Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.523.238
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
17 godina
Re: Windows 8
Joe Cooker kaže...

Je li ima neka shema da se iskljuci aero u win 8, nije kao u win 7 ili je po defaultu stalno ukljucen ?

Aero više ne postoji u Win8 (Bogu hvala).

Deckard
15 godina
Aero ne postoji u windowsima 8 koliko ja znam! Firefox radi uredno na windowsu 8
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
CroVandal kaže...
Aero ne postoji u windowsima 8 koliko ja znam! Firefox radi uredno na windowsu 8

Ma ne taj firefox, nego firefox na nemojte-me-zvati-metro sučelju.

16 godina
Windows 8

Koliko ja kužim taj firefox je namjenjen RT uređajima koji niti nemaju desktop baš kao i isti takav chrome.... A sada koristiti ga na uređaju koji ima i desktop..... hm....

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
14 godina
Windows 8

Jedno kratko pitanje, je li itko isprobao Huge Token icon installer?

Na 7ici je radilo, radi li na 8ici?
Čitam dolje komentare, samo jedna osoba je napisala da ne rade. 

Samsung Galaxy SII crew.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Oldy kaže...

Koliko ja kužim taj firefox je namjenjen RT uređajima koji niti nemaju desktop baš kao i isti takav chrome.... A sada koristiti ga na uređaju koji ima i desktop..... hm....

Ček', što nije rečeno da se mora instalirati desktop verzija browsera, postaviti za zadanu, i onda je to metro browser? Chrome radi, kad ga postaviš za zadanog ima ga u metrou, ali ff nigdje. I kažu da neće  biti rt verzije tih browsera, jadno.

16 godina
sudy_freak kaže...

Jedno kratko pitanje, je li itko isprobao Huge Token icon installer?

Na 7ici je radilo, radi li na 8ici?
Čitam dolje komentare, samo jedna osoba je napisala da ne rade. 

Ja ne bih ni pokušavao, jer čim sam nešto počeo mijenjat po shell32 odma mi je na idućem restartu vratio prvi system restore, odnosno ostali su svi fileovi ali je registry bio kompletno prazan.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
neaktivan
deckard kaže...
Joe Cooker kaže...

Je li ima neka shema da se iskljuci aero u win 8, nije kao u win 7 ili je po defaultu stalno ukljucen ?

Aero više ne postoji u Win8 (Bogu hvala).

Aero je sastavni dio Win8,   aero glass je izbačen.

17 godina
neaktivan
Windows 8

Ja se nadam da će vratiti aero glass ili mogućnost da ga uključiš ili isključiš u verziji koja bi se trebla pojaviti sljedeće godine ako su glasine točne.  Meni je izgled ovih windowsa katastrofa, iako su ispod haube napravljene odlične stvari.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 17:48 (ROADRUNNER).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Windows 8

Jednom kad se navikneš, Osmica izgleda ljepše od "staklene" Sedmice, bar meni!

http://pljusak.com/sibenik_krvavice/wx.htm
Moj PC  
14 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...

Jednom kad se navikneš, Osmica izgleda ljepše od "staklene" Sedmice, bar meni!

Stvar ukusa, meni izgleda kao windowsi prije 15 godina samo u drugačijim bojama. Imam ih na poslu jer moram vidjeti kako se ponašaju u korporativnom okruženju jer mi je to posao, ali doma ih neću stavljati. E da, ne znam da li ih je još netko stavljau na poslu, pa bih molio da mi netko ako je odgovori. Nakon što se dodaju u domenu niti jedna metro aplikacija koju instaliram sa storea ne radi. Nisam još detaljno išao istraživati kako to riješiti, pa me zanima ima li netko slična iskustva? Jednostavno dobijem poruku This app can`t start. Vidio sam da je problem vezan isključivo za domenu. Ono što sam uspio vidjeti izgleda da je problem sa GPO.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 18:04 (ROADRUNNER).
15 godina
Windows 8

jel se moze kako namjestiti da kad stavim pc na sleep  i kad ga upalim da bude onaj lockscreen ali da se netreba sifra upisivati

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
maxy0 kaže...

jel se moze kako namjestiti da kad stavim pc na sleep  i kad ga upalim da bude onaj lockscreen ali da se netreba sifra upisivati

Ne.

Ili barem ja ne znam kako bi se moglo. 

Samsung Galaxy SII crew.
14 godina
neaktivan
Windows 8

DAFUQ?

http://www.techradar.com/news/software/operating-systems/windows-blue-rumored-as-low-cost-annually-updated-microsoft-os-1116035

ne svidja mi se win8 ali jos manje mi se svidja rok trajanja ko u jogurta.

Unistit ce sami sebe ovako.

0 0 hvala 0
14 godina
BlueMax kaže...

DAFUQ?

http://www.techradar.com/news/software/operating-systems/windows-blue-rumored-as-low-cost-annually-updated-microsoft-os-1116035

Sviđa mi se win8, ali mi se ne sviđa ovo "svake godine OS jedan".

Samsung Galaxy SII crew.
15 godina
Navodno ce biti besplatan upgrade sa 8ice na blue ali 8 ica ce biti glavni os i dalje! Vjerovatno ce sa niskom cijenom ubiti neke mogucnosti a povecati bazu korisnika! Kao sto apple jeftino daje svoj os
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
odjavljen
Windows 8

Koristim Windows 8 i super mi je, ali onaj Metro mi malcice djeluje neozbiljno. Ipak ima one istine da Metro nije za svakoga, tako da bi bilo dobro da naprave u sljedecim apdejtovima izbor oces li koristiti Metro ili Classic sucelje.

http://isvijet.com.hr

5 0 hvala 0
12 godina

@Edge,sličnog sam mišljenja. Imam licenciranu osmicu i još se nisam navikao na metro,šta više,ružan mi je bespotreban.Od aplikacija ne koristim ni jednu osim mail-a i kalendara,nije da se nisam igrao. Probao sam ih do sada više od 50 i ni u jednoj nisam našao neku svrhu,zapravo,sve mogućnosti koje nude imam i na desktopu. Još u RTM izdanju koje sam imao sam rekao da je metro loše urađen,na desktopima malo šta ima raditi i takvog sam mišljenja i danas.

17 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

Može. Prvo ideš na Start, Settings, Change PC settings, Users, Any users who has a password doesn't need to enter it when waking this PC i klik na change.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 12:27 (Pendula).
15 godina
Pendula kaže...
maxy0 kaže...

Može. Prvo ideš na Start, Settings, Change PC settings, Users, Any users who has a password doesn't need to enter it when waking this PC i klik na change.

napravio sam to ali onda se makne i sifra i lockscreen

17 godina
neaktivan

Niti na prethodnim verzijama windowsa nije bilo lock screena ako nisi koristio password, zasto bi sad bilo potrebno?

13 godina
Windows 8

Dali netko zna kako upaliti sve app na marketu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
brkan83 kaže...

Stavi regiju na USA.

13 godina
miki150 kaže...
brkan83 kaže...

Stavi regiju na USA.

Netko je tu cec stavio ima neka opcija sto se iskljuci bez diranja regije ali vise neznam gdje je to.

16 godina
Windows 8

Store-Settings-Preferences.... i prvu opciju prebaci na no....;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 21:41 (Oldy).

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

DAFUQ?

Kritike WIN8 su OGROMNE po AMERICI, a oni uložili MILJARDE u reklame (više nego u razvoj!!!) pa se sad moraju iščupat iz gov... pardon izmeta, kojeg su sami khm... pos...li... 

Slažem se da im ovo nije bilo potrebno - trebali su samo napraviti sustav za tablete i nazvat ga Windows T recimo (T za tablet)... Ovo im nema smisla, barem ne na PC-u... 

Neka mi oproste svi, ali ovo je sustav koji će obožavati oni koji se nisu nikada naučili služiti Windowsima i SVIM njihovim mogućnostima i zapravo ne žele biti napredniji korisnici, već samo obični tapkači po šarenim ikonicama - naravno, za mobitel-generaciju ovaj OS je idealan.

Ali za mene koji sam s Windowsima od DOS-a, ovo je smeće, i to shizofreno smeće i stoga me ne čudi da planiraju izdati novi OS. 

Iz Hrvatske, s ljubavlju
16 godina
Windows 8

Dobro Danijel shvatili smo te; ne moraš biti na osmici,,,,

11 3 hvala 1
16 godina
neaktivan
Oldy kaže...

Dobro Danijel shvatili smo te; ne moraš biti na osmici,,,,

Pa i nisam, oduševljen sam Sedmicom i radi mi savršeno (prva instalacija) već dvije godine - a nema čime se ne bavim na ovom računalu...

Znam da im je trebalo nešto novo, ali Metro im je čisti promašaj. I lako za sve to, ali meni se gadi kad mi netko mjesecima i godinama trubi kako stiže revolucionarni novi OS (i još bace milijarde dolara na reklame) a na kraju dobijemo poluproizvod - shizoidni sustav koji bi htio biti malo tablet, malo kompjuter... a zapravo je ostao u sredini - ništa (nema dovoljno kapaciteta ni za jedno ni za drugo)...

Kad je već tako human, Gates je trebao te bačene milijarade uložiti u neku siromašnu afričku državu... Znaš li koliko bi se tamo moglo solarnih panela napraviti za tih 11 MILIJARDI KOLIKO SU BACILI na reklame... 

Iz Hrvatske, s ljubavlju
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 21:58 (Danyel).
14 godina
neaktivan
brkan83 kaže...
miki150 kaže...
brkan83 kaže...

Stavi regiju na USA.

Netko je tu cec stavio ima neka opcija sto se iskljuci bez diranja regije ali vise neznam gdje je to.

To i dalje nij+su sve aplikacije.

16 godina
Windows 8

Nisu niti kada staviš na USA tražio sam neku nacional american banku koji k.... na jednom drugom forumu da pomognem nekom ameru ali je ja nisam našao na storeu u financijama makar mi je regija bila USA....

1 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice