Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 788.062
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 2
Zasto komplicirate?
Stavis zip file roma na root direktorij moba. Kroz updater choose update package. Click i to je to. Preporuka da prije toga napravite full wipe kroz recpvery zbog clean installa.

0 0 hvala 0
17 godina
Ne mose se fastboot rom instalirati preko update, samo preko fasttoola. Inace po meni je uvijek bolje ici preko fasttoola nego preko updata dok idem na drugi rom.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Ja na ovom stroju pićin EU developer ROM i lijepo se svaki tjedan sam ažurira.

Dobijem obavijest da ima update, kad mi je zgodno (uvečer) kliknem update, on ga skida jedno 20 minuti s WiFi, onda jedno 20 min. dok se instalira i optimizira aplikacije i sve radi OK, aplikacije i postavke su tu, netaknute.

Kad izađe recimo Android 5.1 onda ću skinit rom, napravit reset svega (wipe all) i instalirat ga nanovo s unutarnje memorije. Kasnije ću vratit MIUI backup postavki i aplikacija i valjda neće bit muke.

2 0 hvala 0
13 godina
Patrick_cro kaže...
Ne mose se fastboot rom instalirati preko update, samo preko fasttoola. Inace po meni je uvijek bolje ici preko fasttoola nego preko updata dok idem na drugi rom.

Ne vidim zasto bi komplicirao zivot s fastbootom kad je ovo jednostavnije. Ja sam upravo na gore opisan nacin instalirao ROM s xiaomi.eu, a mob mi je dosao s China stable 33.66.77.33 (ili kako vec mu je oznaka)

10 godina
neaktivan

Kao što sam gore napisao - već sam jednom flashao ROM na ovaj isti način

Mob je došao sa onom ludom verzijom 66.77.00 nešto i bio je pun bugova. Napravio sam downgrade na offical china stable MIUI 6, flashao bez problema i sve je radilo savršeno. U međuvremenu se sam updatao OTA na MIUI 7. Sada je izašao Global Stable 7 pa želim preći na njega radeći potpuno istu proceduru kao prije, ali ne mogu jer dobivam ovaj error

13 godina
neaktivan
Evoga ljudi, MI 4C je stigo.
Vrijeme je da RN2 prepustim sestri.
Mogu samo reci da mi je RN2 prvi MI mobitel.

I zbog kvalitete samog uređaja, nacina rada je odabir pao na MI 4C kao klasu i segment iznad redmi serije.

Mogu samo reci RN2 je ova 4 mjeseca odlicno sluzio, nadam se da ce i sestru.

Dok ja evo skidam FW za MI 4C i krecem u slaganje moba kako meni pase.

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
10 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...
Jesi prije flashao mob? Po koji uputama si radio? Jesi usao prije u fastboot pa onda flashao? Mora raditi, ja sam prije flashao sa developer na china pa kasnije opet developer.

Kao što sam gore napisao - već sam jednom flashao ROM na ovaj isti način

Mob je došao sa onom ludom verzijom 66.77.00 nešto i bio je pun bugova. Napravio sam downgrade na offical china stable MIUI 6, flashao bez problema i sve je radilo savršeno. U međuvremenu se sam updatao OTA na MIUI 7. Sada je izašao Global Stable 7 pa želim preći na njega radeći potpuno istu proceduru kao prije, ali ne mogu jer dobivam ovaj error

9 godina
neaktivan
Na RM3 mi se nevidi prvi red kod dužih poruka(tj.vidi se do pola), jel zna netko kako rijesiti problem?
legaliseit

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Jel izašao koji update di radi Wi-Fi

Mislin ako oni znaju za taj problem zašto to ne stavu kao prioritet za napravit prvo? 

0 2 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Uspio.... Flashao sa SP flash tool-om

1 0 hvala 0
13 godina
Nikola_Cro kaže...

Jel izašao koji update di radi Wi-Fi

Mislin ako oni znaju za taj problem zašto to ne stavu kao prioritet za napravit prvo? 

ne jos... ja ga stalno ocekujem. 

13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Ima još ko problema s prašinom u prednjoj kameri? Kako se riješiti toga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Jeli mi netko moze dati link gdje da naručim ovaj mob ali u FDD verziji sa 32GB memorije
I još pitanje jeli kineske verzije mogu radit na našim frekvencijama?

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Nema tu rješenja osim slanja mobitela na servis ak to prihvaćaju..
Najjeftiniji su piratski programi
12 godina
@gave233

Uopće nije problem rastaviti ga, izvaditi prednju kameru, očistiti i ponovno složiti, ali s malo filca zalijepljenog na pozadinu kamere...
Ja sam si to napravio vrlo brzo nakom što je došao i više nikakvih problema...
12 godina
@6996

32 GB postoji samo jedna verzija, Prime, imam ga i mislim da se ne isplati dati dodatnih 60-ak dolara ... samo brže papa bateriju
10 godina
neaktivan
Koliko sam vidio da nije velika razlika u cijeni u web shopovima
16 godina
Darko150 kaže...
@6996

32 GB postoji samo jedna verzija, Prime, imam ga i mislim da se ne isplati dati dodatnih 60-ak dolara ... samo brže papa bateriju

slažem se, 

i ja bi rađe uzeo 16 gb verziju, ionako imaš memorijske kartice koje su dosta povoljne.

no ovisi o preferencijama svakoga od nas

12 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Uzeo sam mob prije nekoliko dana, vidio sam da je došao s ROMom MIUI 7.0 | Stabilno pa me zanima dal moram nešto mjenjat ili mogu ostavit ovako.
http://imgur.com/70l8Zc2

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

ako ti radi ok onda ostavi

inače je to kuhani ROM od prodavača di je kupljen

MI4W

1 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Redmi Note 2

@masva, donosi li zadnji rom 5.12.31 ikakve promjene za RN2? 

vidim da je samo naznačeno da su nekakvi popravci rađeni samo za RN3 i još jedan model.

Da li ga preskočiti ili ipak da ažuriram?

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

nećeš ništa propustiti extra

valjda su fokusirani na unlock bootloadera te  6.0 za note/mi 3&4

MI4W

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Pitanje je vezano za Redmi 2 2/8 GB koji koristi žena 4 i pol mjeseca. Koliko ja znam nije bilo ni jednog updatea  softvera sada je na njemu MIUI 6.2.4.00 stabilno. Ne znam da li uopče ima nova nadogradanja. Omogućen je automatski update a kada ja pokšam ručni update poruka je da ne može preuzeti paket ažuriranja te d se povežem na WLAN a što i jesam i stalno tako u krug. Provjeravao sam malo i sve dozvole su omogućene za automatsko preuzimanje softvera. Čini mi se da sam pročitao da postoji i nadogradnja na Android L 5.0 (sada je4.4) ali to vjerovatno treba ručno instalirat.

Stoga molim za pomoć ako netko zna kako ovo riješiti ili je to ok. Mob inače radi bez ikakve greške, a ženi je u srijedu stigao novi Redmi Note 3 pa se nadam da i s njim neće biti problema oko ažuriranja softvera. Ja korostim Meizu M2 Note i tamo mi nadogradnja stiže cca svakih mjesec dana.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.1.2016 21:00 (fakincina).

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

pričamo Redmi 2 2/8 GB tj. HM2014811

za dotični model postoji V7 multi i stable

http://miuif.celogeek.com/5.12.31/xiaomi.eu_multi_HM2014811_5.12.31_v7-4.4.zip

https://www.androidfilehost.com/?fid=24269982087005883

kao i stock u obje verzije

http://en.miui.com/download-261.html#364

ako će ti biti lakše sa custom recovery-em

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=120001&extra=

MI4W

0 0 hvala 0
13 godina
Instalirao sam twrp 2.8.7 preko updatera. Uredno uđe, wipea sve ali nece reboot to system. Moram izvadit bat. Ima li itko ideju zasto?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
MASVA kaže...

pričamo Redmi 2 2/8 GB tj. HM2014811

za dotični model postoji V7 multi i stable

http://miuif.celogeek.com/5.12.31/xiaomi.eu_multi_HM2014811_5.12.31_v7-4.4.zip

https://www.androidfilehost.com/?fid=24269982087005883

kao i stock u obje verzije

http://en.miui.com/download-261.html#364

ako će ti biti lakše sa custom recovery-em

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=120001&extra=

Da. Mob je Redmi 2  1/8GB ali HM 2 LTE-CU. Probat ću ovo sa custom recovery. Nadam se da je jrdnostavno.

Hvala ti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.1.2016 23:02 (fakincina).
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Hvala na pomoći uspio sam skinuti MIUI 7 5.12.32 Beta verziju.

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Imam problem. isa instalirati zadnji build, usao mi u twrp i nece da se reboota. kaze mi u twrp-u "no MD5 file found". WTF. sad ne mogu upaliti mob. za popizdit

1 0 hvala 0
13 godina
GuardianOTB kaže...

Imam problem. isa instalirati zadnji build, usao mi u twrp i nece da se reboota. kaze mi u twrp-u "no MD5 file found". WTF. sad ne mogu upaliti mob. za popizdit

Pogledaj u TWRP pod opcijama, imaš negdje za disablati check MD5 checkum ili slično. To bi trebalo riješiti problem.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band - MIUI Device Team
13 godina
Cromaki kaže...
GuardianOTB kaže...

Pogledaj u TWRP pod opcijama, imaš negdje za disablati check MD5 checkum ili slično. To bi trebalo riješiti problem.

vratio sam prosli build kroz twrp i sada radi. znas li samo zasto ne mogu kroz twrp rebootat mob nego moram izvaditi bat i upaliti rucno? 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice