Xiaomi Redmi 3
- poruka: 2.089
- |
- čitano: 398.692
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji ROM si pokušao instalirati ?
Jesi preimenovao u update.zip ?
fpozar nema još puno custom romova, naišao sam samo na Resurrection remix ali video snimanje ne radi
Ima za njega global marshamllow rom službeni
http://en.miui.com/download-301.html#438
Redmi note 3 qualcom global. - developer ROM
Version: 6.8.11 (MIUI8) Size: 1.3G
rename... update.zip
E sorry sto ovako samo upadam, ali zanima me jel ovo ima ikakve veze sa vremenom dolaska naruđbe
7. Please leave us message if the order is gift. We will provide priority for your order.
ovo pise u njihovoj poruci nakon što se naruči mobitel
Vaso jer ti to pokusavas redmi note 3 rom staviti na redmi 3?? Mozda je u tome problem
Jel netko naručivao sa Top One pa da potvrdi jel redmi 3s dolazi sa global romom?
Na njihovoj stranici na jedom dijelu piše da dolazi sa Global i podržava OTA, pa na drugom da flashaju multi-language.
Sad mi nije više jasno koja verzija ide gore.
Isplati li se davati 20€ više za 3/32 gb verziju? Čini mi se više future proof.
dva koja sam naručio frendovima sa top one (sealed box) su imali stable 7.5.1.0 i odmah nudi na 7.5.8.0
multi je već gore pošto nema još globala za njega
evo ovako, nešto mi se pokvario XIAOMI REDMI 3 PRO, ne mogu ga upalit ni niš, ne radi ni download mode, uglavnom nešto je u banani. zvao danas wowshop i kaže lik da im ga pošaljem pa će pogledat, preko garancije naravno. e sad, kad sam mu napomenuo da mi stavi global rom on mi je rekao da još nije izašao za taj model, nešto u smislu da kasni za drugima ali da i ovaj koji će stavit da nema bugova, rekoh mu da sam ja internetu našao ROM za moju verziju mobitela, kaže on da je to vjerojatno neka prerada i to. mene sad zanima jel ovaj ROM "Redmi 3 Latest Global Developer Version Fastboot File Download" s ove stranice http://en.miui.com/a-234.html vrijedi i za PRO model ili samo za trojku? rekao je još da mu napišem kratak opis kvara na papir, na taj papir bi mu ponovno napisao napomenu da mi stavi ROM za moj model, što vi mislite, može pomoć?
Inače ovo je moja verzija
https://s3.postimg.org/ti8dmun1v/562c4d7dc1fbbebc96e15e94bb052ea2_59a2c55744485d8.jpg
evo ovako, nešto mi se pokvario XIAOMI REDMI 3 PRO, ne mogu ga upalit ni niš, ne radi ni download mode, uglavnom nešto je u banani. zvao danas wowshop i kaže lik da im ga pošaljem pa će pogledat, preko garancije naravno. e sad, kad sam mu napomenuo da mi stavi global rom on mi je rekao da još nije izašao za taj model, nešto u smislu da kasni za drugima ali da i ovaj koji će stavit da nema bugova, rekoh mu da sam ja internetu našao ROM za moju verziju mobitela, kaže on da je to vjerojatno neka prerada i to. mene sad zanima jel ovaj ROM "Redmi 3 Latest Global Developer Version Fastboot File Download" s ove stranice http://en.miui.com/a-234.html vrijedi i za PRO model ili samo za trojku? rekao je još da mu napišem kratak opis kvara na papir, na taj papir bi mu ponovno napisao napomenu da mi stavi ROM za moj model, što vi mislite, može pomoć?
Inače ovo je moja verzija
https://s3.postimg.org/ti8dmun1v/562c4d7dc1fbbebc96e15e94bb052ea2_59a2c55744485d8.jpg
Redmi 3 i Redmi 3 Pro dijele isti ROM.
Razlika je samo u RAM i internal storage.
Pozdrav svima ,stigao mi je danas Redmi 3s koji ima Ro koji je prikazan Na navedenoj slici.Uglavnom muci me to sto Na mobitelu nema hrvatskog jezika te ma zanima da li sada mogu kako staviti MIUI 8 jer Sam procitao a valjda Sam dobro shvatio da Na njemu ima I hrvatski jezik.Svaki savjet je dobrodosao :D
Pozdrav svima ,stigao mi je danas Redmi 3s koji ima Ro koji je prikazan Na navedenoj slici.Uglavnom muci me to sto Na mobitelu nema hrvatskog jezika te ma zanima da li sada mogu kako staviti MIUI 8 jer Sam procitao a valjda Sam dobro shvatio da Na njemu ima I hrvatski jezik.Svaki savjet je dobrodosao :D
Pričekaj još tjedan dana da izađe Global Stable ROM, onda možeš lagano prebaciti kroz Updater ROM i pustiti ga da se sam instalira.
U redu,hvala puno ;)
Šta mislite ekipa ?
Mi 4c je već star više od godinu i pol, odi bolje na Redmi 3S.
Jača baterija i novija Android baza.
3/32 je ali model Redmi 3 a ne Redmi note 3 pro... Iako na kutiji pise naljepnica na note 3 pro...wtf
E sad isplati li se zezat da mi salju ponovno Xiaomi. Koji vidim ima problema milijun ili da uzmem prosjecni Samsung ili neki Lenovo...
ja bi vratio i tražio model koji sam platio
I zbog cega si opce kupoval kineza prije nego si pogledal kakvo je stanje. I vidim cim spominjes samsung da nije kinez za tebe
Kako vam radi 3g i LTE na Redmi 3S? imam dva redmija 3s, jedan 2/16 sa xiaomi.eu dev rom i drugi 3/32 sa official global stable in na oba mi slabo, ustvari nikako ne lovi 3G, a o LTE da ne pričam. Tako da radi samo H, H+. Vidim i po MIUI forumima se ljudi žale da ne radi 3G ni LTE. Imali koje rješenje za to, kako vama lovi signal?
pozdrav svima vlasnik sam redmi 3 modela od sjecnja mjeseca i mogu reci da je telefon ulozeno dobiveno odlicna kombinacija naspram konkurencije. zadnjih sest godina koristio sam uglavnom samsung telefone.neznam zasto se toliko zamarate oko tih softwera koji ubaciti u mob radi li 3g,4g itd .redmi 3 ne radi na 4g mrezi na 800mhz a ostale frekvencije sve rade bez problema. u hrvatskoj se koriste uglavnom na 4g mrezi frekvencije od 800mhz pa sve do 2600mhz.sto je frekvencija niza to je kvalitetniji signal. frekvencija od 800 mhz u hrvatskoj se oslobodila kad je tv signal presao sa analognog na digitalni ali jos uvijek nam susjedne zemlje smetaju kad se koristitak frekvencija od 800mhz jer su oni ostali na istoj,ali i to ce se s vremenom promjeniti.koristim china stable rom ( sve verzije koje sam dobivao redom) od kad sam ga kupio do prije dva dana.jedini problem s china stable rom-om su lokacijske uluge i sinkronizacija sa google racunom znalo je biti problema i s aplikacijema kao sto je navigon navigacija i aplikacijama kao sto su viber,whats up,steam...itd
15.8.2016 je izasao prvi global rom za redmi 3 (jos uvijek miui 7 uskoro dolazi miui 8) i rijesio je sve nedostatke koje sam napisao gore i radi bez ikakvih bugova tako da se ne zamarate sa svakakvim romovima i ostalim evo linka kako ga ubaciti u mob:
http://en.miui.com/thread-327879-1-1.html
http://en.miui.com/download-298.html
zaboravih reci da prije flashanja mob treba staviti u download mod evo kako.
http://en.miui.com/thread-231648-1-1.html
http://xiaomitips.com/guide/how-to-flash-miui-fastboot-rom-on-locked-redmi-3/
presao sam sa samsunga na redmi 3 iskljucivo radi baterije koje su presmjesne da ljudi bacaju tolike pare na top modele galaxy sedmice iphona 6s i slicnih kojima je hardwer sve jaci svake godine a baterije su ostale u razvoju jos od vremena druga tita.
koristim mobitel jako cesto tako da sam ga znao puniti prije i do dva puta dnevno.
ne kazem da su losi drugi modeli nego jednostavno baterije su pre slabe to ce se sigurno mjenjati u buducnosti ali sad stvari ovako stoje.osobno sam obozavatelj amoled ekrana tako da volim i samsung.
u slobodno vrijeme bavim se iptv-om tako da ste mnogi od vas koristili kodi+ croatia on demand addon i bikerdays listu na njoj.
nadam se da sam nekom pomogao i lijep pozdrav svima.
evo par pitanja:
1.jeli itko probao staviti ovaj global stable na redmi 3 pro???
2.koji je postupak ako trenutno imam china stable?
3.ako sam dobro skuzio po komentarima,iduci tjedan izlazi miui8 global stable,jeli istina?
Kako vam radi 3g i LTE na Redmi 3S? imam dva redmija 3s, jedan 2/16 sa xiaomi.eu dev rom i drugi 3/32 sa official global stable in na oba mi slabo, ustvari nikako ne lovi 3G, a o LTE da ne pričam. Tako da radi samo H, H+. Vidim i po MIUI forumima se ljudi žale da ne radi 3G ni LTE. Imali koje rješenje za to, kako vama lovi signal?
Zar nisu H, H+ nadogradnja na 3G? Bolje da lovi H nego 3G.
LTE vjerojatno ne lovi van grada.
Planirao sam naručiti 3s, sada sam malo u nedoumici baš zbog 3G/4G problema sa frekvencijama i pokrivenosti.
BTW u slučaju naručivanja naručiti sealed ili unsealed?
evo par pitanja:
1.jeli itko probao staviti ovaj global stable na redmi 3 pro???
2.koji je postupak ako trenutno imam china stable?
3.ako sam dobro skuzio po komentarima,iduci tjedan izlazi miui8 global stable,jeli istina?
na sva pitanja sam odgovorio ne razumijam zasto opet ista pitanja??
Zar nisu H, H+ nadogradnja na 3G? Bolje da lovi H nego 3G.
LTE vjerojatno ne lovi van grada.
Planirao sam naručiti 3s, sada sam malo u nedoumici baš zbog 3G/4G problema sa frekvencijama i pokrivenosti.
BTW u slučaju naručivanja naručiti sealed ili unsealed?
neka vas ne muci 4g na 800mhz tom frekvencijom su pokrivena samo ruralna podrucja republike hrvatske.
Razumijem to, samo ne znam gdje počinje ruralno područje.
Živim 10-15 km zračne linije od centra ZG, da li je to već ruralno područje?
Naravno da nije 15 kilometara od centra Zagreba ruralno područje