Cura je updeta-la na oreo i radi joj sasvim normalno, tako da ne bih rekao da je nedovrsen. Ima puno ljudi kojima radi normalno. Cijelu strku su napravili oni koji su wipe-ali google framework cache i onda su imali bezbroj bugova. Ima par potvrdenih bugova koje su India specific pa su vjerojatno zato povukli, ali jbga desava se, bolje da su povukli nego da su ostavili i to je po meni plus njima.
Ali šta im se događa? Meni je frend to obrisao i updateao i nema nikakvih problema nakon updatea. Iako ne znam da li je odradio factory reset ili ne nakon updatea.
I ja sam obrisao google framework cache, i dobio notifikaciju za update, ali ga ipak nisam išao updateat, predomislio se, jer sam pročitao da neki imaju problema sa velikom potrošnjom baterije pri korištenju BT-a, a ja BT koristim gotovo stalno, pa nisam updateao i isto nemam nikakvih problema sa uređajem.
Šta uopće radi taj google framework cache?
Otprilike je vezano za play services i aplikacije koje koriste push notifikacije, google račun itd, kad se briše data/cache može dovesti da te aplikacije počnu brejkati (oni misle da je napravljen factory reset, jer se mjenja ID mobitela), i počnu bugovi, da bi na kraju dovelo da se stvarno mora napraviti factory reset. Ovo pogotovo vrijedi ako se data briše.
Evo meni je jučer došao mob, i napravio sam update na Oreo (preko Mi Flasha), rootao iz prve i niti jedan jedini ozbiljni bug nemam. Bluetooth mi je stalno upaljen i ne troši on toliko puno koliko krivo baterija prikazuje potrošnju.