- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Evo radi savršeno sad,leti sve. Hvala ti puno :)

Ima li tko savjet kako pravilno snimiti otisak prsta, jer mi lovi samo pod jednim kutem. Također, da li je riješeno ovo da treba pritisnuti fizičku tipku.
I jedno pitanje u vezi izvedbe tipki za glasnoću i uključivanje. Jesu li i Vama onako zveckave, labave?
Sve ostalo je super oko moba.
Ima li tko savjet kako pravilno snimiti otisak prsta, jer mi lovi samo pod jednim kutem. Također, da li je riješeno ovo da treba pritisnuti fizičku tipku.
I jedno pitanje u vezi izvedbe tipki za glasnoću i uključivanje. Jesu li i Vama onako zveckave, labave?
Sve ostalo je super oko moba.
Nije riješeno jer to i nije feature - moraš ju pritisnuti da ti očita.
Snimi otisak prsta pod više kuteva, ali pomalo nagnuto, onako kako ćeš ga i otključavati. Ja s palcem otključavam i pod tipa 45 stupnjeva ga snimim i nikad nema poteškoća, čak ni kad je znojan
Znam da moram pod vise kuteva, vjerojatno sam tamo nesto zeznuo gdje kaze da lagano mices prst.
Mislio sam da se ovo s otkljucavajem da softverski rijesiti/dodati/ubaciti da otkljuca odmah, iako otkljucava brze nego rn3 pro
Znam da moram pod vise kuteva, vjerojatno sam tamo nesto zeznuo gdje kaze da lagano mices prst.
Mislio sam da se ovo s otkljucavajem da softverski rijesiti/dodati/ubaciti da otkljuca odmah, iako otkljucava brze nego rn3 pro
Tipke su krckave, ali ne klimave, jednostavno tako zvuče. Meni ne smeta jer imam maskicu preko njih
Za boldano bi bilo zgodno da postoji, ionako ne pritišćem HOME nikad osim kad otključavam.
Novi tjedni ROM je vani, ali je Mi5 isključen iz ciklusa "due to Qualcomm code optimization".
Meni je i dalje najbolji 6.11.3 otprije 2 tjedna, po 6h SOTa dobijem na njemu. Na 6.11.10 mi se puno brže prazni
Ajde onda nije do mene, i meni se cini da se na 6.11.10 dosta brze trosi baterija
Ja sam stavio da mi je dvostruki klik na ekran paljenje ekrana, onda nije problem otkljucat otiskom. Meni otisak radi fenomalno, registirao oba palca i ide to ko mlijeko.
Iako sam stavio da mi je home kapacitivna, tako da uopce ne moram klikat
ha isprobaj pa vidi. Ima malo info o iskustvima, ali navodni problemi s kamerom
Camera HALs and sources are proprietary. If you use CM, you lose the processing in MIUI
Još jedno pitanje. Koja je razlika između kupnje u kineskom skladištu i EU skladištu?
Samo u brzini dostave ili?
Ja sam mislio da iz EU skladišta ne plaćam dodatno DHL dostavu međutim nisam vidio opciju da ne platim DHL.
izzy007 Glavno ti je da piše No Customs na stranici proizvoda, a to je najčešće opcija slanja DHL-om. Dal je iz europskog ili ne - to prepusti njima. Meni su slali prvo iz Kine u VB, onda iz VB DHL-om doma i nisam platio carinu jer su oni tako organizirali tj. plaćena je carina pri ulasku u EU pa neće biti naplaćena tebi opet (više detalja).
Ako izbjegavaš carinu, zaboravi na besplatnu dostavu mobitela - kad već plaćaš soma kn, ne budi cicija za tih 25usd
TLDR: neka piše kao na slici, eksplicitno da neće biti carine, nebitno odakle izvorno šalju
jednom od 6 puta uspijem ući u one handed mode
Isto i kod mene.
S time da ako swype-am preko tipki slijeva nadesno redovito dobivam i recent apps, čak i kad uspije.
Iz kojeg je shopa najbolje kupiti ovaj mobitel?
Pogledaj cijene na banggood, honorbuy, aliexpress, grossoshop, najbolja su iskustva sa njih

Puno vam hvala na pomoći. A kako ste inače vi zadovoljni ovim mobitelom? Vam se čini kao dobra kupnja?
Kod Gross-a ti u opisu mobitela piše s kojim ROMom dolazi, pa provjeri :)
E super :) Možeš možda napisati kakav kratki osvrt? Što ti se sviđa, što ti smeta i možda staviti koju sliku? Bio bih ti jako zahvalan :D
Nisam bio ovako oduševljen mobitelom dugo vremena. Kinezi rade stvari malo drukčije pa ćeš vidjet tipa ikonice su dinamične - Weather ikonica prikazuje trenutno vrijeme, Battery ikonica se mijenja ovisno koliko je baterija napunjena i sl. Kamera je kvalitetna, mob brz, čitač otiska prsta munjevito i radi čak kad je prst znojan. Baterija po 6h SoT-a, punjenje 0-100% za 80min.
Hrpu stvari unutar androida možeš do u sitnicu podesiti, tipa gašenje mobilnih podataka automatski kada se mob zaključa (nisam ovo vidio u drugih proizvođača, samo za WiFi).
Jako dobro, a ako uzmeš EU ROM bit će i bolje jer svaki tjedan dolaze nove stvari.
A što s verzijom 5S? Vidim da je onda nedavno izašla. Ovdje u GrossoShop valjda piše kriva cijena, kao da dođe samo 17 USD.