DELETED!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
DELETED!
Daj više informacija! Koja je konf. u pitanju!? Možda se čini kao glup prijedlog ali jesi li instalirao pravi driver od graf kartice ili ti je ostao onaj "integrirani" koji dođe u Win 7?
pa ono da ti nama das vise informacije osim toga " sporo mi radi igra na sedmici" mozda bi ti neko i pokusao pomoci ovako ...tesko ..
EDIT: preduhitrio me cro_blue
DELETED!
instalirao sam nove drajvere
procesor 2.0 ghz
3gbrama
ati hd3450 765mb rama
Grafa mi je pci
a procesor ima dvije jezgre ma tam sam ono za procesor krivo napisao imam onaj iz vemily 2*2.4 tak nes
Aj ti ljepo uslikaj my computer da vidimo koje komponente točno imaš?
DELETED!
DELETED!
necu puno pomoci,ali probaj
skini si game booster evo ti link
http://www.iobit.com/gamebooster.html
njega ukljuci prije pokretanja igre.iskljuciti ce ti sve nepotrebne procese u windowsima i programe ko sto je antivirusni i osloboditi ce ti resurse pa probaj
ima jos jedan jos bolji program AMD fusion ,ali kod mene stvara neke probleme na win7 pa koristim game booster
Evo i cod2 steka pa bar za to netreba jak komp
Ido* koji je napravio prokletu sedmicu je bolesta*
Pa na visti imam vise fps-a neg na ovoj sedmici
DELETED!
Neka IGRICA ne radi, i odmah je OS koji je jos u RC-u dobio "mocne" komentare. Nikako da ljudi shvate da je Win7 jos u beti i da krpanje OS-a jos nije pri kraju. A autor teme rjesenje nije ni pokusao naci, vec je htio nabrzaka dobit odgovor na forumu (kojeg nije dobio "pa se vraca na XP na kojem ima 30 fps").
Ma ja baš i ne znam da XP toliko utječe na brzinu. TO mora da si nešto krivo na sedmici napravio, jer meni svaka igra koja radi na Visti, na sedmici jednako dobro radi. Sve ovisi da li si dobro namjestio ili ne.
DELETED!
btw koliko treba za pola zvjezdice
HAHAHAHAH jes naso sam rijesenje samo sam stavio kompatibliti na xp service pack 3
i nis ne steka
HAHAHAHAH jes naso sam rijesenje samo sam stavio kompatibliti na xp service pack 3
i nis ne steka
DELETED!
DELETED!