Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 827.665
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Bok ljudi opet.

Mobitel bi mi trebao doci kroz par dana, pa samo pitanje trebao bih li sto skinuti i instalirati kako bih mobitel prilagodio nama Europljanima? Iz Giztop-a su mi rekli da mobitel dolazi sa "international ROM MIUI 7, with Google Play" .

Hvala na pomoci.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 2
cerma123 kaže...

Bok ljudi opet.

Mobitel bi mi trebao doci kroz par dana, pa samo pitanje trebao bih li sto skinuti i instalirati kako bih mobitel prilagodio nama Europljanima? Iz Giztop-a su mi rekli da mobitel dolazi sa "international ROM MIUI 7, with Google Play" .

Hvala na pomoci.

Pogledaj 1. str

9 godina
neaktivan

Posto su ti postovi stariji 2+ mjeseca, vjerujem kako su dosli novi updateovi i slicno. A pitam jer mi je firma iz koje narucujem rekla kako vec dolazi sa internacionalnim ROM-om, pa u najboljem slucaju ne trebam nista dirati.

//edit. bolje pitati nego zajebati stvar 

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2015 12:25 (cerma123).
10 godina
neaktivan

Došao je i meni nedavno sa giztopa sa tim istim romom sa malo bloatwarea, ali je baterija mi je bila jako slaba.

Stavio sam TWRP i xiaomi eu developer rom i sad je sve super. Najlakše ti je ovim programom: http://en.miui.com/thread-107898-1-1.html

Samo odabereš svoj mob, sam će skinuti twrp, stisneš flash i to je to, imas twrp, zatim možeš instalirat rom koji želiš.

Ako treba detaljnjije, samo pitaj.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2015 13:41 (Jozoo).
9 godina
neaktivan

Hvala na info.

Pa posto se ne kuzim bas previse u mobitele i instaliranje stvari na njih, trebala bi mi mala pomoc. :D 

Vidim s ovog linka sto si stavio da se sve radi preko kompa, skinem to sto trebam za mobitel na komp, spojim mob na usb i pokrenem taj program?

Vidio sam da je dosta ljudi objasnjavalo kako se to radi, cak ima i slike po koracima, pa me jedino zanima sto moram tocno skinuti i koje verzije, ostalo mi ne bi trebao biti problem skontati kako i sto.

Hvala na pomoci jos jednom.

10 godina
neaktivan

3 stranice unazad imaš post od Vulgarisa na kojem sve lijepo, točno u detalje piše šta moraš napravit.

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

HVala svima na pomoci, nadam se da nista necu zajebat i kako ce mobitel raditi odlicno nakon stavljanja rom-a.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
I s novim romom problem s wifi-em. Nikako da mi se ne gasi kad mob ode u deepsleep

0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Zasto se ne vratite na stariji rom onda koji nema problema s wifi-jom

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

Zasto se ne vratite na stariji rom onda koji nema problema s wifi-jom

ne znam vise koji... 

16 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Da li neko iz prve ruke može da potvrdi kako GPS funkcionira na ovom mobu ? i kakva je autonomija baterije ?

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2015 20:13 (joyjoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Xiaomi Redmi Note 2

Jel RN2 best buy do 1200kn?

EDIT: Vidim kriva tema..

Najjeftiniji su piratski programi
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2015 20:28 (matija410).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
joyjoy kaže...

Da li neko iz prve ruke može da potvrdi kako GPS funkcionira na ovom mobu ? i kakva je autonomija baterije ?

Hvala

nisam ga nesto puno koristia, ali brzo hvata satelit. mobitel sam skinuo s punjaca jutros prije 7 i trenutno mi je na 68%.

16 godina
neaktivan

>> vinc6666i kaže...

>> Pozz, evo kupio Kingston 64GB. Ne prepoznaje ju. Može se formatirati samo u ex Fat i NTSC, a RedmiNote2 očito podržava samo Fat 32. 😞

U specifikacijama RN2 podržava mikroSD do 32 GB.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2015 23:35 (DaWAR).
17 godina
matija410 kaže...

Jel RN2 best buy do 1200kn?

EDIT: Vidim kriva tema..

RN3

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
9 godina
neaktivan

I ja imam problema sa wifi-jem. Da li iko moze da napise koji ?

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Za ljude koji su narucivali s giztop-a, gubim li garanciju ukoliko instaliram novi rom?

0 0 hvala 0
14 godina
cerma123 kaže...

Za ljude koji su narucivali s giztop-a, gubim li garanciju ukoliko instaliram novi rom?

Ne.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band - MIUI Device Team
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

ja ne znam jesam li glup ili samo kilav, ali vec 2 ure se mucim kako stavit .pdf file kao shortcut na desktop. ne moze preko editiranja desktopa, a bogme nece ni preko file explorera, gdje nudi samo opcije send (bluetooth, mail...), cut, delete i more (copy, star, rename i details). opcije send to desktop ili add to home screen nigdje nema.

rom je onaj defaultni sto dodje s mobitelom (7.0 Stable 7.00.66.00).

pomagajte pls, jer cu mobitel ritualno spalit.

btw, znam da vecina ovdje preporucuje da se stavi xiaomi.eu rom, ali ja s ovim nisam primijetio nikakvih problema. ono par kineskih aplikacija zabijem u folder i mirna bosna. 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
nmenry kaže...

ja ne znam jesam li glup ili samo kilav, ali vec 2 ure se mucim kako stavit .pdf file kao shortcut na desktop. ne moze preko editiranja desktopa, a bogme nece ni preko file explorera, gdje nudi samo opcije send (bluetooth, mail...), cut, delete i more (copy, star, rename i details). opcije send to desktop ili add to home screen nigdje nema.

btw, znam da vecina ovdje preporucuje da se stavi xiaomi.eu rom, ali ja s ovim nisam primijetio nikakvih problema. ono par kineskih aplikacija zabijem u folder i mirna bosna. 

Skini sa trgovine play ES file explorer file manager, drzi dokument,tri tocke gore,add to desktop, pa onda mozes i izbrisat file manager ako ti smeta, ne znam drugi nacin pa eto ovako

17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

trebam info pronto

na zadnjem 5.12.10 hr jezik ima li ko problema s Glazba aplikacijom?

hvala

MI4W

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
makyfse kaže...
nmenry kaže...

Skini sa trgovine play ES file explorer file manager, drzi dokument,tri tocke gore,add to desktop, pa onda mozes i izbrisat file manager ako ti smeta, ne znam drugi nacin pa eto ovako

hvala. znaci ne postoji nacin da se to napravi bez dodatnih appova? svasta.

10 godina
neaktivan
probaj 5.10.22 taj je od starijih bio najbolji, pa javi dal ti tu radi wifi u deepsleepu
16 godina
MASVA kaže...

trebam info pronto

na zadnjem 5.12.10 hr jezik ima li ko problema s Glazba aplikacijom?

hvala

inače ne koristim tu aplikaciju za slušanje glazbe (koristim AIMP i Poweramp).

Malo sam danas testirao i nisam primjetio neki bug.

Na što konkretno misliš?

17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

jedan korisnik prijavio na mi4c  FC pa me zanima kako je na drugim modelima

hvala

MI4W

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Buzz kaže...
probaj 5.10.22 taj je od starijih bio najbolji, pa javi dal ti tu radi wifi u deepsleepu

Nop... mene RN2 ne voli.

16 godina
neaktivan
@MASVA
Nema problema na Glazba aplikaciji, doduše nemam nešto o puno muzike na mobitelu, ali radi dobro.

Općenito, zadnji weekly je jako dobar.

1 0 hvala 1
17 godina
papinijanus kaže...
mungo kaže...

Mi smo ti svi manje vise narucili ode, s DHL opcijom slanja.Dođe sve skupa oko 1100 kn otprilike.

http://www.aliexpress.com/item/Original-XIAOMI-REDMI-NOTE-2-FDD-4G-LTE-Mobile-phone-MTK-X10-2-0Ghz-Octa-Core/32419958823.html

Trenutno je to ukupno najbolja cijena, ali obavezno stavi FDD uređaj i DHL dostava. Dođe točno 190.78$. To je ukupna cijena i nema nikakvih davanja dodatnih. Ni carine ni hrvatski PDV. Uređaj se prvo pošalje iz Kine u UK i isti dan ga iz UK pošalju u Hrvatsku. Nekima je došao već za 2 radna dana, a nekima par dana kasnije. Sve ovisi o gužvi koju trgovac ima.

Odmah da napomenem. Aliexpress ne prima Paypal, no ima svoju inačicu Alipal, a moguće je plaćanje i direktno s kartice trgovcu. Prema iskustvima s foruma - plaćanje je sigurno.

Zanima me na koju foru nema PDV-a ako uređaj dolazi iz Kine ?

http://no1tutorials.net
11 godina
protjeran
mrgood kaže...
papinijanus kaže...
mungo kaže...

Mi smo ti svi manje vise narucili ode, s DHL opcijom slanja.Dođe sve skupa oko 1100 kn otprilike.

http://www.aliexpress.com/item/Original-XIAOMI-REDMI-NOTE-2-FDD-4G-LTE-Mobile-phone-MTK-X10-2-0Ghz-Octa-Core/32419958823.html

Trenutno je to ukupno najbolja cijena, ali obavezno stavi FDD uređaj i DHL dostava. Dođe točno 190.78$. To je ukupna cijena i nema nikakvih davanja dodatnih. Ni carine ni hrvatski PDV. Uređaj se prvo pošalje iz Kine u UK i isti dan ga iz UK pošalju u Hrvatsku. Nekima je došao već za 2 radna dana, a nekima par dana kasnije. Sve ovisi o gužvi koju trgovac ima.

Odmah da napomenem. Aliexpress ne prima Paypal, no ima svoju inačicu Alipal, a moguće je plaćanje i direktno s kartice trgovcu. Prema iskustvima s foruma - plaćanje je sigurno.

Zanima me na koju foru nema PDV-a ako uređaj dolazi iz Kine ?

Salju ga iz UK u Hrvatsku pa zapravo ne dolazi iz Kine

Najjeftiniji su piratski programi
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Ja kad sam narucivao sa aliexpres (maloprije) pisalo je da se salje via Singapore Post. E sad, da li cu platit PDV ili ne, to je ovaj telefon na ovom linku: http://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-redmi-note-2-phone-4G-FDD-LTE-MTK-X10-2-0Ghz-Octa-Core-64bit/32436998103.html

http://no1tutorials.net

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice