Windows xp sleep - hibernate

poruka: 3
|
čitano: 1.945
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

pozz

imam jedan problem oko Stand by i hibernate.probao sam i jedno i drugo ali komp kad idem na stand by ili hibernate on još uvijek radi i onda sam moram povuc miš da bi ono kao došo do onog administrator ili tog

znaci on se još uvijek zuji i radi ..zna netko kako rijesiti to da se ugasi skroz i onda kad upalim dode na taj log on screen..hvala.

edit : tj ako odem na hibernate i onda ugasim onda kad mi se pali dode do dijela boot dvd i to i onda još ucitava nest 10 sekundi i tek onda dolazi do logon screena..

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.12.2008 19:25 (Korisnik).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Nitko ne zna nikakvo riješenje??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prvo sto meni pada na pamet je to da hiberncaijska datoteka zauzima mjesta na HDD-u onoliko koliko imas memorije. Pa provjeri koliko imas slobodnog prostora na partciji na kojoj se nalaze Windowsi. Makar uzrok tome moze biti nekoliko stvari! Moguce je da je ostecena sama hibernacijska datoteka(mislim da to popravljas tako da je obrises, a ona ce se opet kreirati pri iducoj hibernaciji),a cesto je problem ako si tokom hibernacije izvadio neki uredjaj iz racunala koji je bio spojen putem USB-a. A na XP se pojavljuju i takvi problemi ako imas 2 ili vise GB memorije, koja takodjer izaziva ovaj problem ako nije ispravna.A ako imas usb tipkovnicu ili misa, i koristis drivere koji nisu genericki, ukoliko imaju lose napisane drivere takodjer mogu izazvati ovaj problem..takodjer dok windowsi skidaju update-ove ne mozes ga hibernirati..ma moze biti puno uzroka, ako si bas naumio da koristis hibernaciju, morat ces istraziti..

Freedom for everyone!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.12.2008 15:46 (Egi).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice