Xiaomi Redmi 3

poruka: 2.089
|
čitano: 399.545
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi 3
Onda sta mislite da stavim global rom 8.0 kod njega je update svakih mjesec dana..A isto tako na developer stalno kasne poruke pisao sam vec i ranije...
Xiaomi Redmi 3 (Developer 6.9.22 ROM)
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
dajan2 kaže...
Onda sta mislite da stavim global rom 8.0 kod njega je update svakih mjesec dana..A isto tako na developer stalno kasne poruke pisao sam vec i ranije...

ja cu vratit na 7.5
najbolji SOT,a miui8 mi nije donio nikakvu novost koju koristim....tako da 7.5 mi je za sad najbolji izbor....

kad cujem da se preko update-a SOT popravio na miui8,onda cu ga update-at

16 godina
Na Dev romu ne kasne poruke.... O čemu ti pričaš... Sve pet radi.
Trenutno imam najnoviju verziju dev global Roma.. Eventualno ako si u postavkama prčka nešto, pa ti kasne....
Only God Can Judge Me
16 godina
Na Dev romu ne kasne poruke.... O čemu ti pričaš... Sve pet radi.
Trenutno imam najnoviju verziju dev global Roma.. Eventualno ako si u postavkama prčka nešto, pa ti kasne....
Only God Can Judge Me
9 godina
neaktivan
Poruke kasne samo na WhatsApp-u Viber i ostale app rade odlicno ali ta aplikacija mi nece da radi, istinu pricam nebih lagao ...
16 godina
Pa imam i ja Whatsapp... sve radi normalno... čudno mi je da ti kasni
Only God Can Judge Me
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Only God Can Judge Me
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
jukiii kaže...

Al zato na forumu nadoknadis s duplim porukama 

Mozda bi brisanje svega, i vracanje na tvornicke postavke pomoglo.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina

A ne znam zašto mi ovo duplo radi... Ovo sam bija pisa priko moba.... :/..

A jedino to može probat... ili drugi ROM šta već..

Only God Can Judge Me
12 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3
Pozdrav,

Dal može netko staviti link ili objasniti postupak u step by step kako updejtat redmi 3 pro bez problema, onako više za noobove. :)
Imam trenutno china stable 7.3.2 i SOT max 6h. Drugi problem je kad se telefon reboot-a, ne mogu se više ulogirat na play store ni syncat mailove tj cijeli account. Onda moram deinstall google play i zezat se s tim dosta dok ne proradi.

koliko čitam da MIUI 8 nije neka sreća za bateriju, htio bi staviti recimo china stable 7.5.2.
link, pomoć?

Hvala

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
jukiii kaže...

Radio sam i opet nista, zakljucam app i sve to ali opet nece...Kasne jedno 10 do 15 min a kada pokrenem aplikaciju  da radi u pozadini odmah stizu poruke i nakon 10-tak min kada prestane da radi nece da stizu, a inace samo se whatsapp ugasi sam..

13 godina
dajan2 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
jukiii kaže...

Radio sam i opet nista, zakljucam app i sve to ali opet nece...Kasne jedno 10 do 15 min a kada pokrenem aplikaciju  da radi u pozadini odmah stizu poruke i nakon 10-tak min kada prestane da radi nece da stizu, a inace samo se whatsapp ugasi sam..

Upravo je kolega na Redmi 3 Note temi napisao da je dosao novi firmware koji ispravlja probleme s porukama.

Mozda ce uskoro i za Redmi 3.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
9 godina
neaktivan
Moguce, bilo je jedno vrijeme dobro sa developer romom nemogu tacno da kazem koja verzija, ali nisu kasnile...
10 godina
Xiaomi Redmi 3

pozdrav.

ja sam na miui 8 global i nema nikakvih problema.sve radi uredno od svih chat aplikacija sinkronizacija sa googlom,gps radi uredno.potrosnja baterije je ista kao na 7.5 global rom-u.ne razumijem zasto tolika drama oko svega toga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
bikerdays kaže...

pozdrav.

ja sam na miui 8 global i nema nikakvih problema.sve radi uredno od svih chat aplikacija sinkronizacija sa googlom,gps radi uredno.potrosnja baterije je ista kao na 7.5 global rom-u.ne razumijem zasto tolika drama oko svega toga.

koliko tocno SOT-a?

10 godina
sporttest kaže...
bikerdays kaže...

pozdrav.

koliko tocno SOT-a?

čega??

17 godina
SOT screen on time, security battery hardwer screen on time
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
9 godina
neaktivan
bikerdays kaže...
sporttest kaže...
bikerdays kaže...

pozdrav.

koliko tocno SOT-a?

čega??

SOT ti je otprilike koliko je ekran bio ukljucen tj:(Vrijeme ukljucenosti ekrana)

15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Imam problem s proximity senzorom na Redmi 3S. Kad sam u pozivu i stavim mob na uho proximity ugasi ekran ali ga ne  upali kad maknem mob s uha, jedini način za upalit ekran je preko power tipke.

Kad restartam mob proximity radi savršeno, ali nakon par dana opet proximity poludi. Čini mi se da je to do softvera a ne do samog senzora.

Redmi 3S je mob a softver MIUI 7.5  7.5.9.0 global stable.

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2016 17:38 (peroko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Može mi netko objasniti što je ovo?

Piše da ima Global official rom s ota. I još ima 800 mhz 4g. I pretpostavljam da nije greška budući da u pitanjima i odgovorima potvrđuju to.

Kakva je tvorevina taj mob, jer to se čini kao najbolja opcija za uzeti ili ima neka caka?

http://www.honorbuy.com/929-redmi-3s-prime-international-version-3gb-32gb-smartphone-gray.html

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2016 18:42 (Stampy).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Sot na najnovijoj Developer verziji tek sredinom treceg dana zavrsio na punjacu izgleda da su ga poboljsali, kavo je vama stanje..?

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2016 20:30 (dajan2).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
dajan2 kaže...

Sot na najnovijoj Developer verziji tek sredinom treceg dana zavrsio na punjacu izgleda da su ga poboljsali, kavo je vama stanje..?

Kod mene je uvijek slično stanje, isto Developer ROM (China).

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI General Moderator
8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

došao moj redmi 3 pro, 8 radnih dana iz kine (top one). sealed box, sve okej, sad samo ne mogu unlockati bootloader. ne mogu staviti developer rom na mobitelu, uvijek dobijem "couldn't verify update package" na mobitelu. probao 4 različite verzije, slijedim upute na 10. strani ovog foruma, korka 3 me zeza. probao sadašnje verzije, probao onu 6.3 koja je tamo navedena ali ništa ne pomaže

hvala

0 0 hvala 0
9 godina
Koji rom imas na mobu? Preko updater aplikacije mozes stavit jedino global dev i stable ak je global stable gore, ak je china stable onda samo china stable i dev.. ak je nekim cudom ubacen vendor, onda nemres nijedan

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Official china stable, "miui stable 7.5.2.0 (laicnde)"

znači da bi china dev moral iti gore, tak je i opisano u koracima (xiaomi forum http://en.miui.com/thread-202290-1-1.html i na ovom forumu od AmonZero na strani 10). ali samo dobim ovakvu obavijest http://i.imgur.com/Opd0Yhv.png

8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Prije nego napravim kupnju, može samo savjet oko toga kakva je to verzija moba i koji rom dolazi na njoj.

http://www.vickmall.com/official-international-version-xiaomi-redmi-3s-3gb-32gb-5-0inch-hd-4g-lte-miui-7-smartphone-qualcomm-snapdragon-430-octa-core-13-0mp-touch-id-fast-charge-4100mah-grey.html

Znači ovo je kao taj redmi 3s mob koji podržava i 800mhz.

U chatu tog shopa sam pitao i potvrdili su mi da je to global stable rom, ali da nema miui8, već 7, ali da podržava ota updejt, ali da trenutno još nema updejt za 8.

Na screenshotu settings vidi se da mob ima MIUI Global 7.5.1. | Stable; 7.5.7.0. (MALMIDE).

Koliko vidim taj MALMIDE je official, ali ne kužim zašto ne može na osmicu, kaj ona ne postoji već za 3s?

Nisma baš siguran da bih uzimao mob i onda prčkao po romovima, tim više ako postoji neka caka između tih 800mhz modela i one većine koji ga ne podržavaju pa mi se počnu javljati specifični problemi vezani uz druge romove. Malo sam istraživao i kakti postoje ti primjerci 800mhz modela. :/

Bilo kakva pomoć dobrodošla da se ne zahebem onda kasnije.

Hvala ljudi!

0 0 hvala 0
15 godina
Stampy kaže...

Koliko vidim taj MALMIDE je official, ali ne kužim zašto ne može na osmicu, kaj ona ne postoji već za 3s?

Da to je službeni rom MIUI 7 za njega..Koliko pratim MIUI forum verzija 8 će izaći za koji dan,pa će ti ponuditi OTA nadogradnju

Mislim da će oznaka biti 8.0.3.0

8 godina
neaktivan

Hvala ti na brzom odgovoru.

Znači samo je pitanje vremena. Onda super...

8 godina
neaktivan

sad isprobavam sve starije verzije koje je moguće skinuti na http://en.miui.com/download-298.html#433, još nisam došao do jedne koja radi

dal je bitno koja je sad verzija gore (ne global ili china nego broj), jer sad kad sam prebacivao mi je komp ponudio update na miui 8 (sad sam na miui 7), dal bi možda to bio problem? updateam na osmicu prije nego pokušam prebaciti sa stable na developer?

15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Na zadnjem developer romu se nemože preko factory zbornika doći do edl/download moda jer mobitel se restarta umjesto da uđe u download mod. 

Riješenje je ubacit ga u u edl/download mod preko fastboota, prvo ubacit u fastboot (VOLUME DOWN + POWER) zatim spojiti na pc te utipkati u fastboot naredbu "fastboot oem edl" , zatim se mobitel zacrni te ga je moguće flashati preko miflasha.

I još jedna stvar jeste znali da se factory meni može prebaciti na engleski? (VIDI SLIKE)

PROMJENAJEZIKA PROMJENAJEZIKA
PROMJENA JEZIKA PROMJENA JEZIKA
pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2016 17:05 (peroko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice