Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 788.493
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 2
Evo... Na MIUI.com thread o otključavanju BL na RN3... Biti će uskoro ali će postupak biti zakompliciran

http://en.miui.com/thread-191802-1-1.html

Prema svemu sudeći Xiaomiu su trn u oku romovi poput ovog EU Roma koji svi koristimo jer im je očito modus operandi sa Redmi serijom prodavati telefone praktički bez marže a onda zarađivati na aplikacijama na Mi storeu... Inače nije bilo problema sa prijašnjima jer se nisu tako dobro prodavali kao RN2... A sa razlogom se boje da će se RN3 još bolje prodavati.
Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PC - stručnjak kaže...
Jucer sam ubacio TWRP i radio clean istal zadnjeg dev s xiaomi.eu
I svaki put kad pokrenem kalendar on se srusi.
Ima ko ideju kako to popravit?

stavi na eng jezik

settings-installed apps-calendar-clear data

pokreni calendar i ugasi ga

promjeni jezik i pokreni kalendar

MI4W
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

evo najduzi sot koji sam imao, nekidan, i sam sam se iznenadio, whatsapp, messenger, opera mini i rezultati su bili koristeni, osvjetljenje je oko 20% sto mi je taman jer i 50% mi je nekako previse za oci

rom je 10.22.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2015 20:20 (Deutsch).

2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pozz
Stavio sam rom 5.11.26 sa xiaomi.eu i nedolaze mi notifikacije za viber, tek kad udem u viber vidim poruke. Sta da radim??
legaliseit

0 0 hvala 0
13 godina
josipcucuk kaže...
Pozz
Stavio sam rom 5.11.26 sa xiaomi.eu i nedolaze mi notifikacije za viber, tek kad udem u viber vidim poruke. Sta da radim??

1. security/permissions/autostart/omogući viber

16 godina
neaktivan
Pozdrav. Imam eudev 5.10.22. Vidim da je dosao 5.12.1.
Ima li smisla prelazit? Od ova 3 sto su izasla naknadno nakon 5.10.22, da li je neko probao i da li mi moze reci dal ima poboljsanja u necemu?
Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pozdrav. Imam eudev 5.10.22. Vidim da je dosao 5.12.1.
Ima li smisla prelazit? Od ova 3 sto su izasla naknadno nakon 5.10.22, da li je neko probao i da li mi moze reci dal ima poboljsanja u necemu?
Hvala

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pozz
Zanima me ovaj Mi acounnt dali ste se registrirali i dali sta skida operater, mislim na cijenu sms, sto spominje prije pocetka registracije?
Hvala
legaliseit

0 0 hvala 0
13 godina
josipcucuk kaže...
Pozz
Zanima me ovaj Mi acounnt dali ste se registrirali i dali sta skida operater, mislim na cijenu sms, sto spominje prije pocetka registracije?
Hvala

Skine ti 1-2 kn, ali to samo ako oces siknronizirati poruke i pozive.

Za sinkronizaciju ostalih stvari netrebaš aktivirati.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band - MIUI Device Team
9 godina
neaktivan
Hvala
legaliseit
11 godina
protjeran
Xiaomi Redmi Note 2

Jel ima ko od vas koji imate mob par mjeseci ima problem sa mrtvim pixelima ili "stuck" pixelima? I jel se vide pixeli golim okom?

Najjeftiniji su piratski programi

0 0 hvala 0
13 godina
matija410 kaže...

Jel ima ko od vas koji imate mob par mjeseci ima problem sa mrtvim pixelima ili "stuck" pixelima? I jel se vide pixeli golim okom?

ja ne. imam mob skoro 4mj.

16 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 2 - windpows explorer
Roosty kaže...

trebam pomoć.

spojio sam svoj RN2 sa usb kabelom na PC (win7 64bit) i normalno sam u win exploreru vidio internu memoriju od telefona kao i SD karticu - tj. mogao sam bez frke raditi copy/paste između kompa i telefona.

Na telefonu mi se pojavila ona oznaka koja je davala mogućnosti da se omogući data transfer ili samo charge opcija - i ja sam stisnuo charge only i sada da je... ne mogu više pristupiti internoj memoriji telefona preko win explorera.

Sve živo sam isprobao (bar tako mislim :o) - enable usb debuging, instalirao MiSuite - sa njim uspijem doći do SD kartice ali do interne memorije nema fuckin' šanse. Neznam kako sada prebaciti Super SU i novi rom kako bih ga mogao flashnuti.

AKo neko ima ideju šta sma mogao fuckin' stisnuti pa da odstisnem i ponovno uspostavim vezu između win explorera i telefona.

Evo, kome se ovo dogodi rješenje: 

http://m.downloadatoz.com/apps/teq.QCustomShortcut,213932.html

- download QCustomShortcut
- upiši bilo koje ime
- ZA "Package" označi "com.android.settings"
- za "Class"označi ili napiši "com.android.settings.UsbSettings"
- tap "Create Shortcut" i nađi KREIRANU PREČICU na zaslonu, s ovim ulaziš u USB postavke, sad možeš deinstalirati app ali prečicu ostavi

UH, NAMUČILO ME DOK NE NAĐOH....

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Nisam odavno updatea mob, Jel su popravili taj problem s wifiem na ovom najnovijem 5.10.12

0 0 hvala 0
13 godina
Nikola_Cro kaže...

Nisam odavno updatea mob, Jel su popravili taj problem s wifiem na ovom najnovijem 5.10.12

nop. bar ne meni. na kojem si ti da ti radi?

9 godina
neaktivan
GuardianOTB kaže...
Nikola_Cro kaže...

nop. bar ne meni. na kojem si ti da ti radi?

Na onom sta je izašao tjedan posli .22 sta je bia najbolji.

Ostavim mob preko noći i uvik se probudim sa notifikacijama koje su izašle prije5/6 sati

9 godina
neaktivan
Pozz, evo kupio Kingston 64GB. Ne prepoznaje ju. Može se formatirati samo u ex Fat i NTSC, a RedmiNote2 očito podržava samo Fat 32. 😞
10 godina
neaktivan
Poz, kupio sam redmi note 3, ali nece mi nikako google play. Kako ste vi popravljali google play na rn2? Skinuo sam google installer i izbrisao sve vezano za google sta je doslo sa mobitelom te ponovno skinuo pomocu navedene aplikacine no error se ponavlja. Zna li netko kako da to popravim?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Od kad sam podigao sustav (imao problem sa crnim ekranom,čitaj cigla) instaliran je njegov developer rom 5.12.1,omogućio sam usb debug,pratio sva vaša uputstva,instalirao sve drivere sve to pokaže na pc kao uspješno odrađeno,ali novi twrp recovery ne mogu dobiti,stalno ostaje na onom starom koji sam dobio sa mob.Ima li itko neku ideju??

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2015 10:39 (Mrle1969).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Sad kad si dobio root pristup sa tim romom probaj preko flashify aplikacije instalirat twrp.

http://xiaomi.eu/community/threads/5-10-15-16.28809/page-8#post-259550

Jesu ti se javili iz Giztopa kad si im javio da mob ne radi?

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Riješio sa windroid samo što kad on odradi svoje i resetira mobitel,treba držati volume + dok ne uđe u novi recovery,izabrati novi rom i instalirati,tako da sam sad na 5.12.3

Što se tiče Giztopa,jesu javili su se nakon 2 dana i pitali me dali želim slati mob natrag da ga oni update.............ipak su OK znači

Usput hvala svima,i dalje stoji poziv za piće kad netko dođe u Ri

1 0 hvala 0
10 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Oprostite na smetnji ako se ovo pitanje vec ponovilo (nije da nisam trazio), ide li PDV ako narucim s ove stranice ili platim samo ovih 150 dolara? http://www.giztop.com/xiaomi-redmi-note2.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

nista dodatno se ne placa... ni pdv niti carina

10 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Pa to je sjajno :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ako se tko sjeca, prije nekoliko tjedana sam pisao da mi zvucnik za obavljanje poziva, iako pojacano do kraja pre tih i zvuk izoblicen.

WOW shop, odnosno xiaomi servis u HR me trazio 350 kn da zamijene zvucnik, a ne prodaju samo zvucnik odvojeno.

Trazio sam novi po netu, ali posto bas za RN2 nisam pronasao bas specificirano, ili nisam dobro trazio, a od drugih modela neznam dali je koji isti, od tog sam bio odustao.

I tako fino mene ljudi zovu, ja ih jedva cujem, nista nocas uhvatio odivijac u ruke i idem ja vidit kakav je zvucnik unutra.
Da napomenem, mobitel se dosta lagano rastavlja i vadi maticna van.

Izvadio zvucnik, vizualni djeluje neosteceno. Posto imam doma raznih starih mobova, rastavim HUAWEI y530, zvucnik ne odgovara, pre dugacak je. Pronađem Alcatel OT918, tocnije u HR se prodavao pod T-Mobile move, rastavim, a zvucnik taman iste velicine, kontakti identicni, jedino malo zvucnik druge boje ;).

Stavo taj zvucnik, vratio maticnu, sve posarafo, te odma idemo obavit poziv.
Mogu samo reci, radi super, kao sto je radilo prije nego sto je crko org. zvucnik. Cist, jasan i glasan zvuk.

Pa eto mozda malo pre opsirno. Ali ja jako sretan ;), pa sam morao podijelit to s vama.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

imam rn2(twrp,5.10.22) niti mjsec dana i pocele su mi musice neke se javljat (ponekad ne radi touch kad ga probudi iz sleepa, pa nemogu otkljucat ni javit se na mob, rjesio tako sto sam makao lockscreen i stavio autojavljanje na poziv nakon 3 sec). jel bi morda pomogao neki cache wipe ili dalvik il nes takvo? neda mi se nanovo flashat rom, ali ocu ako nema druge...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Pozdrav ekipa!

s koje stranice je najbolje kupiti Xiaomi Redmi Note 2?

EDIT: da sam sebi odgovorim:

http://www.giztop.com/xiaomi-redmi-note2.html#product_tabs_product_review

P.S. Hvala ekipi u par postova dole. Najbolji ste.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2015 10:30 (S03E03).

0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Redmi Note 2

pročitaj par stranica unazad pa ćeš otkriti

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
mmmnnn kaže...

pročitaj par stranica unazad pa ćeš otkriti

Čak ni to, dovoljno je par komentara iznad.

You only got one finger left And its pointing at the door
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Ljudi, zasto mi kod snimljene fotigrafije nepokazuje lokaciju iste? Save location info mi je upaljen.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice