Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.533.169
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
16 godina
Re: Windows 8 i 8.1
galinjo24 kaže...

Imam ja orginal windowse{#}

-svi windowsi su original, razlika je samo u skiseljenom (yogurt) ključu/licenci... po watermarku se može zaključiti imaš ili ne.

kizo2703 kaže...
...

Možda ima ''Evaluation'' verziju?! {#}

možda?! ... gledam i vidim upitnik s uskličnikom, baš si razmišljam što je višak.... ent-eval.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 21:06 (ihush).
16 godina
neaktivan
ihush kaže...

-svi windowsi su original, razlika je samo u skiseljenom (yogurt) ključu/licenci... po watermarku se može zaključiti imaš ili ne.

Možda ima ''Evaluation'' verziju?! {#} Samo mu ne radi KMS server? {#}

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 21:05 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
Oldy kaže...

'aker a srami se svog kompa..... a o pomoći oko aktivacije da ne pišem.... e 'akeri.... :p

Cijeli moj komp pise pod Moj PC. A to sto samo znate srat umjesto pomoci je isto ok, ima svakakvih ljudi. A uostalom, da znate rjesenje mozda bi rekli.

Čovječe ja sam nedavno to riješavao kod frenda, onako u letu. Na njegovom piratskom OSu, dok kod mene na originalnu to nema. A riječ je o novom laptopu. 

Uglanvom, Microsoft je imao neki update, ako se ne varam samo sam skinuo neki update preko ms stranice i restart i bio je riješen.

A još razmišljam hoće mi to sve trebati da si spremim, i evo sad gledam po netu, i nemam pojma odakle sam to pokupio.

Ali potražiti ću to sad još malo. 

EDIT:
Mislim da je to ovo :)

http://support.microsoft.com/kb/2902864/en-us

http://support.microsoft.com/kb/2902864

Đuro#2155
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 21:10 (Franjo15).
15 godina

Ma imam DreamSpark premimum pa ima ključeva{#}

My way
12 godina
Windows 8 i 8.1

Koliko je Windows 8/8.1 zahtjevniji od Windows 7? Dali guta više RAM-a?

0 0 hvala 0
15 godina
My way
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 21:17 (galinjo24).
17 godina
neaktivan

Izgleda dramatično dok ne pogledam skalu sastrane.

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
12 godina

Hvala na linku ali mislio sam prvenstveno koliko uzima RAM-a nakon same instalacije, dakle sam Windows, kao što naprimjer Win7 uzima oko 1GB...

15 godina

Ma tako i 8-ica, oko 1GB.

HTC 8X :)
16 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
Oldy kaže...

Ja ne trebam ja posjedujem legalni ključ, nemam watermark i nemam nick Hacker, a ako ti ta konfa piše zašto onda ideš izbjeljivati da se ne vidi na SS?

Osnovnoškolske fore.

Strašan si dečko, sve što znaš je reći nick koji je dobar jednako kao i bilo koji drugi. A izbjeljujem jer sam na laptopu trenutno i jer sam navikao to radit, šta koga briga, imate konfu i dosta.

Neću se sa tobom dalje prepirati; prvo davno sam bio dečko, drugo dugo sam u braku a ne možeš biti i u braku i dečko a treće ako si Hacker onda shakiraj Windowse koji k... nas pitaš bilo što?

A u konfu možeš svašta napisati a kada ju treba pokazati onda je izbjeljuješ frajeru to djeca rade; odrasti. Hvala đenja..... :p

bug caruje, um klade valja
14 godina
F1-IVO kaže...

Izgleda dramatično dok ne pogledam skalu sastrane.

Ima li kakva poboljsanja sto se tice gaming performancea u 8.1?

12 godina
Windows 8 i 8.1

Ovako, imam Windows 8 32 bit i htio bih si sada nadograditi ili instalirati Windows 8.1 64-bit verziju. Pokušam pokrenuti instalaciju, ali kaže da se ne može pokrenuti setup, jer imam 32-bitnu verziju? Sad kako da riješim to, pokušao sam staviti setup na DVD pa da mi se komp botta s DVD-a, ali ne pomaže? {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.11.2013 13:17 (Marijano22).

0 0 hvala 0
12 godina
Windows 8 i 8.1
Hm, dakle po zahtjevnosti su tu Win7 i Win 8... razmišljam o prelasku sa Windows 7 64-bit na Windows 8.1 64-bit...

0 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 8 i 8.1

Da 64 bita na 64 bita......

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
12 godina

A pokušao sam clean install i da mi se bota s dvd gdje windows 8.1 64 bit, ali samo mi se iznova i iznova restartira komp kad mi dođe na učitavanje windowsa?

16 godina
neaktivan
Marijano22 kaže...
A pokušao sam clean install i da mi se bota s dvd gdje windows 8.1 64 bit, ali samo mi se iznova i iznova restartira komp kad mi dođe na učitavanje windowsa?

Naravno ,kad ti dvd nije bootabilan. Uostalom ,imaš li ključ za Windows 8? Ako nemaš ,ostani na Sedmici.

Za instalaciju ,ne možeš samo copy/pasteat fileove i foldere na dvd ili usb ,moraš i taj dvd ili usb napraviti tako da se može bootat PC s njim.

Tek onda možeš raditi clean install.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.11.2013 19:39 (kizo2703).
13 godina
neaktivan
Windows 8 i 8.1
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.11.2013 20:33 (neo.gz).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne ,čak ni po autoru ,kaj me ni ne čudi s obzirom na site: ''There are no projects here yet, but if you check back in a while it might be''

Možda još nije puštena na naše tržište. Probaj promjeniti u US store.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.11.2013 20:59 (kizo2703).
15 godina

događa mi se da kad stavim pc na stand by (sleep) i kad ga ponovo pokrenem pc se upali ali na monitoru nema slike, ko da grafička ne pošalje signal.. čitao sam po netu da i drugi imaju takav problem.. jel zna neko možda rješenje??

driveri od grafičke su instalirani najnoviji

12 godina
kizo2703 kaže...
Marijano22 kaže...

Naravno ,kad ti dvd nije bootabilan. Uostalom ,imaš li ključ za Windows 8? Ako nemaš ,ostani na Sedmici.

Za instalaciju ,ne možeš samo copy/pasteat fileove i foldere na dvd ili usb ,moraš i taj dvd ili usb napraviti tako da se može bootat PC s njim.

Tek onda možeš raditi clean install.

A kako da napravim bootabilan dvd, pokušao sam sve načine, i pržiti preko Nere i PowerIso, i Image burn, ništa ne pomaže? :/

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.11.2013 23:03 (Marijano22).
16 godina
neaktivan
Marijano22 kaže...

A kako da napravim bootabilan dvd, pokušao sam sve načine, i pržiti preko Nere i PowerIso, i Image burn, ništa ne pomaže? :/

Obično ,kad u postu vidiš plava ,podcrtana slova ,klikni na njih! Možda je tu rješenje za tvoj problem ,kao što je i sada link na WinUSB Maker ,s kojim možeš napraviti bootabilni USB.

Bolja opcija od dvd-a.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.11.2013 23:24 (kizo2703).
17 godina
Windows 8 i 8.1

Problem: ne mogu pokrenuti programe sa desktopa kao administrator (run as administrator). Iz explorera ta funkcija uredno radi. Da li se netko susreo sa ovim problemom i da li postoji rješenje? OS: Win 8.1 Pro 64bit

0 0 hvala 0
12 godina
kizo2703 kaže...
Marijano22 kaže...

Obično ,kad u postu vidiš plava ,podcrtana slova ,klikni na njih! Možda je tu rješenje za tvoj problem ,kao što je i sada link na WinUSB Maker ,s kojim možeš napraviti bootabilni USB.

Bolja opcija od dvd-a.

Ma znam, ali trebalo je za dvd, ali probati ću sad i s USB-om, možda uspije. 

13 godina
neaktivan
Windows 8 i 8.1

Sto puk kaze o osmici?

Isplati li se stavljati na sistem bez touchscreena?

Koliko bi im trebalo za podizanje ako je gore ssd?

Kakva je optimizacija i piratizacija programa?

Znam da tog ima na netu al sam dosao ovdje pitati jer je ovdje ipak objektivno misljenje, a ne subjektivno...

[img]http://ch-slike.com/images/2013/09/09/buyYn.png[/img]

0 0 hvala 0
15 godina
Svenos kaže...

Sto puk kaze o osmici?

Znam da tog ima na netu al sam dosao ovdje pitati jer je ovdje ipak objektivno misljenje, a ne subjektivno...

Što se tiče touchscreen-a, možeš podesiti da prilikom dizanja sistema, uđeš izravno u desktop. Imao sam jedan problem sa performansama SSD-a ali čini se da je bilo do driver-a (nisam siguran što je bio uzrok ali sad radi perfektno).

15 godina
Marijano22 kaže...

Kad učita windows i dođe do prvog automatskog restarta izvadi usb ili dvd iz kompa i onda će ti krenuti dalje sa instalacijom. Inaće krene ispočetka ako je usb i dalje priključen. (Barem je tako meni bilo i sa win 7 i win 8 kad je butabilan usb rađen Windows 7 USB/DVD Download tool -om)

13 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...
Svenos kaže...

Sto puk kaze o osmici?

Što se tiče touchscreen-a, možeš podesiti da prilikom dizanja sistema, uđeš izravno u desktop. Imao sam jedan problem sa performansama SSD-a ali čini se da je bilo do driver-a (nisam siguran što je bio uzrok ali sad radi perfektno).

Aha... A ako ja imam non touchscreen pc, sto cu sve dobiti sa osmicom, a sto izgubiti?

[img]http://ch-slike.com/images/2013/09/09/buyYn.png[/img]
15 godina
Svenos kaže...
phoenix2003 kaže...
Svenos kaže...

Sto puk kaze o osmici?

Aha... A ako ja imam non touchscreen pc, sto cu sve dobiti sa osmicom, a sto izgubiti?

Dobićeš super aplikaciju za prognozu vremena, dobar desni klik na gumbu start, sve u svemu uglađeniji desktop ( čitaj Windows) a nemaš što izgubiti. Možda u startu budeš imao koji problem(čić) sa driverima ali to se da srediti. Meni osobno se dopada.

13 godina
Svenos kaže...

Igre se puno bolje ponasaju na Win 8.1 pogotovo novi naslovi.

Koliko citam, Win 8.1 bolje iskoristava visejezgrene procesore. Sto god ovo znacilo, ali izgleda da radi {#}

Evo primjer na Battlefieldu 4

http://ecache.ilbe.com/files/attach/new/20131009/12247466/_11612356217/2146777190/34ffeb06e90f84f1416ebf22fdfe0044.png

20-30 FPS-a zbog operativnog sustava!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice