HAHAHHAHAAH, nevjerovatno jednostavno, mnogo hvala.
Windows 7 - općenito
- poruka: 5.036
- |
- čitano: 1.367.540
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Postoji li opcija ili program da zabilježim nešto na kalendar i da mi se to pojavi kada upalim računalo piše taj dan što trebam obaviti ?
Ljudi imam jedno pitanje (problem).. Frend je instalirao win7 i kad je klokao (2,93 na 3,0) mu nije ocitavalo tolko nego opet 2,93.. Zna li netko u cemu je problem?? Plz odgovorite..
molim vas ljudi hitno !
molim vas ljudi hitno !
mislim možda će sad ovo zvučat glupo al jesi probao desni klik "Close all windows"
jer ubiti nekontam što pokušavaš??? da ti bude pokrenut a da ti ne prikazuje MSN na alatnoj traci ???
Odes na start iliti orb i all programs/windows live/desna tipka na windows live messenger i properties/compatibility i stavi na vista ili xp ako hoces da izgleda kao stari msn kod sata.. cheers
Nedavno je ovdje bilo pitanja u vezi klasičnog start menija u Sedmici. Evo još jedan , s tim da ovdje ima i start meni i klasični explorer tab sa slikama u folderima.
Dakle ,kome ako vam fali ta opcija ,svakako probajte. Radi na Visti i Sedmici. ClassicShell
Program jeste još u beti ,ali je stabilan. Kod Classic Start Menu-a trebat će napraviti shortcut i staviti ga u Startup folder start menija ako ga želite da se podiže sa Windowsima ,jel se ne zapisuje sam u start meni prilikom instalacije.
I sretna Nova Godina svima!!
Mene zanima dali postoji koji drugi program za mail na sedmici a da nije preko MSN onaj program
i mene zanima koje perfomanse minimalne i maximalne za WINDOWS 7
Mozilla Thunderbird recimo?
Minimum za Sedmicu je 1 Ghz procesor ,1 GB ram ,128 MB grafička kartica (za Aero sučelje).
Iako ,bez ikakvih problema Sedmica radi i na P III sa 800 Mhz i 512 MB rama ,i to bolje od XP-a ,ali to ne preporučam!!
Maximum?! Čuj ,kaj je jača mašina ,sa boljim i novijim komponentama ,to će Sedmica (u biti ,bilo koji OS) bolje raditi!!
Ali Mozilla Thunderbird mi neče učitati one stare mailove !
ajde ljudi hitno mi to treba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kako neće učitat stare?
sa gmail-a ih uredno učita, kad na gmail acc-u u setingu namjestiš da downloada
sve kopije,a ostavi originale na njihovim serverima.
neče mi čitati stare mailove od Outlook Express !
neče mi čitati stare mailove od Outlook Express !
To neće ni meni... probo sam importat u outlook 2007, ali nikako neće. Ima li netko rješenje ?
ajd ljudi dali zna tko ??????????????????????????????????????
Nedavno je ovdje bilo pitanja u vezi klasičnog start menija u Sedmici. Evo još jedan , s tim da ovdje ima i start meni i klasični explorer tab sa slikama u folderima.
Dakle ,kome ako vam fali ta opcija ,svakako probajte. Radi na Visti i Sedmici. ClassicShell
Program jeste još u beti ,ali je stabilan. Kod Classic Start Menu-a trebat će napraviti shortcut i staviti ga u Startup folder start menija ako ga želite da se podiže sa Windowsima ,jel se ne zapisuje sam u start meni prilikom instalacije.
I sretna Nova Godina svima!!
evo ima i sa aero-m klik
Vjerojatno imaš neki sistem zvučnika (2.1, 5.1, 7.1) i u windowsima ti je default driver postavljen na tipa 2.1 a ti koristiš 5.1, ili obrnuto. Zato ti se oni zvukovi koji su rezervirani za određene zvučnike u svakom sistemu ne postoje. Znači ili nije uključeno ili je uključeno nešto što ti nemaš.
pogledaj koji ti je sistem i provjeri dali ti svaki radi posebno...
znaci na zvucnike u desnom kutu kliknes i namjesti postavke
dali zna tko rješiti moje ??
molim vas hitno mi je!
molim vas hitno mi je!
molim vas hitno mi je!
molim vas hitno mi je!
molim vas hitno mi je!
molim vas hitno mi je!
molim vas hitno mi je!
daj vise prestani spammat ...
odi na xp skini si sve mailove ili si sve forwardiraj na gmail ili nesto slicno...
Evo da ne otvaram novu temu, pa cu pitati tu.
Znaci instalirao sam Win 7 Ultimate x64 i prezadovoljan sam. Jedino sto sam probao 64-bitni Firefox (eksperimentalni Shiretoko) i, naravno, Flash ne radi (jer ne postoji x64) pa me zanima znate li neke 64-bitne alternative Adobeovom Flashu?
Nisam siguran da postoji. Radije koristi 32-bitni firefox, još nema potrebe za 64-bitnim
Imam dva pitanja....
Danas sam instalirao 7icu, uz već postojeći XP koji je na drugoj particiji.....
Da li će i dalje sve funkcionirati ako obrišem XP jer mi više ne treba?
Instalirao sam 32bit Win 7, nažalost prepoznaje mi samo cca 3,25GB RAM memorije, a imam više. Vidio sam da 64bit verzija podržava puno više, no da li tada radi Adobe CS4 Master Collection aplikacije, Visual Studio 2008 i SQL Express 2008?
Da ,radit će ,samo ako napraviš formatiranje particije s XP-om ,morat ćeš popravit bootloader Sedmice ,jel je on na XP particiji.
Svi 32 bitni Windowsi prepoznaju max. 3,25 do 3,30 GB rama. 64 bitne verzije ,naravno prepoznaju više ,Windows 7 x64 i do 192 GB.
Adobe je kompatibilan i radi (više) ,znam da radi Visual Studio 2008 SP1 ,a i za SQL Express 2008 trebaš SP1 verziju.
Na različitim su particijama XP i 7....
Znači pobrišem XP i to je to....?!
vrijeme je da i ja instaliram windows 7. al da vas prvo pitam hoće mi 30 GB biti dovoljno na c particiji za 64 bitni windows 7 profesional?
Mislim da ne... ja si stavljam 100GB prvu particiju, jer svi programi i windowsi sami na toj particiji mi uzimaju oko 50GB... ostatak je da se nadje... :)