btw. za info je dovoljan notepad i paintbrush (jer je oem txt običan tekst s pripadajućom slikom.) Ali preporučam Ultimate Windows Tweaker, jer ima još par sitnica, među ostalim i info.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da ne otvaram novu temu zanima me imam xp i zelio bi probati kako ce se win 7 vrtiti na mom kompu jel moguce napraviti u drugoj particiji
da ne otvaram novu temu zanima me imam xp i zelio bi probati kako ce se win 7 vrtiti na mom kompu jel moguce napraviti u drugoj particiji
Da.
Da.
eh sada....s kojim programomo mogu napraviti particiju iz vec postojeceg diska a da nista ne brisem tj formatiram....jel to moguce....imam hrpu stvari al ne zelim sada sve obrisati a neznam odakloem mi toliki DVD-ji
eh sada....s kojim programomo mogu napraviti particiju iz vec postojeceg diska a da nista ne brisem tj formatiram....jel to moguce....imam hrpu stvari al ne zelim sada sve obrisati a neznam odakloem mi toliki DVD-ji
thnx
Kako dodati logo u system properties? Znam da je bilo u jednom broju Buga, ali neznam kojem. Jel zna netko?
Kako dodati logo u system properties? Znam da je bilo u jednom broju Buga, ali neznam kojem. Jel zna netko?
Imas onaj 7Loader by Hazar 1.6.1d sliku ubacis sa njim !
Imas onaj 7Loader by Hazar 1.6.1d sliku ubacis sa njim !
OK hvala, ali jel netko ipak zna u kojem je broju bio taj vodič?
Ima ,imaš raznih OEM info editora s kojima možeš u System info stavit kaj hoćeš. Evo ,probaj ovaj - KLIK.
Hvala kizo
Evo upravo sam instalirao Windows 7 Ultimate (nije original da se razumijemo(oću li spušiti žuti katon)) na drugi komp. Brzina je odlična ali to jer je friška instalacija.Zadovoljan sam i nadam se da će me jaako dugo dobro služiti.Mislim čak duže od XP-a!
Ja instalirao win 7 proff x64 (apsolutno legalnu - po prvi put u životu), i zasad sam zadovoljan... malo se treba naviknut na drugačiji izgled, ali sa malo podešenja je sasvim u redu... oduševio me math input panel :D
Jel ima možda neki classic start meni, ali sa svim svojim funkcionalnostima? Npr da mogu bilo što dovuć iznad programs?
Kak će ti izgledat taj klasični start meni ovisi o tome kak ti izgleda glavni start meni!! Moraš isprobat i vidit ,ali mislim da nijedan nema punu funkicionalnost menija iz XP-a i Viste ,jer ipak je to third party software!!
Zna li itko da li u sedmicu postoji onaj kao padajući brzi kao izbornik što se nalazio na vrhu u Visti.Još me zanima da li itko zna koji program za windows 7 pomoću kojem se mogu radit kao sidebar sa ikonama umjesto
Zapitali ste se vjerojatno zasto nema animiranog desktopa u Windows 7-ici?
Nazalost to su u ovoj verziji OS-a izbacili (nazalost) ali na svu srecu moguce je vratiti natrag i provjereno radi.
Sve sto Vam treba uploadao sam ovdje.
Unutra se nalazi instaler kao i deinstaler za Dreamscene.
Instaler pokrenite kao administrator (desni klik misem na fajl i odaberite Run as administrator). Slijedite upute i nakon instalacije kopirajte svoje omiljene filmice u novonastali direktorij Windows DreamScene koji se nalazi u C\Windows\Web folderu.
Nazalost nije moguce kroz izbornik Personalization-Desktop background odabrati zeljeni video fajl nego ga morate pokrenit desnim klikom iz gore navedenog foldera Windows DreamScene.
Vazna napomena: video fajlovi moraju biti obavezno u .WMV ili .MPG formatu.
Ovdje imate kratki preview koji sam uploadao.
Uzivajte u DreamScenes na Vasim Windows 7-icama.
Napomenuo bih da su svi fajlovi skenirani i sigurno cisti od gamadi ali svejedno preporucujem da napravite system restore tocku ako sto krene po zlu mada je meni iz prve proradilo.
VirusTotal provjera:
Vise video isjecaka za DreamScene mozete preuzeti ovdje.
Ako imate problema sa prikazom texta na desktopu nakon instalacije i pokretanja DreamScenes napravite slijedece:
1) Postavite Folder Options na Show hidden files, folders...
2) Postavite .mpg ili .wmv video kao Desktop Background.
3) Desni klik na desktop > Personalize > Desktop Wallpaper
4) Odaberite skriveni .jpg. (prozirno sivi)
5) Postavite .mpg ili .wmv kao Desktop Background ponovo.
da se nadovežem na Ivin post, ovdje ima ako netko ima win 7 x64 rješenje KLIK
Vise video isjecaka za DreamScene mozete preuzeti ovdje.
hvala IVO...al imam problemcic jedan, na toj stranici sam nasao samo 16:9 WALL-ove..a ja imam monitor 4:3 odnsno 1280x1024...a po googlu nisam mogao nac stranicu za 4:3 wallove...znas mozda ti (ili netko drugi) nekakvu drugu stranicu??
Imam i ja dva pitanja:
1. Gdje je klasični search, di se mogu podesit opcije pretraživanja, gdje traži, i slične stvari?
2. Kako učinit taskbar neprozirnim?
Hvala
Imam i ja dva pitanja:
1. Gdje je klasični search, di se mogu podesit opcije pretraživanja, gdje traži, i slične stvari?
Hvala
1. Search je integriran u start meni. Upiši u njega search i pojaviti će ti se opcije i za podesiti search (pod stavkom Control panel)
2. Desni klik - personalize - window color - enable transparency
Imam i ja dva pitanja:
Hvala
1. Search je integriran u start meni. Upiši u njega search i pojaviti će ti se opcije i za podesiti search (pod stavkom Control panel)
2. Desni klik - personalize - window color - enable transparency
Prozirnost taskbara povezana je s prozirnošću prozora - ako se makne kvačica s enable transparency ,sve će bit neprozirno.
Ne znam ,ali ja dosad ni na frugim forumima ni u custom temama koje sam skinul nisam nigdje vidjel da ima način za odvojit taskbar od prozora po pitanju boje i prozirnosti.
Prozirnost taskbara povezana je s prozirnošću prozora - ako se makne kvačica s enable transparency ,sve će bit neprozirno.
Ne znam ,ali ja dosad ni na frugim forumima ni u custom temama koje sam skinul nisam nigdje vidjel da ima način za odvojit taskbar od prozora po pitanju boje i prozirnosti.
Istina. Mene još zanima kako da start meni bude potpuno proziran tj. ona bijela ploha na kojima su programi
Sinoć sam instalirao Windows 7 Ultimate x64 i moram reći da sam impresioniran, nisam ništa radio kada sam ukucao podatke početkom instalacije, i na kraju je sve sam riješio, sve drivere, sve plzgine, sve update-e iznimno jednostavna i brza instalacija...
Sviđaju mi se gadgeti i online download istih...
Ocjene:
Brzina: 9/10
Kompatibilnost: 7.5/10
Dizajn: 9.5/10
Jednostavnost: 8/10
Istina. Mene još zanima kako da start meni bude potpuno proziran tj. ona bijela ploha na kojima su programi
skini si ovu temu i postavi.... meni je predobra... NAPOMENA: moras imati instaliran uxtheme patch
I ja bi to!! Za Vistu ima (Link) ,ali za Sedmicu još uvijek ništa!!
Nažalost ,u Sedmici i Visti to više nije tak lako napravit ko u XP-u ,gdi je sve kaj se prikazivalo bilo u slikama.
Edit: @dadododo - svaka čast ,ja tražim već tjednima nekaj takvo!! I sagorpird ima stvarno dobru galeriju ,ima svega!!
Upravo sam shvatio da imam jedan jako čudan problem s windowsima 7. Svaka igra koja instaliram nema glasa u igri. Npr. Dirt 2, Shift, The force unleashed, assassins creed..... Primjerice kada u Shiftu započinjem karijeru i vozim onaj BMW na početku uopće nema onog glasa koji mi govori što trebam raditi, svih drugih zvukova ima. Dalje, u Assassins Creedu uopće nema glasa kada mi netko nešto govori opet svi drugi zvukovi rade. U force unleashedu mi u onim filmićima između misija nema glasa. U dirtu 2 u meniju bi također trebao biti onaj tip koji objašnjava meni, nema ga, opet svi drugi zvukovi rade. Nije glas stišan u postavkama provjerio sam. Na XP-u mi svi ti glasovi rade. Jel netko zna o čemu se tu radi, jel netko imao takav problem?
E ovako Trebo bi malu pomoc oko hamacia Instaliro sam ga prijavio sam se na network itd ali kada udem u njega prazan je nema nista pokuso sam nac servere za far cry 2 preko LANA kada nadem ime i pass od tog servera upisem to u join network svaki je pun jel bi mi ko mogo objasniti kako da dodajem frendove i kako da nadem server koji ima mjesta da se uclanim
Upravo sam shvatio da imam jedan jako čudan problem s windowsima 7. Svaka igra koja instaliram nema glasa u igri. Npr. Dirt 2, Shift, The force unleashed, assassins creed..... Primjerice kada u Shiftu započinjem karijeru i vozim onaj BMW na početku uopće nema onog glasa koji mi govori što trebam raditi, svih drugih zvukova ima. Dalje, u Assassins Creedu uopće nema glasa kada mi netko nešto govori opet svi drugi zvukovi rade. U force unleashedu mi u onim filmićima između misija nema glasa. U dirtu 2 u meniju bi također trebao biti onaj tip koji objašnjava meni, nema ga, opet svi drugi zvukovi rade. Nije glas stišan u postavkama provjerio sam. Na XP-u mi svi ti glasovi rade. Jel netko zna o čemu se tu radi, jel netko imao takav problem?
Vjerojatno imaš neki sistem zvučnika (2.1, 5.1, 7.1) i u windowsima ti je default driver postavljen na tipa 2.1 a ti koristiš 5.1, ili obrnuto. Zato ti se oni zvukovi koji su rezervirani za određene zvučnike u svakom sistemu ne postoje. Znači ili nije uključeno ili je uključeno nešto što ti nemaš.