A evo meni ovaj lik iz Linksa rekao da za ovaj moj idu 64 bitni. Valjda ne će biti problema?
Jer to računalo s postojećih 2GB nemože nisakojim OSom iskoristiti više od fizički postoječeg RAMa. U tom slučaju 64bita može samo donjeti probleme s nekim driverom ili programom.
Sa 64-bit bit ce sporije cak..
64-bit je bezbedniji OS (ili bi trebao biti) zato sto "rabii" hardeverski DEP i ima Kernel Patch zastitu. U "mane" ide i to sto za 64-bit driver mora imat dig. potpis a to korisnici 32-bit OS-eva uzimaju zdravo za gotovo (na pr. 32-bit Epsonov driver nema potpis dok 64 ima) a kada se doda i to da nije svaki hardware bas full kompatabilan sa 64-bit OS-om
Ali bilo kako bilo. Doba 32-bita je iza nas. Dolazi 64-bit doba
Nekoliko puta sam nagalsio da pricam o novom kompu za koji postoje driveri. Znas me dovoljno da znas da ne mislim na komp od prije pet godina.
I cijelo vrijeme pricamo o lapu iz prvog posta.
ti to mislis.
proizvodaci racunalnih komponenata su se strasno uljenili ko Adobe
rijetko kad izbacuju nove drivere za chipset i sta ja znam...najbolje mi je sta Canon uopce ne piše x64 bitne drivere za svoje proizvode, takoder vrlo malen broj drivera periferije je kompabitilan sa x64...
ako ga firma isporucuje sa x86 bitnim Windowsom, onda je to sigurno zato što im pomanjka x64 drivera ili ih nisu ni napravili
Ali bilo kako bilo. Doba 32-bita je iza nas. Dolazi 64-bit doba
-slažem se (čak i s Logicom... pssst!!).
-i odgovorr na post iznad @ summer, neće (nebi trebalo) biti ikakvih problema. Bar ne sa samim računalom, ponajmanje s OSom (da ne hvalim, ali win je dobar proizvod). ... sasvim drugi dio priče je kako ćeš ga korisitit, tj koje aplikacije (i igre su app. a recimo crackovi su dio tog ... samo kao primjer).
Nekoliko puta sam nagalsio da pricam o novom kompu za koji postoje driveri. Znas me dovoljno da znas da ne mislim na komp od prije pet godina.
I cijelo vrijeme pricamo o lapu iz prvog posta.
ti to mislis.
proizvodaci racunalnih komponenata su se strasno uljenili ko Adobe
rijetko kad izbacuju nove drivere za chipset i sta ja znam...najbolje mi je sta Canon uopce ne piše x64 bitne drivere za svoje proizvode, takoder vrlo malen broj drivera periferije je kompabitilan sa x64...
ako ga firma isporucuje sa x86 bitnim Windowsom, onda je to sigurno zato što im pomanjka x64 drivera ili ih nisu ni napravili
Za koji canon nema x64 bitni driver? Ja imam canon lide za koji se ne moze reci da je bas u cvijetu mladosti (kupljen prije 5 godina a izasao ima barem 6 ili 7) a uredno radi na win 7 x64. Sad ces ti reci da lazem ;)
Za koji canon nema x64 bitni driver? Ja imam canon lide za koji se ne moze reci da je bas u cvijetu mladosti
Sa kojim driverom? Od Windowsa?
-uf ... canonovim ali naravno bez 64... uz to da je tek nakon godinu od izlaska sedmice izbačen driver za printere x64.
Što smo dokazali? Osim da smo uspješni troleri ...
Logic, -čitaš li uopće? Množina koja označava nas-oboje. NHF.
Jel ti to mene nazivas trolerom????
Sta se sa tobom deava. Ja sam te zapamtio kao ok ljudova. Nekoliko puta sam rekao da ako ima sve drivere nema razloga na komp iz prvog posta da stavi x86. AKO IMA SVE DRIVERE!!!
U prethodnom postu sam naveo canonov proizvod star 6 godina koji imam i ima x64 drivere. Zasto sam ja onda trolcina? Ako cemo se vrijedjati reci da te stavim u filter sa ostalim smradovia sa kojim ne vrijedi pricati.
Komp iz prvog posta ima sve drivere za x64.
Dečki ,postajete dosadni!
Nek čovjek stavi kaj hoće ,iako iskreno ,sa 2 gb 32 bita mu je sasvim dovoljno! A i čini mi se da je već napisal da je stavil 64 bita ,pa je to u biti rješeno!
Bye!!
logic je uvijek u pravu. I ako vam se cini da nije, onda samo vam se cini.