Windows Vista na hrvatskom

poruka: 4
|
čitano: 10.747
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Windows Vista na hrvatskom

Pa koliko je teško otići na update ili na http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=94b6c536-e49c-4602-8d3c-37e8bdbe12db&displaylang=hr i skinuti to što tražiš. Manje vremena treba za to nego za otvaranje teme i čekanja da ti netko odgovori? AL evo da ne ispadnemo šupc... Samo skini i instaliraj ali to je tek dio. Ko zna kad će oni to prevest malo detaljnije.

www.suvenirshop.com

0 0 hvala 0
17 godina

Vjerojatno ne, jer ja imam Vistu Ultimate na HR i na ENG i svaki jezik se posebno instalira,tj nema kao kod XP samo HR dodatak da instaliraš, već moraš cijeli OS instalirati

AMD Athlon X2 4200+ 2.5, 2 GB DDR2, nVIDIA GeForce 7300 GS 512MB, Hitachi 320GB 16MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows Vista na hrvatskom

Imam Vistu Ultimate i pod Ultimate extras sam našo update koji treba instalirati da bio dobio MUI (Multilanguage User Interface) u kojem je baš sve prevedeno. MUI NE POSTOJI ZA OSTALE VERZIJE VISTE OSIM ZA ENTERPRISE (i naravno Ultimate). Za ostale verzije postoji LIP (Languagual Interface Pack) u kojem je preveden minimum koji korisnici NAJČEŠĆE koriste.

Kublach
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.4.2008 22:46 (Kublach).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

U prijevodu,ako nemas Ultimate verziju,zaboravi hrvatski. I pazi sa Service Packom 1. Ako ti je vec instaliran SP1 na Vistu,prijevod nece raditi. Dakle,onesposobi update u svakom slucaju ako hoces i MUI i LIP,jer poslje SP1 nece raditi nista. Ali i zapitaj se,jeli ti toliko potreban hrvatski? Rad u Windowsima je jednostavan,a vecina ostalih programa jest lokalizirana ionako.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice