Xiaomi Redmi 3

poruka: 2.089
|
čitano: 399.314
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
Re: Xiaomi Redmi 3
nije bas da slusam previse radio, ali me zanima jel ima koja aplikacija ili sto vec sa RDSom? radio u MIUI nema RDS.

0 0 hvala 0
13 godina
Gogo222 kaže...
Nemoguće da je zaključan, pogledaj malo opcije za fastboot u postavkama.

Vidi:

fastboot oem device-info
...
(bootloader) Device tampered: false
(bootloader) Device unlocked: false
(bootloader) Charger screen enabled: false
(bootloader) Display panel:
OKAY [ 0.006s]
finished. total time: 0.006s

9 godina
Čudno, jesi siguran da je to od eu roma ?
Probaj ga ponovo otključat preko edl-a.

0 0 hvala 0
9 godina
Imaš u samom romu postavke za fastboot.

0 0 hvala 1
16 godina

Ljudi, sad je Redmi 3S Prime na popustu, verzija s 3GB RAM + 32 GB memorija. Razmišljam ga kupiti, kakva imate iskustva? Čitao sam malo da neki mobiteli dolaze s kineskim ROM-om. S kakvim dolazi ovaj? Isplati li se kupiti ovaj mobitel u odnosu na Huawi P9 Lite? Hvala unaprijed!

13 godina
Gogo222 kaže...
Imaš u samom romu postavke za fastboot.

Što to točno radi, vidio sam tu postavku, ali nisam pokretao?

8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Jedna od nepovoljnih osobina Xiaomi mobitela, barem iz iskustva sa Redmi 1 i Redmi 3 je što svaki put nakon uključenja aparata on prelazi u mod automatskog biranja mreže. Za mene koji živim u Dubrovniku (a veliki dio dubrovačkog kraja je u pograničnoj zoni koju pokrivaju mreže susjedne BiH) to može biti poguno za račun. Sam odabir ručnog traženje mreže je pomalo nedefiniran jer u biti trebaš isključiti difoltni automastki izbor za što ti pri izboru aparat postavlja nejasan izbor odgovora pa svaki puta treba dobro paziti na koju mrežu se aparat povezao.

Bilo bi puno praktičnije kad bi se izbor mogao direktno svesti na ručno ili na automatsko biranje a prije samog pokretanja traženja mreže.

Uz svu pozornost mi se ipak dogodilo da sam ni ne znajući bio u roamingu iako nisam ni primirisao u BiH a takvo što mi se sa Sony aparatima nikad nije dogodilo jer kad kod njih jednom zadaš ručni izbor mreže on to uvijek pamti, osim u slučaj u da mu vadiš SIM karticu ili ga flešaš

www.renault-klub.hr

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Mozda netko zna zast frendica ne moze sa Redmi 3s slat slike preko poruka ili objavljivat ih na fejsu? Pretpostavljam da to ima veze s mobitelom..preko messengera moze poslat sliku, ali ne i preko poruka u chromeu

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2016 16:56 (danijel00).

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi 3

Preporučujem da okušate sreću i napišete koju rečenicu na zadanu temu jer dijelimo Redmi 3S.

Share Your Story with Xiaomi Device To Win Redmi 3S and Mi Credits!
http://en.miui.com/thread-417287-1-1.html
(Source: Xiaomi MIUI Official Forum)

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Danas mi je treci puta u zadnjih 5-6 dana da sam skužio da mi je postotak baterije preskočio. Ono sa 64% na 62% , ili 56% na 53%

Jel se kome slicno događalo ?
Treba li kalibrirati bateriju ili ?

0 0 hvala 0
9 godina
Brijem da je samo kašnjenje indikatora u igri.

0 0 hvala 0
15 godina
Ja sam pre zadovoljan sa ovim uređajem (Redmi 3 Pro) baterija jednostavno rastura, što na MIUI Romu što na Resurection rom-u. Pošto volim stock Android look stavio sam Resurection i leti, doslovce leti uređaj, a i baterija je mrak.
Puno se brže puni na RR Romu, nego na miui-u.
Ovamo mi se napuni za cca sat i pol, a na MIUI-u mu je trebalo preko 2h, a ne koristim fast charger nego punjac od Nokie.
Nokia Lumia 930 Windows 10 Mobile FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Kaj pise, koja je jacina punjaca od nokie? :D moguce da na miui ima nes da ak se zagrije smanji jacinu il tak nes, jer meni kad je hladno u sobi imam osjecaj ko da bi mogo samo gledat postotak kak se dize na rn3 :D
15 godina

Ja nisam nimalo zadvoljan sa svojim 3s Prime, sestrin radi vrhunski, mom evo sto ne mogu signal napraviti da proradi, ni baterija nije uopce tako mocna, prosjecno koristenje, uopce ne visim na njemu, jedan mi dan izdrzi, s tim da ako ga nisam preko noci stavio da se puni, izgubi i tu jedno 10%, sveukupno ne izadje preko 3h SOTa, sto je mislim puno premalo za ovu bateriju i ovaj mobitel, sestra koristi mobitel puno vise nego ja, a baterija traje duze. Isti sam ROM stavio i njoj i sebi i ocito sam ja kupio "pokvaren" uredjaj, al jbg. Pokusat cu otkljucat bootloader pa stavit sa xiaomi.eu, njihov ROM, ali sve se manje nadam

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2016 15:04 (Pezer).
9 godina
Probaj ga resetirat na tvorničke.

0 0 hvala 0
9 godina
Probaj opet stavit rom, po mogucnosti preko edla da sve prebrise.. Gdje su kupljeni mobiteli?

0 0 hvala 0
15 godina
Ma na tvorničke sam probavao. Kupljeni na TopOnedigital..
Pricekat cu da mi bootloader otkljucaju pa cu onda pokušat ponovno
13 godina
blackeagle29 kaže...
Kaj pise, koja je jacina punjaca od nokie? :D moguce da na miui ima nes da ak se zagrije smanji jacinu il tak nes, jer meni kad je hladno u sobi imam osjecaj ko da bi mogo samo gledat postotak kak se dize na rn3 :D

Upravo to, MIUI throttle-a kod punjenja, čim se malo zagrije, spušta struju punjenja. Stock punjač koji dolazi s njima deklariran je do 2A, a R3 vuče max ok 1.5-1.6A, mjereno. Ako je zagrijan, onda spušta takt proca i puni se negdje s oko 0.8A. Proteklo ljeto sam to isprobavao.

Dodatno je nejasno da li uopće podržava pravi QC 2.0, SOC podržava, ali pitanje je da li je xiaomi ugradio potrebni kontroler.

Iskreno ne vjerujem tim brzim punjačima, previše griju bateriju, a to sigurno nije zdravo.

Punim sve mobače doma preko običnih punjača, čak mi nekad ostanu i na kompu nakon sinkronizacije pa se do jutra napune preko USB porta :)

Custom ROMovi možda imaju friziran kernel pa se brže puno, ali pitanje je koliko se grije baterija.

Da ne bi od Redmija napravili Note 7 :)

8 godina
neaktivan
Jel netko stavio novi gobal stable 8.1.1.0? Fali mi hangouts u permissionima pa ne dobijam notifikacije.
Inace rom je dosta brzi nego 8.0.3.0

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi 3

Nema xiaomi qc2, ima 5v/2amp i to je to. soc podrzava ali mob ne

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ima qc2 ja ga koristim sa drugim punjacem jer o aj pu jac sto dodn
Je sa mobom nepodrzava qc2

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
... Imam 3s

0 0 hvala 0
17 godina
Nema qc2 jer sam ga sam isprobao, imam qc3 punjač i portapow premium mjerač i max sta ide je 5v/2amp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Meni ti ide 8.9V i 1.2A sa blitzwolf qc2.0 punjacem, napuni mob za 2 sata i 30min, imam mjerac isto, mozda ti je kabel los

0 0 hvala 0
9 godina
Ak imas custom kernel onda valjda mozes nariktat quick charge ak se ne varam, bar na rn3 mozes

0 0 hvala 0
17 godina
Ma kabel je 24awg tak da nije sigurno do kabla, to je mjereno na redmi 3s, sada ga nemam više ali doći će za 10 dana opet iz top one pa ću ga opet istestirat. Sa istim kablom bez problema puno powerbank koji podržava qc2 . Evo puni xiaomi powerbank 12v/1.6 amp. Znači 18w-20w. Sa čim si mjerio punjenje? I koji ti je rom na mobu? Inače qc 2.0 bi trebao puniti 9v/2a ili 12v/1.6 ako se ne varam. Brze je od 5v/2amp za cca pol sata ali po meni to nije pravi qc2
8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Mjerio sam sa ovim:

https://img.fasttechcdn.com/364/3644100/3644100-1.jpg

imam zadnji 8.1.1.0 global stable rom, kao sto rekoh napuni za 2,5h

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Pozdrav,namjeravam kupiti novi mob i xiaomi 3s prime mi izgleda zanimljiv pa me zanima da li netko ima iskustva s tim mobitelom bar mjesec-dva? Kakva je baterija,da li se grije, Kakva je kamera.....

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Pozdrav,

Mobitel se ne grije bar ja nisam primjetio, baterija ti je zakon, meni nekad izgura do treceg dana bez ppunjenja. Kamera je je onak, po danu i nije losa a po noci je losa. Kamera po meni je jedina mana ovo ostalo ti je predobro!

17 godina
Ja sam mjerio sa ovim http://www.portablepowersupplies.co.uk/portapow-premium-usb-dc-power-monitor/, ipak je ovo precizniji uređaj ali zato i dodje pun klinac za razliku od tih usb uređaja koji su po par dolara. Kažem opet nije to qc2 jer bi trebalo biti 9v/2amp, makar nije ni ovo loše znači cca 11w daje za razliku od standard 5v/2amp 10w. Dok dobijem mobitele izmjerit cu opet, naručeno 2x rn3 pro i redmi 3s.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice