Xiaomi Mi5

poruka: 2.282
|
čitano: 492.965
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Mi5
maks0806 kaže...

Javi molim te za global betu nougata, ako možeš provjeriti da li je što bolji za glazbu :) 

Nisam stručnjak za to, ali nekak je meni to sve isto. Glazbu ne slušam na zvučnik, slišalice imam Xiaomi Piston koje su mi odlične i zvuk mi je sasvim dovoljan za moje potrebe. Tako da tu nemrem nekak ocijenit.

Ono što me malkoc razočaralo nema standardnih Nougat feature-a - Multiwindow. Fakat ne kužim...

13 godina
Xiaomi Mi5

Imam i ja mi piston pro i stvarno je tiho naspram onog što ljudi imaju na chinese romovima. To valjda zbog europskih regulativa smanje max volume, ne znam. Thx svejedno :)

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
assassin.st kaže...

Odakle je najbolje uzeti Mi5, i jel ima igdje crni model?

Btw, gdje je nestao TopOne s Alija?

Shop se raspao, nešto oko prepirki vlasnika...svašta nešto.

Uglavnom po mom mišljenju sa tim su uspjeli zeznut posao koji je išao samo na bolje i više...čuo sam i neke priče da će možda izroniti neki novi shop baziran na istu foru, ali to treba pričekati.

origin: mrxa
13 godina
mrxa1 kaže...
assassin.st kaže...

Odakle je najbolje uzeti Mi5, i jel ima igdje crni model?

Btw, gdje je nestao TopOne s Alija?

Shop se raspao, nešto oko prepirki vlasnika...svašta nešto.

Uglavnom po mom mišljenju sa tim su uspjeli zeznut posao koji je išao samo na bolje i više...čuo sam i neke priče da će možda izroniti neki novi shop baziran na istu foru, ali to treba pričekati.

Da, jedan od vlasnika će kao nastaviti.. vidjet ćemo :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
11 godina
neaktivan

Definitivno je jače. Ne koristim auto brightness, uvijek mi je malo ispod pola. Nakon update-a, stavio sam na cca 30%.

15 godina
Digli cijene svakom mobitelu za 100$, pricalo se vec da ce se to sve raspast ali ce jedan od partnera nastavit biznis pod novim imenom.. vidjet cemo
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Na 7.0 androidu vise nema problema sa ZTE ruterom. Do sada sam moram paliti DNSet aplikaciju, ali sad goni net bez problema

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Pozdrav za ekipu. Žena je kupila mob.i oduševljen sam s njime.
Dođe mi da i sebi jednog kupim (dvoumim se između njega i Samsunga S6).
Molio bih vas koji se razumjete da mi vidite da li je dolje na slici OK rom i ako nije koji bi trebao instalirati i kako???
Hvala svima na pomoći i sugestiji.
Da li je preporučljivo da mi mob. automatski sinkronizira programe i sustav ili da namjestim ručnu sinkronizaciju?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
knez_b kaže...
Pozdrav za ekipu. Žena je kupila mob.i oduševljen sam s njime.
Dođe mi da i sebi jednog kupim (dvoumim se između njega i Samsunga S6).
Molio bih vas koji se razumjete da mi vidite da li je dolje na slici OK rom i ako nije koji bi trebao instalirati i kako???
Hvala svima na pomoći i sugestiji.
Da li je preporučljivo da mi mob. automatski sinkronizira programe i sustav ili da namjestim ručnu sinkronizaciju?

Preporuka za tebe kupi ga, nećeš požalit!

Ovo na slici sve štima, dostupno je novo ažuriranje 7.1.19. koje diže sustav na Android 7.0, tako da odmah može ažurirat. Ažuriranja bi trebala ići svaki tjedan petkom.

E sad, moram priznat da ni ne osjetim taj Nougat baš, mislim, ima nekih dobrih stvari korisnih, npr. može se maknut notifikacija na lockscreenu što se prije nije moglo neg je svajpanjem se otključavalo, nešto brži rad i subjektivno bolja baterija, al od nekih većih featurea morat ćemo čekat ljeto i MIUI 9 

11 godina
neaktivan
Jel se nekom čini da je RAM management lošiji na zadnjoj beti? Prije toga sam bio na stable i puno manje su mi se aplikacije reloadale.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Molim pomoć za root MI5 prema ovom uputstvu:

http://blog.geekbuying.com/index.php/2016/05/12/xiaomi-mi5-android-6-0-qualcomm-snapdragon-820-smartphone-firmware-202638-160511/ 

tj može li neki link koji daje potrebne korake itd.

0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Mi5

Dali je tko radio reset nakon zadnjeg updatea ??

Hard reset se ne može napravit, jer je bootloader zaključan, pa se ne može uć u recovery mod ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Mi5

Na 7.1.19 je baterija jos veca mrcina.

To i poboljsana svjetlina su dvije meni najprimjetnije novosti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Slažem se, sat vremena veći SoT i cijeli dan bez problema izgura, osjetno je poboljšanje! 

16 godina
neaktivan
Jel jos netki ima problema s zvonom poziva i zvukovima obavijesti. Updateao sam na Nougat prije par dana, a od jučer mi mob uopce ne zvoni dok me netko zove ili pošalje poruku. Zanimljivo je da kad ga spojim preko bluetootha u sustav na autu onda radi.

0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Mi5

Napravi reset, bar ja tako radim prilikom skoka za cijelu verziju androida.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koliko znam na MIUI po defaultu svi ring tonovi su iskljuceni odnosno nisu podeseni. Pogledaj u opcijama

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Moze mi netko rec jel ovo nanovija verzija? I jel kome vise izdrzi baterija nego meni..evo pogledajte screenshotove.

0 0 hvala 0
16 godina
tarz01 kaže...
Moze mi netko rec jel ovo nanovija verzija? I jel kome vise izdrzi baterija nego meni..evo pogledajte screenshotove.

Je...tj. postoji 7.1.20, ali je to Čajniz ROM...tako da da, ovo je zadnji global rom...kako i brojčano ime kaže izašao 19.01.2017. (otuda broj 7.1.19)

12 godina
neaktivan

Trebala bi ti ipak malo duže durat. Ovo je solidno, al moj je jučer preko 1 dan i 3 sata uz oko 5:20h SoT-a. Iako ja nemam 4G mrežu pa je tu vjerojatno i razlika, al ako tebi ovo zadovoljava onda što reći nego bravo Xiaomi. Jer i ja sam totalno zadovoljan sa ovom Betom, baterija je osjetno bolja i brzina rada je savršena.

15 godina
Xiaomi Mi5

Moze mi netko objasnit sljedece.

U postavkama mobilne mreze, imam opciju za ukljucit mobilne podatke, a imam i opciju "postavite podatkovni plan", gdje imam opciju uporabu podataka, koju isto mogu ukljucit/iskljucit.

Dali je to kojim slucajem i dali uporaba podataka( druga opcija) treba bit iskljucena ili ukljucena.

Internet mogu koristit samo kad mi je prva opcija (mobilni podaci) ukljucena, ali ne znam cemu sluzi ova druga (uporaba podataka)?

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2017 0:05 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

To možeš postavit da ti prati potrošnju podataka prenesenih preko mobilne mreže ukoliko imaš ograničenje unutar tarife za internet. Korisna stvar, ja sam sebi postavio.

13 godina
neaktivan
Koliko god pazis on padne prije ili poslije..evo pao mi je 3 put u 10 dana sa cca 1m na plocice i cca 50cm na plocice...bez i jedne ogrebotine ili puknuca ekrana..s time da je u maskici metalnog okvira i kožnih leđiju...al me dobro strefilo kad je pao😉

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Malo sam u zaostatku...jel izasao noguat za mi5?

0 0 hvala 0
16 godina
zooman kaže...
Malo sam u zaostatku...jel izasao noguat za mi5?

Čitat i editirat prethodne postove, a ne dvaput postat zaredom na istoj temi.

Izašao Nougat neki dan sa updateom 7.1.19, 1.5Gb velik.

8 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Jedno pitanje, moze li se kako mijenjati velicina grida na ekranu. Sad sam skinuo temu sa aplikacije od tema i vidim da je na njoj drugacija velicina ikona

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Molim za pomoć. Do sada sam na mobitelu prije instaliranja zadnje verzije (MIUI 8 Global 7.1.19 Beta) srednju tipku koristio kao vraćanje nazad - na osnovni zaslon, bez stiskanja tipke, samo na senzor. Sada kada sam instalirao zadnju verziju navedeno mi više ne radi nego uvjek moram pritisnuti srednju tipku.

Pokušao sam u postavkama gdje su tipke namjestiti da mi radi kao prije na senzor a ne da moram pritiskati tipku ali nisam našao rješenje.

Da lije to do novoga softwera ili se mora negdje namjestiti.

Zahvaljujem na odgovoru.

LP

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Mi5

postavke-dodatne postavke-tipke

tu imaš tu opciju

MIUI HR TRANSLATOR

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Meni to radi normalno, tako da mislim da opcija postoji i nije onemogućena.

13 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Možete li mi možda uslikati kako imate namještene opcije u meniju TIPKE pa da mi pošaljete na PP?

Nisam siguran da li otkada sam instalirao novi softwer navedeno mi ne radi, kao i dvostruki dodir za otključavanje ekrana.

Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice