Mi Hrvatska/Mi Croatia

poruka: 3.800
|
čitano: 1.153.461
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Mi Hrvatska/Mi Croatia
Makelele16 kaže...

Drugo. u specifikacijama ovoga Xiaomi Universal IR Remote Controller-a piše da je kompatibilan sa bluetoothom 4.4 ili novijim. Ja imam Remi Note 4 za kojeg sam našao da ima bleutooth 4.2. Da li je ovo točno i ako je postoji li način da se premosti ovaj problem, osim kupnje drugog mobitela naravno?

Mislim da se to odnosi na Android 4.4 ili noviji, a ne bluetooth...

Ja koristim ovo, u kombinaciji sa ovim za kontrolu peći na pelet, klime, i svih ostalih uređaja koji imaju daljinac, plus neke druge stvari kojima sam ugradio RF relej...

6 godina
neaktivan

Da, u pravu si za Android a ne bluetooth   koji lapsus   vidio sam taj uređaj koji ti koristiš, ima više mogućnosti nego ovo ali meni ne treba ništa posebno već da ponekad upalim peć na pelete prije nego dođem kući i po potrebi ljeti klimu. Nemam za sada nekih ostalih uređaja koje bi kontrolirao na ovaj način. Gledao bih uzeti sve od xiaomija da pomalo nadograđivam sustav Mi Smart home koji već imam.

Vidim u komentarima da ovaj daljinski od Xiaomija ima mogućnost "nadogradnje" funkcija koje nemaju u predloženom daljinskom za razne uređaje, što mi je bitno jer peć se kod mene pali pritiskom na tipku POWER, a potom tiopka SEND pa moram za ovaj daljinski nadograditi tu tipku SEND. Ima li možda netko ovaj daljinski da mi to potvrdi?

10 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Pozdrav iskustva sa ovim slusalicama? Kvaliteta zvuka,bass i baterija prilikom slusanja muzike? 

https://neutrinomobile.hr/slusalice-xiaomi-mi-sports-bluetooth-crne.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Xiaomi takes user privacy very seriously and will comply with all regulations regarding privacy. We hope to bring these services back online once modifications have been made to allow us to comply with changes in regulations. The countries affected are: Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, Netherlands, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain, Swede, and United Kingdom.

When users in these countries update to the next version of MIUI (developer ROM for Mi 6, Mi Max, Redmi Note 2 on Feb 24, developer ROM for all other models on Mar 2; stable ROM for all models upon next update), the Themes app will no longer be available, and users will also not be able to use the Themes web page to download themes onto their devices. Themes and wallpapers that are already stored on users' phones are not affected and can continue to be used. All default themes, notification sounds and wallpapers are also unaffected. At the same time, the Mi Message service will also be disabled.

facebook.com/MiCroatiaFans Xiaomi MIX 6/256GB - MIUI Super Moderator
Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

zasto?

13 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Izgleda da je problem sa copyrightom, no mislim da bi se to moglo lako izbječi tako da se stavi regija na Indiju.

Nadam se da će to brzo dogovoriti pa da svi imaju jednako.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Makelele16 kaže...
phedo5 kaže...

Evo došlo danas par stvari. Ima neko neki kupon za dodatne senzore i žarulje. I trebala bi mi preporuka za smart cameru da ju spojim na Gateway.

Ja sam nedavno dobio smart kameru Xiaomi mijia 1080P Smart IP i mogu ti dati iskrene preporuke. Vrhunska slika, dobra povezivost, noćni način rada, detektor pokreta. Nemam Gateway nego mi je spojena na Mi home app i sve dobro radi.

Ja bih želio nabaviti Xiaomi Universal IR Remote Controller i preko njega upravljati nekim uređajima kada nisam kod kuće, prvenstveno peć na pelete koja se može uključiti preko daljinskog. E sada imam pitanje za nekoga tko već koristi ili zna: treba li mi i Gateway da mogu upravljati sa ovim daljinskim preko app-a kada nisam kući tj kako to najjednostavnije povezati?

Drugo. u specifikacijama ovoga Xiaomi Universal IR Remote Controller-a piše da je kompatibilan sa bluetoothom 4.4 ili novijim. Ja imam Remi Note 4 za kojeg sam našao da ima bleutooth 4.2. Da li je ovo točno i ako je postoji li način da se premosti ovaj problem, osim kupnje drugog mobitela naravno?

Imam ti ga ja. Sigurno radi i s bluetoth 4.2. Isprobano.

Radi samostalno, bez Gatewaya. 

Trenutno ga nemam spojenog, ali mogu ga spojiti u petak pa ti javim sve što te zanima.

6 godina
neaktivan
papinijanus kaže...
Makelele16 kaže...
phedo5 kaže...

Evo došlo danas par stvari. Ima neko neki kupon za dodatne senzore i žarulje. I trebala bi mi preporuka za smart cameru da ju spojim na Gateway.

Ja sam nedavno dobio smart kameru Xiaomi mijia 1080P Smart IP i mogu ti dati iskrene preporuke. Vrhunska slika, dobra povezivost, noćni način rada, detektor pokreta. Nemam Gateway nego mi je spojena na Mi home app i sve dobro radi.

Ja bih želio nabaviti Xiaomi Universal IR Remote Controller i preko njega upravljati nekim uređajima kada nisam kod kuće, prvenstveno peć na pelete koja se može uključiti preko daljinskog. E sada imam pitanje za nekoga tko već koristi ili zna: treba li mi i Gateway da mogu upravljati sa ovim daljinskim preko app-a kada nisam kući tj kako to najjednostavnije povezati?

Imam ti ga ja. Sigurno radi i s bluetoth 4.2. Isprobano.

Radi samostalno, bez Gatewaya. 

Trenutno ga nemam spojenog, ali mogu ga spojiti u petak pa ti javim sve što te zanima.

Hvala. Ma evo samo ako bi mi mogao provjeriti ovo da li ima mogućnost "nadogradnje" tj. snimanja funkcija koje nemaju u predloženom daljinskom za razne uređaje, što mi je bitno jer peć se kod mene pali pritiskom na tipku POWER, a potom tiopka SEND pa moram za ovaj daljinski nadograditi tu tipku SEND.

9 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Bok . Ima li tko iskustva s Xiaomi Mi TV Box 3S ?

Je li to korisno ili je samo „igračka“ ?

Gledao sam malo po You Tubu-u, djeluje ono ok … zbilja nemam baš iskustva s tim  niti pratim taj dio tehnologije .

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2018 10:44 (razjaren).

0 0 hvala 0
15 godina
Ako je to onaj crni model s jednim usbom, onda ti ja to imam. Postoji i neki deblji bijeli model, ali više sam gledao ovaj prvi jer je Google supported. Meni je zapravo super jer gore imam kodi i kupio sam jedan IPTV stream link pa to koristim za TV. Radi skroz solidno, ponekad se malo pogubi i zašteka, onda ga restartas i radi ponovo ok sljedećih dva do 3 tjedna. Moja zamjerka mu je malo storega, samo 8GB, kao proširivo je s USB-om, ali do sad sam probao dva USB 3.0 s 16GB i ni s jednim nije radilo kak treba jer je bilo dosta sporije i buffering je trajao cijelu vječnost. Tak da ako misliš neke igrice gore stavljati onda gledaj nešto drugo. Za kodi i IPTV je meni super s tim da nemam dosta prostora za 4k recimo, trenutno imam slobodno 2.2GB od onih 8...
9 godina
neaktivan

Ma ne igram ti ja igre ( star sam ja za to ) …. Da, to je taj o kojem ti pišeš da ga imaš ( bar mislim po slici )

Ne kupujem ga nego ga trebam dobiti … tako da me zanimalo kakav je , znači nije loše poslužiti će malo za istraživanje i tog djela tehnike ( iskreno to me nikad nije privlačilo za razliku od mobitela ,računala i laptopa  ) ….  i naravno žena , cigareta i dobre stare crne kave i gdje koji stock-cola 

Hvala ti na informacijama @Blade18

11 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Posjeduje netko Xiaomi Mijia Digital Hygrometer Thermometer? To je onaj okrugli sa senzorom i sto se spaja preko BT-a. 

0 0 hvala 0
6 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Molim preporuku: Xiaomi iphone do 1000 kn (s postarinom, bez carine). Može i link☺

1 0 hvala 0
15 godina
Gdje se trenutno kod nas može najjeftinije kupiti Xiaomi mi a1? Vidio sam da supernet ima nešto za 1613kn što mi se čini dosta dobro.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Blade18 kaže...
Gdje se trenutno kod nas može najjeftinije kupiti Xiaomi mi a1? Vidio sam da supernet ima nešto za 1613kn što mi se čini dosta dobro.

Cak ti se onda vise isplati naruciti sa GBa, Honorbuya, AliExpa. Sa kuponom mobitel zna ispast 200$, sta je cak uz PDV jeftinije. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
12 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Zar se ne moze vise narucivati bez placanja pdv/carine?

Znam da nisam nikada to platio uvijek narucivao dhl(no custom fees,tax/duty free)

0 0 hvala 0
8 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Pozdrav svima. Pratim vas duze vec jer sam i sam fan xiaomia i njihovih proizvoda i imam neke (naocale, tenisice, slusalice, narukvicu).

Sada gledam da bi mozda uzeo elektricnu cetkicu za zube. Ima li je mozda netko ili da li je istrazivao malo pa da kaze vise ako zna? Vidim da ima vise vrsta, ja gledam trenutno najeftiniju.

0 0 hvala 0
13 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Kolega Floki26 ima 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Floki sve njihovo ima haha. Ajde molim te napiši koju imaš i iskustva, da se ne zeznem bzvz.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
https://m.gearbest.com/tooth-care/pp_606397

Doslo je do male pogreske u komunikaciji...ja imam ove,obicne cetkice.Elektricnu jos nemam a mislim da necu niti imati...iskreno nije mi to bas privlacan proizvod

Ali ovo bi ti trebalo pomoci,jer ako ti review od mitcha ne pomogne u onome sto zelis znati....onda ti nista pimoci nece 😁

http://en.miui.com/thread-805895-1-1.html
Xiaomi kolekcija- http://en.miui.com/thread-506495-1-1.html
14 godina
floki26 kaže...

Doslo je do male pogreske u komunikaciji...ja imam ove,obicne cetkice.Elektricnu jos nemam a mislim da necu niti imati...iskreno nije mi to bas privlacan proizvod

Ali ovo bi ti trebalo pomoci,jer ako ti review od mitcha ne pomogne u onome sto zelis znati....onda ti nista pimoci nece 😁

Ovaj prvi link otvara samo pocetnu stranicu od gearbesta

16 godina
Stiglo penkalo. The build quality! Tako smiješna naprava a tako puno pažnje.
Moj PC  
8 0 hvala 0
8 godina
floki26 kaže...

Hvala puno na odgovoru. Vidit ću kasnije malo detaljnije iako ovo je ona skuplja varijanta, ja sam gledao najjeftiniju.

13 godina
neaktivan
https://www.gearbest.com/toothbrush-accessories/pp_941549.html

Evo,ovo bi ti trebalo biti vidljivo 😁

Ukay1000
Znam o cemu pricas...ljudi mi se smiju kad kazem da i njihove kemijske narucujem,misle da sam lud😂
A onda kad stignu,pa probaju obicno bude :"aj mi daj jednu"

Tako da sam ih vec par podjelio ali sada cekam dvije...samo za sebe😁😁
Xiaomi kolekcija- http://en.miui.com/thread-506495-1-1.html
12 godina
ukay1000 kaže...
Stiglo penkalo. The build quality! Tako smiješna naprava a tako puno pažnje.

Stvarno je top, i to je taj jeftiniji, plastični model s ink refilima. Njih sam sad još par komada naručio.

Još sam dodao i jedan metalni model (silver) i njegove gel refile pa ćemo vidjeti jel vrijedi razlike u cijeni.

13 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Može link gdje kupujete te kemijske, gledam na ebayu ali mislim kako ima lažnjaka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2018 15:08 (ibirkic).

3 0 hvala 3
12 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Ili viša klasa:

KemijskaRefil 

(Obratite pozornost da nije moguce kombinirati refile, ink idu na ove bijele modele, dok gel idu na metalne)

Moj PC  
3 0 hvala 4
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice