Pa moraš instalirati Skype for desktop, najnoviji. Preporučam preko Ninitea (www.ninite.com).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
oprosti, sam ti na slovenskom pisala :S
zaboravim :D
oprosti, sam ti na slovenskom pisala :S
zaboravim :D
Windows 8.1 ,malo prije instaliran Skype i sve radi:
Skini i instaliraj zadnju verziju.
ne ni to ne djeluje
aaaahhhh kako sam ljuta
Na početku instalacije ,desni klik i ''Run as administrator'' (na slovenskom ne znam ,sorry) - to je obavezno na 8.1 kod instalacije svakog programa.
Ja nikako da se riješim ovog 8.1,
sad nakon instalacije počne se loadati, malo se vidi logo, koji krug napravi load, i onda samo crni ekran i s mišem se mogu samo igrati, ne reagira na nikakve klikove, kao ctrl alt del, crt shift esc, ništa
Jedino na što reagira je power tipka, kad kliknem ugasi se sam, bez prislie.
Samo stoji crno i mogu se igrati s mišem. Našao sam na google svašta, ali ne mogu ući u safe mode (f8) pa tako da niti ne mogu ništa riješiti na normalan način.
mislio sam prec na 8.1 sad nez dal da instaliram pro ili enterprise verziju, i kolko sam vidio u postu iznad, morat cu svaki program instalirat kao admin?
hvala unaprijed
Ja nikako da se riješim ovog 8.1,
sad nakon instalacije počne se loadati, malo se vidi logo, koji krug napravi load, i onda samo crni ekran i s mišem se mogu samo igrati, ne reagira na nikakve klikove, kao ctrl alt del, crt shift esc, ništa
Jedino na što reagira je power tipka, kad kliknem ugasi se sam, bez prislie.
Samo stoji crno i mogu se igrati s mišem. Našao sam na google svašta, ali ne mogu ući u safe mode (f8) pa tako da niti ne mogu ništa riješiti na normalan način.
Takav slučaj sam ja imao. Jedino, pošto ne možeš uči u safe mode, onda ne znam kak da ga riješiš.
Koji razlog ne nemogućnosti ulaska u safe mode?
mislio sam prec na 8.1 sad nez dal da instaliram pro ili enterprise verziju, i kolko sam vidio u postu iznad, morat cu svaki program instalirat kao admin?
hvala unaprijed
A kakav je to problem stisnut desni klik i ići na ''Run as administrator''?
Jesi li ikad probal neki Linux?
hvala unaprijed
A kakav je to problem stisnut desni klik i ići na ''Run as administrator''?
Jesi li ikad probal neki Linux?
nije problem, nego samo pitam. jesam probal, al nije mi nesto
...
shift + f8
Ma nemam pojma zasto nece u safe mode. Ali kad idem na repair i sve onda mi nudi 3 opcije za boot. Setup, 8.1 8, ali nisam ima vremena se igrati sa svim tim. Morao sam na posao.
A kako si rijesio u safe modu. Sto si napravio?
hvala, samo ni moglo :)
Hi everyone,
I have been fooling around a little and i have solved it. Uninstall the app completly from your start menu.
Go to skype.com, click Downloads and scroll down. It will offer you the one for Windows 8, if you scroll further down you can click other options (Windows Desktop - Mac - Linux). Click Windows Desktop and then "Get Skype for Windows". It will download a zip file (SkypeSetupFull.exe) for the older Skype (so not the windows 8.1 app from the Windows Store).
ali pa to
Just a quick post as I was fighting with this problem (Modern Skype would not start - just jump back to the Start screen) on a machine that had updated to Windows 8.1 about two weeks ago.
What fixed the issue for me was to uninstall the Modern Skype, then install all patches via Windows Update (there were some that were not automatically installed), reboot the machine and then install Modern Skype again via the Windows Store. Once that was completed Modern Sykpe started, requested permission to use the webcam and then worked just fine. I'm not sure exactly where the issue was but it sounds like it may have been related to Windows granting permission to use the webcam from all the posts I've read. Either way these steps fixed it for me - hope it helps you guys too!
obe opcije sam probala pa ne ideeeee...
admini su mi rekli da cekam nadgradnjo , pa da budu otklonjene sve poteskoce..
hvala ipak :)
Pomoc kolega dobio virus onaj poznati od kao policije da mora platiti prije sam ih uspio ubit u task manageru ali neradi, neradi niti safe mode skroz baca na tu stranicu cim se upali Dali netko zna kako se to moze rijesiti bez reinstalacije windowsa?
Probaj sa Hitman-om pro kickstart,prouči ovo sa stranice- http://www.surfright.nl/en/kickstart
zasto kad stavim pc na sleep mi se sam upali... vec sam bio postavio to pitanje i netko je reko da mozda zbog misa al sam iskljucio to i opet se upalio.. jel ima jos netko kakvu ideju?
Pomoc kolega dobio virus onaj poznati od kao policije da mora platiti prije sam ih uspio ubit u task manageru ali neradi, neradi niti safe mode skroz baca na tu stranicu cim se upali Dali netko zna kako se to moze rijesiti bez reinstalacije windowsa?
UPOZORENJE! - Vaš osobni kompjuter je blokiran
Jel se može prenosit ključ za windowse sa Dreamsparka?
Frend ide na faks i ima pravo na besplatne winse, pa me zanima jel mi može dat key i kak to da napravimo...
Hvala
Ključ sa DreamSparka nije vezan uz ime. Frend ti da ključ, ti instaliraš Win i aktiviraš s tim ključem najnormalnije.
Ključ sa DreamSparka nije vezan uz ime. Frend ti da ključ, ti instaliraš Win i aktiviraš s tim ključem najnormalnije.
Taj sa DreamSparka može na 2 računala istodobno?
Tako je.
Nisam uspio tako kako su napisali nisam nasao te fajlove, nego sam uspio uci pomocu Safe Mode with Command Prompt zatim upaliti explorer ubacit Malwarebytes i pocistit tako.
Evo već sam lud, nikako da se riješim te instalacije 8.1 probao sam makar 7 puta.
Prvo s update postojećeg 8, pa koma i užas, pa clean install, pa onda opet čistu instalaciju 8. savšreno radi, i odmah na to update 8.1, i sad sam nabavio original jer mi se nije dalo skidati prije s dreamsparka instalacija s orginal ključem prošla bez problema, ali opet crni ekran.
I ajde nekako sam se uspio preko advance menija u repairu dočepati safe moda, nikako nisam mogao uletiti u njega klikanjem f8 shifta i koje sve ne kombinacije. I lijepo uđem u safe mode, roknem drivere za grafu, sve super, idem restart, kad opet dijagnoza i da se pc ne pokreće kako treba.
I onda i kad se pokrene kako treba, i instalirao sam sve drivere koje imam, iako su od viste, ali super su radili i za 7, i za 8.
I na kraju opet kad se pali ide na preparing automatic repair.... pa na diagnose your pc, ali nikad ništa korisno od toga.
Više nemam pojma šta da napravim, a nikako da odustanem od toga više i vratim se normalnoj osmici i da se više prestanem igrati s ovim.
Izgleda da moj laptop neće moći na 8.1
Ipak je stariji od 6 godina, i napravljen je za XP, a proživio je i 7 i 8 bez problema. I savršeno radio na njima.
Isto sam imao problem sa "Skype-om" na 8,1, uvijek je tražio "Microsoft account" i kad bi to sve postavio ulogirao preko MA, opet nije bio dovršen do kraja, tek 80%. Zatim sam skinuo "Skype" za sedmicu, pokrenuo instalaciju i dobio dobri stari "Skype" sa svim kontaktima i ostalim čime se služim.
jucer sam instalirao 8.1 pro 64 bita, sve radi super, nemam nikakvih problema
Da li je riješen problem sa Skypeom desktop na win 8.1? Vidim da se ovdje pričalo o tome, ali još nisam pronašao način kako natjerati skype desktop da se ne ruši na 8.1.
Nisam uspio tako kako su napisali nisam nasao te fajlove, nego sam uspio uci pomocu Safe Mode with Command Prompt zatim upaliti explorer ubacit Malwarebytes i pocistit tako.
Super si se snasao, glavno da je upalilo.
BTW: koji AV program koristis (ili kolega koji je pokupio taj virus)?
Da li je riješen problem sa Skypeom desktop na win 8.1? Vidim da se ovdje pričalo o tome, ali još nisam pronašao način kako natjerati skype desktop da se ne ruši na 8.1.
kako mislis da se rusi? ja sam skinuo sa ninite.com i meni sve radi
Dakle eto moj problem...
Skinuo sam WoW Cataclysm i sve to uredno extractao i kad sam pokrenuo igru RAM i Disk usage postupno skoče na 100% i niš nemogu napraviti osim restarta jel i miš zablokira na mjestu. Isprva sam mislio da je nešto od game fileova corrupted i izbrisao sam sve... Zatim sam skinuo poseban launcher koji skida game content dok igraš igru ali isti problem, sve zašteka.
I sad sam probao pokrenuti kao Administrator pa kud puklo da puklo i eto sve ide kako treba, i sad opet skidat 14 GB
Nekužim zbog čega mu toliko smeta ako ne pokrenem kao admin