Xiaomi Mi5

poruka: 2.282
|
čitano: 492.978
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Mi5
Vjetovatno imas zte ruter doma....skini si dnset aplikaciju.Vec je bilo govora o tome tu
Xiaomi Mi5,Mi4,Mi Pad2,MiTV 49,WiFi Router,Power strip,Piston 3 Youth edition,Hybrid earphone,Bluetooth earphone,Mi Band,Xiaomi Little bee

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo radi savršeno sad,leti sve. Hvala ti puno :) 

13 godina
neaktivan
Postoji nekakav problem u protokolima izmedu zte rutera i marshmallow-a koju dnset uspjesno premosti...nakon toga...ide ko metak
Xiaomi Mi5,Mi4,Mi Pad2,MiTV 49,WiFi Router,Power strip,Piston 3 Youth edition,Hybrid earphone,Bluetooth earphone,Mi Band,Xiaomi Little bee
16 godina
neaktivan
Evo i moj stigao jucer.
Ima li tko savjet kako pravilno snimiti otisak prsta, jer mi lovi samo pod jednim kutem. Također, da li je riješeno ovo da treba pritisnuti fizičku tipku.
I jedno pitanje u vezi izvedbe tipki za glasnoću i uključivanje. Jesu li i Vama onako zveckave, labave?
Sve ostalo je super oko moba.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nix666 kaže...
Evo i moj stigao jucer.
Ima li tko savjet kako pravilno snimiti otisak prsta, jer mi lovi samo pod jednim kutem. Također, da li je riješeno ovo da treba pritisnuti fizičku tipku.
I jedno pitanje u vezi izvedbe tipki za glasnoću i uključivanje. Jesu li i Vama onako zveckave, labave?
Sve ostalo je super oko moba.

Nije riješeno jer to i nije feature - moraš ju pritisnuti da ti očita.

Snimi otisak prsta pod više kuteva, ali pomalo nagnuto, onako kako ćeš ga i otključavati. Ja s palcem otključavam i pod tipa 45 stupnjeva ga snimim i nikad nema poteškoća, čak ni kad je znojan

https://www.flickr.com/photos/141524195@N04/
16 godina
neaktivan
A ovaj dio s tipkama na desnom boku?

Znam da moram pod vise kuteva, vjerojatno sam tamo nesto zeznuo gdje kaze da lagano mices prst.
Mislio sam da se ovo s otkljucavajem da softverski rijesiti/dodati/ubaciti da otkljuca odmah, iako otkljucava brze nego rn3 pro
16 godina
neaktivan

Znam da moram pod vise kuteva, vjerojatno sam tamo nesto zeznuo gdje kaze da lagano mices prst.
Mislio sam da se ovo s otkljucavajem da softverski rijesiti/dodati/ubaciti da otkljuca odmah, iako otkljucava brze nego rn3 pro
16 godina
neaktivan
Nix666 kaže...

Tipke su krckave, ali ne klimave, jednostavno tako zvuče. Meni ne smeta jer imam maskicu preko njih

Za boldano bi bilo zgodno da postoji, ionako ne pritišćem HOME nikad osim kad otključavam.

Novi tjedni ROM je vani, ali je Mi5 isključen iz ciklusa "due to Qualcomm code optimization".

Meni je i dalje najbolji 6.11.3 otprije 2 tjedna, po 6h SOTa dobijem na njemu. Na 6.11.10 mi se puno brže prazni

8 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Ajde onda nije do mene, i meni se cini da se na 6.11.10 dosta brze trosi baterija

Ja sam stavio da mi je dvostruki klik na ekran paljenje ekrana, onda nije problem otkljucat otiskom. Meni otisak radi fenomalno, registirao oba palca i ide to ko mlijeko.

Iako sam stavio da mi je home kapacitivna, tako da uopce ne moram klikat

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2016 18:55 (pajaro19).

0 0 hvala 0
15 godina
Dali je tko probao Cyanogenmod 13 na ovom mobitelu? Razmišljam o kupnji i gore bi stavio CM. Kakva je kamera na CM u odnosu na MIUI
16 godina
neaktivan
izzy007 kaže...
Dali je tko probao Cyanogenmod 13 na ovom mobitelu? Razmišljam o kupnji i gore bi stavio CM. Kakva je kamera na CM u odnosu na MIUI

ha isprobaj pa vidi. Ima malo info o iskustvima, ali navodni problemi s kamerom

Camera HALs and sources are proprietary. If you use CM, you lose the processing in MIUI

15 godina
@crazy_luđak hvala za info. Čitajući malo xda kažu da je kamera lošija zbog onoga što si naveo. Neki opet kažu da ne vide razliku. Bitno je da je CM13 službeno podržan, a sad je krenuo razvoj službenog CM14.x

Još jedno pitanje. Koja je razlika između kupnje u kineskom skladištu i EU skladištu?
Samo u brzini dostave ili?
Ja sam mislio da iz EU skladišta ne plaćam dodatno DHL dostavu međutim nisam vidio opciju da ne platim DHL.
8 godina
neaktivan
U brzini uglavnom, nerijetko je i skuplja dostava iz EU skladista.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
U brzini uglavnom, nerijetko je i skuplja dostava iz EU skladista.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

izzy007 Glavno ti je da piše No Customs na stranici proizvoda, a to je najčešće opcija slanja DHL-om. Dal je iz europskog ili ne - to prepusti njima. Meni su slali prvo iz Kine u VB, onda iz VB DHL-om doma i nisam platio carinu jer su oni tako organizirali tj. plaćena je carina pri ulasku u EU pa neće biti naplaćena tebi opet (više detalja).

Ako izbjegavaš carinu, zaboravi na besplatnu dostavu mobitela - kad već plaćaš soma kn, ne budi cicija za tih 25usd

TLDR: neka piše kao na slici, eksplicitno da neće biti carine, nebitno odakle izvorno šalju

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ima li tko problema s one handed mode? Jednostavno mi ne aktivira način kada kliznem preko home tipke.

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Mi5

jednom od 6 puta uspijem ući u one handed mode

MIUI HR TRANSLATOR

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Mi5

Isto i kod mene.

S time da ako swype-am preko tipki slijeva nadesno redovito dobivam i recent apps, čak i kad uspije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Iz kojeg je shopa najbolje kupiti ovaj mobitel?

16 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Pogledaj cijene na banggood, honorbuy, aliexpress, grossoshop, najbolja su iskustva sa njih

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Čitao sam po netu da neki modeli dolaze s kineskim ROM-om. Kako znam koji ima kineski a koji ima international ROM? Ne bih se želio zezati s flashanjem ROM-ova pa pitam.
13 godina
neaktivan
Znas samo ako pitas naravno....kontaktiraj sellera i pitaj koji rom je na njemu
8 godina
neaktivan
Toponea i horobuy salju sa global romom. Eto znam uz prve ruke oboje. Ali da, kako recu, pitaj i nema zime.

0 0 hvala 1
16 godina

Puno vam hvala na pomoći. A kako ste inače vi zadovoljni ovim mobitelom? Vam se čini kao dobra kupnja?

14 godina

Kod Gross-a ti u opisu mobitela piše s kojim ROMom dolazi, pa provjeri :)

16 godina
neaktivan
Meni dosao za 12 dana s grossa, s global beta ROMom. Super je mob, zadovoljan s kamerom, cak je dosta bolja u mraku nego sam stekao dojam po pricama. Narucio sam iz Kine s SF shippingom brz carine.

16 godina

E super :) Možeš možda napisati kakav kratki osvrt? Što ti se sviđa, što ti smeta i možda staviti koju sliku? Bio bih ti jako zahvalan :D

16 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Nisam bio ovako oduševljen mobitelom dugo vremena. Kinezi rade stvari malo drukčije pa ćeš vidjet tipa ikonice su dinamične - Weather ikonica prikazuje trenutno vrijeme, Battery ikonica se mijenja ovisno koliko je baterija napunjena i sl. Kamera je kvalitetna, mob brz, čitač otiska prsta munjevito i radi čak kad je prst znojan. Baterija po 6h SoT-a, punjenje 0-100% za 80min.

Hrpu stvari unutar androida možeš do u sitnicu podesiti, tipa gašenje mobilnih podataka automatski kada se mob zaključa (nisam ovo vidio u drugih proizvođača, samo za WiFi).

Jako dobro, a ako uzmeš EU ROM bit će i bolje jer svaki tjedan dolaze nove stvari.

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina

A što s verzijom 5S? Vidim da je onda nedavno izašla. Ovdje u GrossoShop valjda piše kriva cijena, kao da dođe samo 17 USD.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2016 18:09 (emerik).
12 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5
oko 280$,

0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice