Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 788.119
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Bok ljudi opet.

Mobitel bi mi trebao doci kroz par dana, pa samo pitanje trebao bih li sto skinuti i instalirati kako bih mobitel prilagodio nama Europljanima? Iz Giztop-a su mi rekli da mobitel dolazi sa "international ROM MIUI 7, with Google Play" .

Hvala na pomoci.

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 2
cerma123 kaže...

Bok ljudi opet.

Mobitel bi mi trebao doci kroz par dana, pa samo pitanje trebao bih li sto skinuti i instalirati kako bih mobitel prilagodio nama Europljanima? Iz Giztop-a su mi rekli da mobitel dolazi sa "international ROM MIUI 7, with Google Play" .

Hvala na pomoci.

Pogledaj 1. str

9 godina
neaktivan

Posto su ti postovi stariji 2+ mjeseca, vjerujem kako su dosli novi updateovi i slicno. A pitam jer mi je firma iz koje narucujem rekla kako vec dolazi sa internacionalnim ROM-om, pa u najboljem slucaju ne trebam nista dirati.

//edit. bolje pitati nego zajebati stvar 

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2015 12:25 (cerma123).
9 godina
neaktivan

Došao je i meni nedavno sa giztopa sa tim istim romom sa malo bloatwarea, ali je baterija mi je bila jako slaba.

Stavio sam TWRP i xiaomi eu developer rom i sad je sve super. Najlakše ti je ovim programom: http://en.miui.com/thread-107898-1-1.html

Samo odabereš svoj mob, sam će skinuti twrp, stisneš flash i to je to, imas twrp, zatim možeš instalirat rom koji želiš.

Ako treba detaljnjije, samo pitaj.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2015 13:41 (Jozoo).
9 godina
neaktivan

Hvala na info.

Pa posto se ne kuzim bas previse u mobitele i instaliranje stvari na njih, trebala bi mi mala pomoc. :D 

Vidim s ovog linka sto si stavio da se sve radi preko kompa, skinem to sto trebam za mobitel na komp, spojim mob na usb i pokrenem taj program?

Vidio sam da je dosta ljudi objasnjavalo kako se to radi, cak ima i slike po koracima, pa me jedino zanima sto moram tocno skinuti i koje verzije, ostalo mi ne bi trebao biti problem skontati kako i sto.

Hvala na pomoci jos jednom.

9 godina
neaktivan

3 stranice unazad imaš post od Vulgarisa na kojem sve lijepo, točno u detalje piše šta moraš napravit.

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

HVala svima na pomoci, nadam se da nista necu zajebat i kako ce mobitel raditi odlicno nakon stavljanja rom-a.

0 0 hvala 0
13 godina
I s novim romom problem s wifi-em. Nikako da mi se ne gasi kad mob ode u deepsleep

0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Zasto se ne vratite na stariji rom onda koji nema problema s wifi-jom

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
maxy0 kaže...

Zasto se ne vratite na stariji rom onda koji nema problema s wifi-jom

ne znam vise koji... 

15 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Da li neko iz prve ruke može da potvrdi kako GPS funkcionira na ovom mobu ? i kakva je autonomija baterije ?

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2015 20:13 (joyjoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Xiaomi Redmi Note 2

Jel RN2 best buy do 1200kn?

EDIT: Vidim kriva tema..

Najjeftiniji su piratski programi
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2015 20:28 (matija410).

0 0 hvala 0
13 godina
joyjoy kaže...

Da li neko iz prve ruke može da potvrdi kako GPS funkcionira na ovom mobu ? i kakva je autonomija baterije ?

Hvala

nisam ga nesto puno koristia, ali brzo hvata satelit. mobitel sam skinuo s punjaca jutros prije 7 i trenutno mi je na 68%.

15 godina
neaktivan

>> vinc6666i kaže...

>> Pozz, evo kupio Kingston 64GB. Ne prepoznaje ju. Može se formatirati samo u ex Fat i NTSC, a RedmiNote2 očito podržava samo Fat 32. 😞

U specifikacijama RN2 podržava mikroSD do 32 GB.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2015 23:35 (DaWAR).
16 godina
matija410 kaže...

Jel RN2 best buy do 1200kn?

EDIT: Vidim kriva tema..

RN3

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
9 godina
neaktivan

I ja imam problema sa wifi-jem. Da li iko moze da napise koji ?

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Za ljude koji su narucivali s giztop-a, gubim li garanciju ukoliko instaliram novi rom?

0 0 hvala 0
13 godina
cerma123 kaže...

Za ljude koji su narucivali s giztop-a, gubim li garanciju ukoliko instaliram novi rom?

Ne.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band - MIUI Device Team
12 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

ja ne znam jesam li glup ili samo kilav, ali vec 2 ure se mucim kako stavit .pdf file kao shortcut na desktop. ne moze preko editiranja desktopa, a bogme nece ni preko file explorera, gdje nudi samo opcije send (bluetooth, mail...), cut, delete i more (copy, star, rename i details). opcije send to desktop ili add to home screen nigdje nema.

rom je onaj defaultni sto dodje s mobitelom (7.0 Stable 7.00.66.00).

pomagajte pls, jer cu mobitel ritualno spalit.

btw, znam da vecina ovdje preporucuje da se stavi xiaomi.eu rom, ali ja s ovim nisam primijetio nikakvih problema. ono par kineskih aplikacija zabijem u folder i mirna bosna. 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
nmenry kaže...

ja ne znam jesam li glup ili samo kilav, ali vec 2 ure se mucim kako stavit .pdf file kao shortcut na desktop. ne moze preko editiranja desktopa, a bogme nece ni preko file explorera, gdje nudi samo opcije send (bluetooth, mail...), cut, delete i more (copy, star, rename i details). opcije send to desktop ili add to home screen nigdje nema.

btw, znam da vecina ovdje preporucuje da se stavi xiaomi.eu rom, ali ja s ovim nisam primijetio nikakvih problema. ono par kineskih aplikacija zabijem u folder i mirna bosna. 

Skini sa trgovine play ES file explorer file manager, drzi dokument,tri tocke gore,add to desktop, pa onda mozes i izbrisat file manager ako ti smeta, ne znam drugi nacin pa eto ovako

17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

trebam info pronto

na zadnjem 5.12.10 hr jezik ima li ko problema s Glazba aplikacijom?

hvala

MI4W

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
makyfse kaže...
nmenry kaže...

Skini sa trgovine play ES file explorer file manager, drzi dokument,tri tocke gore,add to desktop, pa onda mozes i izbrisat file manager ako ti smeta, ne znam drugi nacin pa eto ovako

hvala. znaci ne postoji nacin da se to napravi bez dodatnih appova? svasta.

9 godina
neaktivan
probaj 5.10.22 taj je od starijih bio najbolji, pa javi dal ti tu radi wifi u deepsleepu
16 godina
MASVA kaže...

trebam info pronto

na zadnjem 5.12.10 hr jezik ima li ko problema s Glazba aplikacijom?

hvala

inače ne koristim tu aplikaciju za slušanje glazbe (koristim AIMP i Poweramp).

Malo sam danas testirao i nisam primjetio neki bug.

Na što konkretno misliš?

17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

jedan korisnik prijavio na mi4c  FC pa me zanima kako je na drugim modelima

hvala

MI4W

0 0 hvala 0
13 godina
Buzz kaže...
probaj 5.10.22 taj je od starijih bio najbolji, pa javi dal ti tu radi wifi u deepsleepu

Nop... mene RN2 ne voli.

16 godina
neaktivan
@MASVA
Nema problema na Glazba aplikaciji, doduše nemam nešto o puno muzike na mobitelu, ali radi dobro.

Općenito, zadnji weekly je jako dobar.

1 0 hvala 1
16 godina
papinijanus kaže...
mungo kaže...

Mi smo ti svi manje vise narucili ode, s DHL opcijom slanja.Dođe sve skupa oko 1100 kn otprilike.

http://www.aliexpress.com/item/Original-XIAOMI-REDMI-NOTE-2-FDD-4G-LTE-Mobile-phone-MTK-X10-2-0Ghz-Octa-Core/32419958823.html

Trenutno je to ukupno najbolja cijena, ali obavezno stavi FDD uređaj i DHL dostava. Dođe točno 190.78$. To je ukupna cijena i nema nikakvih davanja dodatnih. Ni carine ni hrvatski PDV. Uređaj se prvo pošalje iz Kine u UK i isti dan ga iz UK pošalju u Hrvatsku. Nekima je došao već za 2 radna dana, a nekima par dana kasnije. Sve ovisi o gužvi koju trgovac ima.

Odmah da napomenem. Aliexpress ne prima Paypal, no ima svoju inačicu Alipal, a moguće je plaćanje i direktno s kartice trgovcu. Prema iskustvima s foruma - plaćanje je sigurno.

Zanima me na koju foru nema PDV-a ako uređaj dolazi iz Kine ?

http://no1tutorials.net
11 godina
protjeran
mrgood kaže...
papinijanus kaže...
mungo kaže...

Mi smo ti svi manje vise narucili ode, s DHL opcijom slanja.Dođe sve skupa oko 1100 kn otprilike.

http://www.aliexpress.com/item/Original-XIAOMI-REDMI-NOTE-2-FDD-4G-LTE-Mobile-phone-MTK-X10-2-0Ghz-Octa-Core/32419958823.html

Trenutno je to ukupno najbolja cijena, ali obavezno stavi FDD uređaj i DHL dostava. Dođe točno 190.78$. To je ukupna cijena i nema nikakvih davanja dodatnih. Ni carine ni hrvatski PDV. Uređaj se prvo pošalje iz Kine u UK i isti dan ga iz UK pošalju u Hrvatsku. Nekima je došao već za 2 radna dana, a nekima par dana kasnije. Sve ovisi o gužvi koju trgovac ima.

Odmah da napomenem. Aliexpress ne prima Paypal, no ima svoju inačicu Alipal, a moguće je plaćanje i direktno s kartice trgovcu. Prema iskustvima s foruma - plaćanje je sigurno.

Zanima me na koju foru nema PDV-a ako uređaj dolazi iz Kine ?

Salju ga iz UK u Hrvatsku pa zapravo ne dolazi iz Kine

Najjeftiniji su piratski programi
16 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Ja kad sam narucivao sa aliexpres (maloprije) pisalo je da se salje via Singapore Post. E sad, da li cu platit PDV ili ne, to je ovaj telefon na ovom linku: http://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-redmi-note-2-phone-4G-FDD-LTE-MTK-X10-2-0Ghz-Octa-Core-64bit/32436998103.html

http://no1tutorials.net

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice