Pozdrav svima!
Uspio sam nabaviti jedne licencirane winse osmicu... Instalirao sam, malo gledam, i relativno sam zadovoljan.
No nisam se prije ništa raspitivao o tome ni ništa tražio, a zanima me što je s podrškom odnosno dodacima ovih windowsa
Gdje nabaviti metro aplikacije, tipa youtube, facebook i sl.
Nisam previše oduševljen preskakanjem iz programa u program, odnosno samim funkcioniranjem multitaskinga
Svaka čast vizualnom sučelju...
I što se tiče drivera... Za ovo se slobodno koriste driveri za win 7 ? Baš ne vidim neke bitne razlike u načinu funkcioniranja...
Windows 8 - metro aplikacije
- poruka: 2
- |
- čitano: 2.430
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav svima!
Uspio sam nabaviti jedne licencirane winse osmicu... Instalirao sam, malo gledam, i relativno sam zadovoljan.
No nisam se prije ništa raspitivao o tome ni ništa tražio, a zanima me što je s podrškom odnosno dodacima ovih windowsa
Gdje nabaviti metro aplikacije, tipa youtube, facebook i sl.
Nisam previše oduševljen preskakanjem iz programa u program, odnosno samim funkcioniranjem multitaskinga
Svaka čast vizualnom sučelju...
I što se tiče drivera... Za ovo se slobodno koriste driveri za win 7 ? Baš ne vidim neke bitne razlike u načinu funkcioniranja...
Sve ''Metro'' aplikacije skidaš i odmah instaliraš u Windows Storeu ,ili ''Storeu'' kako piše na Start Screen tileu.
Većina drivera instalirat će se tijekom same instalacije OS-a ,jedino ti trebaju driveri za grafičku ,koje skini sa stranica prizvođača.
Za tvoj PC,ima sve.
Za sve ostalo ,tu je Windows 8 tema na forumu!!