Xiaomi Mi5

poruka: 2.282
|
čitano: 487.887
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Kakva je baterija pošto se dosta pisalo da Snapdragon 820 uništava bateriju.
Na GSM areni battery endurance čak 92, što je odlično, samo koliko je merodavno?

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Mi5

Vecinom na 20% mi javlja 4h i nesto screen timea, izdrzi mi 2 dana. Koristim ga kolko mi treba.
Kak iskljucit one notifikacije za mi cloud i gluposti vec mi idu na kufer.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Mi5

spusti panel obavijesti, klikni na desni kružiš i označi da sakriješ

drugi način

idi u postavke- obavijesti-obavijesti aplikacija i tu isključi za koju aplikaciju želiš

MIUI HR TRANSLATOR

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Mi5

Ajd nek neko baci koju recenziju navedenog moba..

Trebam poticaj za kupnju

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Mi5

zvone ma koji rivju

ima toliko toga na netu, od dobrog do lošeg

nemoj ga kupiti, sigurno ćeš pogriješiti 

MIUI HR TRANSLATOR

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Mi5

Ma ima rivjua, al me zanima od forumasa ko ga ima..

A kolko vidim nekak su sramezljivi za napisat dojmove o doticnom:)

Sad dok gledam, dok sve zbrojim i oduzmem, mi5 je definitivno bestbuy, jeftiniji od konkurencije kojih 2000-2500kn, naravno posto je to flagsip onda cemo se tak i odnosit prema njemu, inace usporedba ide sa htc10, S7 i G5..

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2016 15:59 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Mi5

mob za ono kaj nudi vrijedi te novce

sama usporedba što se tiče cijene i ostalih flagshipova stoji i to nisu mali novci

CM za 5-cu je blizu (taman ako kupiš mob i otključaš BL bude dostupan) i ako ti se ne sviđa MIUI promjeniš ga

zaleti se u kr i eto ti prilike vidjeti ga uživo pa zgruntaš kaj budeš 

MIUI HR TRANSLATOR

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Mi5
Hvala na pozivu!

Ma cekam da u H18 dojde, pa,bum se tam zaletil, onda bumo vidli, ovak na prvu, ovaj mob za neveliku lovu dost obecava.
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Xiaomi Mi5

imam iskustva samo s onim najjeftinijim modelom, ali ne previše. Kupovao sam s frendom mob u neutrinu i lik što radi tamo se javi na Mi5. Ja ga odmah pitao za dojmove ovo ono, te da se malo poigram.

Ne znam, na razini S7 nikako nije, što po brzini, ekranu, kameri (isprobao samo u zatvorenim uvjetima). Nikako ne kažem da je loš, samo ako očekuješ S7, G5 ili HTC 10, Mi5 to nije. Prije bih ga usporedio sa S6 a ne ovom generacijom uređaja, a i sam vlasnik kaže da je očekivao više. Za cca 2,5k kn mislim da je fkt best buy, ne znam po koliko ga vi nabavljate, niti znam koje su vaše potrebe od moba, ali da je bezkompromisan flagship u pola cijene, nije :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Re: Xiaomi Mi5
maks0806 kaže...

imam iskustva samo s onim najjeftinijim modelom, ali ne previše. Kupovao sam s frendom mob u neutrinu i lik što radi tamo se javi na Mi5. Ja ga odmah pitao za dojmove ovo ono, te da se malo poigram.

Ne znam, na razini S7 nikako nije, što po brzini, ekranu, kameri (isprobao samo u zatvorenim uvjetima). Nikako ne kažem da je loš, samo ako očekuješ S7, G5 ili HTC 10, Mi5 to nije. Prije bih ga usporedio sa S6 a ne ovom generacijom uređaja, a i sam vlasnik kaže da je očekivao više. Za cca 2,5k kn mislim da je fkt best buy, ne znam po koliko ga vi nabavljate, niti znam koje su vaše potrebe od moba, ali da je bezkompromisan flagship u pola cijene, nije :)

Zanimljivo, a većina recenzenata se složila da je OS fluidan, ekran odličan, kamera dobra al ne i odlična..

Vidim da se dost ljudi žali na performanse al za to je krivac sam MIUI i niko drugi, mislim da će s vremenom to sve sjest na svoje mjesto, nadajmo se, ovih dana baš nemam nekak povjerenja u MIUI..

Ne znam, generalno gledajući, jedina mana bi bila je kamera i to je to, ostalo je stvar softverske prirode..

Kolega @Masva je rekao da je mob na mjestu...

13 godina
Xiaomi Mi5

Pa lošije radi, ne znam do čega, vjerojatno do softvera, ali primjeti se. I ekran nije loš, ali nakon s6/s7 stvarno ne oduševljava kao flagship, ali siguran sam da je i dalje najbolji odnos uloženo/dobiveno ako se kupuje nov mob. Koliko dođe ovako sa dostavom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
maks0806 kaže...

Pa lošije radi, ne znam do čega, vjerojatno do softvera, ali primjeti se. I ekran nije loš, ali nakon s6/s7 stvarno ne oduševljava kao flagship, ali siguran sam da je i dalje najbolji odnos uloženo/dobiveno ako se kupuje nov mob. Koliko dođe ovako sa dostavom?

Naravno da je svaki ekran lošiji od amoleda..

3tkn..

Ma čital sam na Miui forumu, dost se njih žali na sam miui, još valda nije ispeglan..

17 godina
Xiaomi Mi5

evo i CM 13

http://www.miui.com/thread-4216692-1-1.html

https://yunpan.cn/cPai62ZhXAIn6

pass 16b1

NFC ne radi, možda isprobam ROM

MIUI HR TRANSLATOR

2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Čekam otključavanje BL i probat ću CM 13.

Zvonac, 

Ja sam prezadovoljan sa Mi5, a  mislim da nećeš ni ti požaliti. Imao sam prije OnePlus X koji je lijep i dobar mobitel ali ovaj je dosta brži.

Mi 5 Izgleda prelijepo, fino držanje u ruci, brzina otvaranja aplikacija trenutna, slike jako dobre...

Ne znam da neki mobiteli otvaraju brže kad je kod MI5 trenutno. Tko može vidjeti razlike u mili sec.

Gledao sam na youtube usporedbu Samsung 7 i Mi5 brzine otvaranja. Mi5 je google otvarao nakon 5 sec a kod Samsunga trenutno. Kod mene je otvaranje google isto trenutno. Tako da taj test ne vrijedi.

Još sam na orig. kineskom Romu ali maknuo sam dosta njihovih aplikacija, ugasio sinc-ove, razne update...

Napuni se za 1,20 sati.

SOT 5,30 sati ( slika )

Kako 4G puno troši bateriju kao i kod svih,  na 3G se još može produži SOT.

Mana

Ponekad ne notificira poruke na zaslon na vrijeme. To nije stalno pa ne znam uzrok.

13 godina
Xiaomi Mi5

Ima li razlike osim u cijeni ako se kupuje u EU ili u Kini? Možda budem imao priliku u Kini ga kupiti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Mi5
MIUI HR TRANSLATOR

2 0 hvala 1
13 godina
radler kaže...

SOT 5,30 sati ( slika )

Kako 4G puno troši bateriju kao i kod svih,  na 3G se još može produži SOT.

Dobro to tebi izdrzi.

Doso update prije 2-3 dana nakon prijasnjeg koji je bio otprilike manje od mjesec dana. Nije bas da stancaju updatove al nije bas ni da su zapusteni.

9 godina
neaktivan
Trebam pomoć u vezi ovoga moba, sve mi radi super i jako sam zadovoljan s njim, jedino što ne mogu shvatiti zašto mi od pbz-a wave2pay aplikacija ne radi. Znači kada ju pokrenem napiše brisanje podataka jer aplikacija radi u nesigurnom okruženju i da provjerim jel mob rootan i sl. Mob je kupljenj preko alija i na njemu je global rom. Svaka pomoć je dobrodošla. Hvala

1 0 hvala 0
13 godina
zvonac kaže...
maks0806 kaže...

Naravno da je svaki ekran lošiji od amoleda..

3tkn..

Ma čital sam na Miui forumu, dost se njih žali na sam miui, još valda nije ispeglan..

3k kn najs!

A gledam malo slike na kameri, pa stvarno fino to izgleda. Kod nas još nema?

9 godina
neaktivan
Mob mi je dosao sa miui gobal 7.2.4.0.0 romom, problem s njim je sto je android veliki potrosac baterije (50-60%) i mob se nekad zna resetirat. Ovo mi je prvi xiaomi pa se ne usudim nista flesat i ne znam dal koji rom mogu staviti dok se bootloader ne otključa, jel netko imao slican problem i kako da promjenim na neki rom koji radi ok i ako moze postupak kako to napraviti sa zakljucanim bootloaderom

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Mi5

otključaj bootloader i onda stavi china stable ili neki drugi ROM koji želiš

sa global na china ne možeš kroz updater aplikaciju

eventualno sa MiFlash + edl način puknuti fastboot ROM pošto je bootloader zaključan

ali ja bi na tvom mjestu pričekao da otključaš prvo pa onda radiš kaj želiš

MIUI HR TRANSLATOR
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2016 16:08 (MASVA).

0 0 hvala 2
9 godina
neaktivan
Pošto je još novi mobitel o nema zvanicne global ver da li je global u rangu sa china, odnosno treba li cekat dok se global bolje ispegla.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Da li je narucio tko crni?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Htio bi root-ati bez TWRP, a nisam nigdje našao tu opciju na webu. Pišu na nekim str. sa KING rotanje ali nije istina jer ne radi.

Ima li netko tko je našao načina.

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Mi5

Ne možeš bez TWRP-a pošto je ROOT onemogućen u kernelu

MIUI HR TRANSLATOR

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

da hoće crni spasti na cijenu bijelog (325$) na top one ne bih se mislio sekunde

When we're good they never remember, when we're bad they never forget. JM
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Kako stvari stoje očito ću uskoro prodati svoj stari mobitel. 

i sad bi najvjerojatnije uzeo mi5 crni s xiaomiforsale.  

Jel zna možda tko koliko se čeka ako nema na stanju?

ima tko kakav savjet?

Možda je bijeli i ljepši ali uvijek sam imao crne mobitele... i ne znam dal jako upada u oči onaj crni rub oko ekrana na bijelom mobu ( pitanje za korisnike bijelih )

0 0 hvala 0
13 godina
Predoxx kaže...

Kako stvari stoje očito ću uskoro prodati svoj stari mobitel. 

i sad bi najvjerojatnije uzeo mi5 crni s xiaomiforsale.  

Jel zna možda tko koliko se čeka ako nema na stanju?

ima tko kakav savjet?

Možda je bijeli i ljepši ali uvijek sam imao crne mobitele... i ne znam dal jako upada u oči onaj crni rub oko ekrana na bijelom mobu ( pitanje za korisnike bijelih )

''on the way'' stoji vec mjesec i pol na njihovoj stranici.
Uopce ne upada rub koji nije crni vec svijetlo sivi. Ovdje imas 3d http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_5-3d-spin-6948.php

Pitanje kad ce im doc crni i zlatni i dal ce im bit ista cijena. Za bijeli imas osjecaj ko da drzis s6 edge.

9 godina
neaktivan
Na oppomartu pro model 500 dolara

0 0 hvala 0
11 godina
Deutsch kaže...
Na oppomartu pro model 500 dolara

Koja je razlika izmedju PRO i obicnog...u specs na toj stranici ne vidim razliku osim u cijeni?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice