Mi Hrvatska/Mi Croatia

poruka: 3.800
|
čitano: 1.282.315
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
Re: Mi Hrvatska/Mi Croatia
maks0806 kaže...

Tu ga nemaš za te novce

Usput, na Ali flash saleu je Mi Yi kamera za 35 dolara, piknuo sam dvije :) 

Ok koji je onda best buy Xiaomi za cca 1500 kn da ima kupiti u HR ili Alzashop (bitan mi je R1 račun)? Našao sam u Xiaomi Redmi Note 5 4G 32GB za 1500 u Tiamobitel.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2018 11:54 (Verbum).
13 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Mi 6 je otključan.

Skinem sad Global Rom s http://en.miui.com/download-326.html , datoterka se skine u zip fajlu. Rapakiram je i kad je stavim u Xiaomi Flash tools izbaci mi error da ne može naći datoteku.

Na you tubu sam pogledao par videa s rješenjem ali meni to ne radi.

Jer znate kako taj problem riješit? Šta krivo radim?

ps. Riješio. Jebo ga skinuo krivi file 

Instaliran Global rom. Radi kao violina 

Hvala svima na pomoći.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2018 0:31 (R36).

1 0 hvala 0
16 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Zna li netko kada će Pocophone stići u ponudu Tele2?

Mob.hr i Bijelić Co. tvrde da je trebao doći početkom ovog tjedna, no ne vidim ga u webshopu Tele2.

1 0 hvala 0
13 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

R36 I kakav ti je šajomij?

Hearthstone: Maks0806#2960
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Sry na double postu, ali Xiaomi be like:

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Ljudi ima tko ovo od vas https://www.honorbuy.com/1089-mi-tv-box-international-version.html?search_query=Mi+box&results=679.

kakav je uredaj? Trebam ga primarno za gledanje IPTV-a. Kak to funkcionira na tome boxu? Ima li kakvih zavrzlama sa tim boxom ili sve radi ko podmazano?

PSN:Tomislav025

0 0 hvala 0
16 godina
omomomomoomm kaže...

Ljudi ima tko ovo od vas https://www.honorbuy.com/1089-mi-tv-box-international-version.html?search_query=Mi+box&results=679.

kakav je uredaj? Trebam ga primarno za gledanje IPTV-a. Kak to funkcionira na tome boxu? Ima li kakvih zavrzlama sa tim boxom ili sve radi ko podmazano?

To ti je Android TV uređaj (https://www.android.com/tv/).

Imaš play store sa aplikacijama prilagođenim TV-u (ima i Kodi među ostalim).

13 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Nije to bio moj nego od Sogorice.

Nisam ga puno proucavao nego sam ga samo otkljucao i slozio global rom.

A opcenito su meni odlicni Xiaomi mobiteli.

Za oar dana ce si moj stari uzet Mi A2 global verson.,ja mu ga preporucio.

11 godina
R36 kaže...
maks0806 kaže...

Slazem se, odlicni su, a starom si mogao uzeti i Mi Note 5.

Imao sam Mi A2 3 dana i nije mi ostavio dobar dojam kao Redmi Note 5.

14 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Jel ima neka fora sa ovim topicom? Nekad se smiju ponuditi Xiaomi stvari za prodati, nekad ne?

0 0 hvala 0
13 godina
ocean77 kaže..

Iz kojeg razloga ako se smije znati? Trenutno imam neku dvojbu oko ova dva mobitela... 

Pucaaaajjjj :)
11 godina
bNeo kaže...
ocean77 kaže..

Iz kojeg razloga ako se smije znati? Trenutno imam neku dvojbu oko ova dva mobitela... 

Cijena od Redmi Note 5 je niza, ne puno, ali ipak je jeftiniji, meni se i ekran cini bolji na Redmi Note 5, kamera mi se isto cini bolja (osim po noci), video mi ljepse izgleda i ukupno ako zanemarim nocne fotke kamera mi je nesto bolja na Redmi Note 5.

Redmi Note 5 ima i vecu i izdrzljiviju bateriju, utor za SD kartice, 3.5 mm ulaz, a i MIUI je odlican OS koji je fluidan kao i stock Android i ima daleko vece mogucnosti prilagodbe.

Neki dan sam kceri kupio Mi A2 Lite i on mi se isto cini bolja kupnja od Mi A2 jer ima vecu bateriju i takodjer prosirivu memoriju.

Taj Mi A2 Lite je super mob za malu cijenu i izgleda jako lijepo uzivo.

13 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Ne slažem se opet, moguće zbog 32/3 modela, ali sadašnji MiA1 koji koristim je pun klinac brži od tog notea 5. Kameru otvara do 5 sekundi. 5! 

Nadam se da je to bug sa novim Miui 9.6.4.0 koji je došao, ali MiA2 će biti puno brži za korištenje kako sada, pa tako i na dugoročno od RN5, i ima usb-c port koji je stvarno već standard. Za kameru isto, MiA2 ga guzi u svakom segmentu, po Noći Rn5 može slikati samo šum.

Da ne bi bilo sve crno-bijelo RN5 ima super super bateriju, utor za sluške te stvarno čini se bolji ekran. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Ja sam prije nekih mjesec dana uzeo bratu mi a2 lite i mob je super. Lijep,brz,dobra baterija. Mislim da su me ovdje popljuvali da sam uzeo los telefon. Ja osobno mislim da je mobitel super za male pare.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.9.2018 22:04 (omomomomoomm).

1 0 hvala 0
17 godina
Nije te niko popljuvao vec ti je bilo receno da si ga preplatio (sto i jesi jer da si pricekao samo dva tjedna ustedio bi par stotina kuna - 1700 vs 1270, velika razlika)
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.9.2018 23:13 (ukay1000).
12 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

A jbga sad, da sam pricekao jos pola godine dobio bi ga za 100€.😊  Burazu je mob trebao hitno jer mu je stari bio gotov.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
U splitu sam cuo ima u alo alo podruznici tele 2 xiaomi mobitela ali oni su im jedini ovlasteni servis jer su iz vlastitog uvoza i poprilicno su kvarljivi.... Jeli moguce da se to refurbished uvaljuje pod novo?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Odakle ti ta informacija?

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2018 9:51 (Opalaa !!).
14 godina
neaktivan
Horatio_Hornblower kaže...
U splitu sam cuo ima u alo alo podruznici tele 2 xiaomi mobitela ali oni su im jedini ovlasteni servis jer su iz vlastitog uvoza i poprilicno su kvarljivi.... Jeli moguce da se to refurbished uvaljuje pod novo?

Nemoj sad pretjerivat, ja sam kupovao xiaomie i u alo alo (mall, city) kao i u linksu i svi su isti, vakumirani, novi, neotvarani, sve kako i treba da bude.

13 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Ovdje  sam napisao kratki osvrt na svoj Mi 8 te opisao problem za kojeg tražim pomoć.

And how can man die better than facing fearful odds, for the ashes of his fathers and the temples of his Gods.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ocean77 kaže...
R36 kaže...
maks0806 kaže...

Ma kakav Mi Note 5...

Ovaj ima 660 pa znam kakav je procesor i potrošnja baterije a i ima čisti Android...

Meni je to dovoljno.

15 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

ako se gleda a2 lite i redmi note 5 pro, note 5 pro je bolji mobitel??

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2018 11:49 (Chuck1).

0 0 hvala 0
11 godina
R36 kaže...
ocean77 kaže...
R36 kaže...
maks0806 kaže...

Ma kakav Mi Note 5...

Ovaj ima 660 pa znam kakav je procesor i potrošnja baterije a i ima čisti Android...

Meni je to dovoljno.

Imao sam oba i Mi A2 nema smisla pored Redmi Note 5.

Stedljiv procesor uz bateriju od samo 3000 Mah je srednja zalost...navuce se nekih 4 sata sot, ali treba malo i pripaziti na potrosnju jer to zna biti i 3 i nesto sata.

Ekran je na Redmi Note 5 vidljivo bolji (stavio jedan pored drugog) i neka te ne zavaravaju specifikacije jer su tamo naizgled isti.

Cisti Android je super ako ga se usporedjuje sa nekim losim OS-om, ali MIUI je jedan od boljih pa to i nije neka prednost.

Kamera po danu kao i video mi je na Redmi Note 5 isto bolji, a Mi A2 je bolji po noci.

Redmi Note 5 ima prosirivu memoriju, ima 3.5mm ulaz i nesto je jeftiniji i nikako ne vidim kako bi Mi A2 bio bolja kupnja...i ja sam bio u zabludi dok nisam oba isprobao i ekspresno se rijesio Mi A2.

Ako bas treba biti stock Android onda bolje uzeti Mi A2 Lite (njega sam kupio kceri) jer ima 4000 Mah bateriju, 3.5mm ulaz i prosirivu memoriju...i stock Android kome je bitno.

Taj mob je OK, nemam zamjerke iako ni on nije bolji od Redmi Note 5.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2018 11:53 (ocean77).
13 godina
neaktivan
Zasto onda kad kupis tamo garancija vrijedi samo tamo i nigdi drugdje? Znam par ljudi što su tamo uzeli Xiaomi proizvod i imali su probleme a recimo links neutrino i slično nikad nista... Zato pitam jer gledam sebi uzet nešto ali nakon razgovora s par ljudi mislim da cu rade narucit odnekud cisto da izbjegnem potencijalne probleme moze to bit i slucajno ali opet ne vjerujem...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
A za koji drugi mob vrijedi garancija u svim servisima? I mobiexpress isto ima trgovinu i servis i ne vjerujem da ce garanciju prihvacati netko drugi... Zamjenski dijelovi nisu besplatni i nece ih placati neki random servis kojem trgovina nece platiti popravak.
9 godina
Kad xiaomi nema ovlašteni servis u Hrvatskoj, a neki znaju imati svoj ili potpisu ugovor sa agramservis itd. Neki modeli to nemaju pa trgovac mora ujedno i biti servis po zakonu republike hrvatske. A trgovac ima neki ugovor sa dobavljačem da mu isporučuje povoljnije dijelove i naravno ugovor da moze popravit nest na njihov trosak. Neznam točno sve ali tako nekako fukcionira :) Xiaomi nije uopče loš mibitel :)
13 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Koliko ja znam sada će Bijelić sve to pokriti pa će Xiaomi imati bolji servis nego bilokoji proizvođač u Hr izuzev možda Applea koji ne popravlja uređaje i mijenja ih, i Samsunga.

Realno ovlašteni servisi su jad i bijeda kod nas. Vidi Sony, najgora podrška ikad, em su im telefoni kvarljivi užasno, em servis traje po mjesec ipo, znao sam tipa u Agramu i govorio je čovjek kako je uvijek Sonyja ima puno i najdulje traje popravak

LG je kvalitetom jad i bijeda bio do G6, ili problemi sa matičnama, usb portovima, bootlop blabla. Servis u agramu drž nedaj. Pola toga su mi "popravili" softverskim updateom. 

Htc je začudo imao super support. M7 je bio fantastičan mob, ali sa najviše potencijalnih kvarova koje sam ikad vidio na uređaju. Mijenjali cijeli mob

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Neki su na servisima kao penzioneri po domovima zdravlja kod nas 

Ja koristim Xiaomi od kasne 2013. godine, nikada u životu nisam pomislio na servis ili garanciju niti mi je trebalo.

Kupim uređaj iz Kine (bez garancije), redovito radim updateove i nikada nikakvih problema.

Xiaomi Mi Note 3 - MIUI Super Moderator
Moj PC  
7 0 hvala 0
8 godina
protjeran
maks0806 kaže...

Koliko ja znam sada će Bijelić sve to pokriti pa će Xiaomi imati bolji servis nego bilokoji proizvođač u Hr izuzev možda Applea koji ne popravlja uređaje i mijenja ih, i Samsunga.

Očito ne znaš ništa, niti će oni bilo šta pokrivat niti će servisirat.

Bijelić se prije svega bavi distribucijom, ne znam kakve veze oni imaju sa servisiranjem bilo čega, lupaš bezveze.

Cromaki kaže...

Neki su na servisima kao penzioneri po domovima zdravlja kod nas 

Ja koristim Xiaomi od kasne 2013. godine, nikada u životu nisam pomislio na servis ili garanciju niti mi je trebalo.

Kupim uređaj iz Kine (bez garancije), redovito radim updateove i nikada nikakvih problema.

I ne znam kakve to veze ima s nekime kome se telefon pokvari?

Ti eto imaš sreću da ti sve radi, netko nema, netko kupi novi auto pa mu se kvari, a netko vozi isti auto 20 godina bez greške.

Tvoj primjer ništa ne potvrđuje, jamstvo uvijek treba imati, pa taman platio malo više.

http://dukedantalion.weebly.com/
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2018 21:59 (zalman1).
13 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Ajde ti ne lupetaj. Pošalji pm Mi Hrvatska grupi na fb vezano za to pa će ti objasniti. Biti će do kraja godine i servis. Tako se bar oni nadaju da će stići,a trebali bi

Garanciju uzmeš ako želiš ili ne. Ako me dođe mob 2000kn bez garancije, a 3100kn sa garancijom, nabijem gsranciju. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice