se ne varam (skinuo ROM sa sajta i flashao).

Imam problem jer mi nekada poruke i notification na whatsapp stignu 5-10-30 min kasnije a nekada i više, također Sleepbot app me ne budi ujutro, ako sam prespavao alarm, kada se ustanem, upalim display moba i alarm počne zvoniti iako je očito kasno.

Simptomi su dakle kao da se mob uspava i ništa ne ferma... probao sam oba appa lockati u memoriji ali ne pomaže.

Šta mi je činiti?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Evo samo da kazem da mi se pojavio auto update na MIUI 7.1 Stable 7.1.1.0 LHMCNCK  i ja sam ga prihvatio i da neureknem za sada sve radi super. Prije sam uredno imao problema sa svim notifikacijama od gmaila, vibera, vremenske prognoze.....itd, sada sve dolazi uredno, baterija je o.k i sta mi vise treba. 

Zato nekuzim ekipu koja stalno nesto čačka, mijenja, apdejta, cim izade novi rom odmah ga svi mecu gore, ma ne pada mi napamet vise ovaj rom mijenjati ako i dalje bude sve ovako kako je sada ;-) 

2 1 hvala 0
13 godina
duc77 kaže...

Evo samo da kazem da mi se pojavio auto update na MIUI 7.1 Stable 7.1.1.0 LHMCNCK  i ja sam ga prihvatio i da neureknem za sada sve radi super. Prije sam uredno imao problema sa svim notifikacijama od gmaila, vibera, vremenske prognoze.....itd, sada sve dolazi uredno, baterija je o.k i sta mi vise treba. 

Zato nekuzim ekipu koja stalno nesto čačka, mijenja, apdejta, cim izade novi rom odmah ga svi mecu gore, ma ne pada mi napamet vise ovaj rom mijenjati ako i dalje bude sve ovako kako je sada ;-) 

zato sto se mi volimo igrati i prckati. svaki android mi je bio rootan do sada i buduci isto tako. :D

16 godina
neaktivan
Stalno se govori da EU dev tjedno izdanje ima bugove.. Sta je sa official dev tjednim izdanjem ovaj bez hr jezika?? Jel ima iste bugove ili??

0 0 hvala 0
13 godina
Lfbo kaže...
Stalno se govori da EU dev tjedno izdanje ima bugove.. Sta je sa official dev tjednim izdanjem ovaj bez hr jezika?? Jel ima iste bugove ili??

Oba dva ROM-a mogu imati poneke bugove, no veća vjerovatnost je da bug koji ne postoji na official ROM-u postoji upravo na un-official ROM-u zbog prijevoda i nekih cusotm modifikacija sistemskih datoteka pošto to sve automatski radi software.

Sve u svemu, bug se popravi čim prije moguće odnosno o broju reportova.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band - MIUI Device Team
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Pozdrav,

Trebam pomoc u vezi ROM-a probao sam staviti 2-3 ROM-a koja su ljudi ovdje prije stavljali i svaki puta mi se javio da je update failed, a prije toga sam stavio neki engleski mislim da je global i ne svida mi se zelim staviti da bude na hrvatskom

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

e pa da sam odgovorim na svoje pitanje u vezi prašine, malo sam tražio rješenja, pa možda još nekome pomogne... 

da ispravim grešku, prašina se pojavljuje u prednjoj kameri i ne u zadnjoj. 

najjednostavnije rješenje, kupi se maskica koja zatvara sve ulaze 

http://www.aliexpress.com/item/Nillkin-Soft-Silicon-Protector-cover-case-for-Xiaomi-Hongmi-Note-2-Silicone-Capa-Para-for-Redmi/32446155552.html

najjeftinije, ne baš praktično mi key 

http://www.aliexpress.com/item/Hot-Sale-Original-Xiaomi-MIKEY-MI-KEY-Smartism-Dustproof-Plug-for-Mi4-Mi3-Mi2S-Mi2A-Redmi/32309059637.html

malo više posla ali trajno rješenje, da se izolira po ovom postupku 

http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/general/tut-rid-dust-camera-t3221186

več sam skoro pa 100% odlučijo da uzmem ovaj mob, samo bi još pitao one koje pratite ovu temu, koliko realno u prosjeku izdrži baterija korisnicima na 5.10.22 verziji, koja se pokazala najbolja za bateriju? jeli stvarno tako loša da je bolje uzeti RN3?

hvala 

16 godina
Xiaomi Redmi Note 2

ne znam čemu strah od baterije jer su mnoge recenzije rekle da je baterija solidna,

to su potvrdili i mnogi korisnici na ovom forumu.

http://mob.hr/xiaomi-redmi-note-2-recenzija/

0 0 hvala 0
15 godina
deeki kaže...

več sam skoro pa 100% odlučijo da uzmem ovaj mob, samo bi još pitao one koje pratite ovu temu, koliko realno u prosjeku izdrži baterija korisnicima na 5.10.22 verziji, koja se pokazala najbolja za bateriju? jeli stvarno tako loša da je bolje uzeti RN3?

hvala 

disi ti to procito da je baterija tako losa na RN2? pa meni je jedna od najboljih stvari na tom mobitelu baterija! svaku vecer prije spavanja mi ostane 40-ak %, dok kod ostalih koje sam imao nije mogla do kraja dana izdrzati.. 

http://trakt.tv/user/MjezZza
15 godina
neaktivan

Isprike što bumpam ali ovo mi radi ogromne probleme, zna li tko kako riješiti?

"

Ja sam na 7.0.12.0. global stable. nemam root ako se ne varam (skinuo ROM sa sajta i flashao).

Imam problem jer mi nekada poruke i notification na whatsapp stignu 5-10-30 min kasnije a nekada i više, također Sleepbot app me ne budi ujutro, ako sam prespavao alarm, kada se ustanem, upalim display moba i alarm počne zvoniti iako je očito kasno.

Simptomi su dakle kao da se mob uspava i ništa ne ferma... probao sam oba appa lockati u memoriji ali ne pomaže.

Šta mi je činiti?"

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2016 4:44 (wkoner1).
17 godina
neaktivan
wkoner1 kaže...

Isprike što bumpam ali ovo mi radi ogromne probleme, zna li tko kako riješiti?

"

Šta mi je činiti?"

pročitati zadnjih pet-šest stranica

jesi isprobal po ovom videu

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2016 7:57 (jura).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice