Windows 7 - općenito izdvojena tema

poruka: 5.036
|
čitano: 1.368.324
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Windows 7 - dojmovi

btw. za info je dovoljan notepad i paintbrush (jer je oem txt običan tekst s pripadajućom slikom.) Ali preporučam Ultimate Windows  Tweaker, jer ima još par sitnica, među ostalim i info.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

da ne otvaram novu temu zanima me imam xp i zelio bi probati kako ce se win 7 vrtiti na mom kompu jel moguce napraviti u drugoj particiji

Legen-wait for it-dary....englezi prodane duse....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windows 7 - dojmovi
ja00022 kaže...

da ne otvaram novu temu zanima me imam xp i zelio bi probati kako ce se win 7 vrtiti na mom kompu jel moguce napraviti u drugoj particiji

Da.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
16 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...
ja00022 kaže...

Da.

eh sada....s kojim programomo mogu napraviti particiju iz vec postojeceg diska a da nista ne brisem tj formatiram....jel to moguce....imam hrpu stvari al ne zelim sada sve obrisati a neznam odakloem mi toliki DVD-ji

16 godina
neaktivan
EASEUS Partition Master
Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
neaktivan
ja00022 kaže...

eh sada....s kojim programomo mogu napraviti particiju iz vec postojeceg diska a da nista ne brisem tj formatiram....jel to moguce....imam hrpu stvari al ne zelim sada sve obrisati a neznam odakloem mi toliki DVD-ji

EASUS Partition Manager.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

thnx Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Kako dodati logo u system properties? Znam da je bilo u jednom broju Buga, ali neznam kojem. Jel zna netko?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igor kaže...

Kako dodati logo u system properties? Znam da je bilo u jednom broju Buga, ali neznam kojem. Jel zna netko?

Imas onaj 7Loader by Hazar 1.6.1d  sliku ubacis sa njim !

17 godina
neaktivan
petric1 kaže...
Igor kaže...

Imas onaj 7Loader by Hazar 1.6.1d  sliku ubacis sa njim !

OK hvala, ali jel netko ipak zna u kojem je broju bio taj vodič?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Ima ,imaš raznih OEM info editora s kojima možeš u System info stavit kaj hoćeš. Evo ,probaj ovaj - KLIK.

Hvala kizo Cool

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life (slobodno stisnite gumb HVALA osobi koja vam je pomogla)
17 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Evo upravo sam instalirao Windows 7 Ultimate (nije original da se razumijemo(oću li spušiti žuti katon)) na drugi komp.SmijehBelji se Brzina je odlična ali to jer je friška instalacija.Zadovoljan sam i nadam se da će me jaako dugo dobro služiti.Mislim čak duže od XP-a!

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Ja instalirao win 7 proff x64 (apsolutno legalnu - po prvi put u životu), i zasad sam zadovoljan... malo se treba naviknut na drugačiji izgled, ali sa malo podešenja je sasvim u redu... oduševio me math input panel :D

16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Neko je ovdje pisal neki dan da mu fali klasični start meni - iako ga više nema ugrađenog ,evo ga ,za sve kojima fali : KLIK

Edit : A ovdje ima još jedan ,čak i izgleda bolje!! KLIK

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 22:43 (kizo2703).
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

Jel ima možda neki classic start meni, ali sa svim svojim funkcionalnostima? Npr da mogu bilo što dovuć iznad programs?

16 godina
neaktivan

Kak će ti izgledat taj klasični start meni ovisi o tome kak ti izgleda glavni start meni!! Moraš isprobat i vidit ,ali mislim da nijedan nema punu funkicionalnost menija iz XP-a i Viste ,jer ipak je to third party software!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2009 23:58 (kizo2703).
16 godina
Windows 7 - dojmovi

Zna li itko da li u sedmicu postoji onaj kao padajući brzi kao izbornik što se nalazio na vrhu u Visti.Još me zanima da li itko zna koji program za windows 7 pomoću kojem se mogu radit kao sidebar sa ikonama umjesto

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Zapitali ste se vjerojatno zasto nema animiranog desktopa u Windows 7-ici?

Nazalost to su u ovoj verziji OS-a izbacili (nazalost) ali na svu srecu moguce je vratiti natrag i provjereno radi.

Sve sto Vam treba uploadao sam ovdje.

Unutra se nalazi instaler kao i deinstaler za Dreamscene.

Instaler pokrenite kao administrator (desni klik misem na fajl i odaberite Run as administrator). Slijedite upute i nakon instalacije kopirajte svoje omiljene filmice u novonastali direktorij Windows DreamScene koji se nalazi u C\Windows\Web folderu.

Nazalost nije moguce kroz izbornik Personalization-Desktop background odabrati zeljeni video fajl nego ga morate pokrenit desnim klikom iz gore navedenog foldera Windows DreamScene.

Vazna napomena: video fajlovi moraju biti obavezno u .WMV ili .MPG formatu.

Ovdje imate kratki preview koji sam uploadao.

Uzivajte u DreamScenes na Vasim Windows 7-icama.Cool

Napomenuo bih da su svi fajlovi skenirani i sigurno cisti od gamadi ali svejedno preporucujem da napravite system restore tocku ako sto krene po zlu mada je meni iz prve proradilo.

VirusTotal provjera:

Vise video isjecaka za DreamScene mozete preuzeti ovdje.

Ako imate problema sa prikazom texta na desktopu nakon instalacije i pokretanja DreamScenes napravite slijedece:

1) Postavite Folder Options na Show hidden files, folders...

2) Postavite .mpg ili .wmv video kao  Desktop Background.

3) Desni klik na desktop > Personalize > Desktop Wallpaper

4) Odaberite skriveni .jpg. (prozirno sivi)

5) Postavite .mpg ili .wmv kao Desktop Background ponovo.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 12:57 (F1-IVO).

5 0 hvala 9
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

da se nadovežem na Ivin post, ovdje ima ako netko ima win 7 x64 rješenje KLIK

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
F1-IVO kaže...

Vise video isjecaka za DreamScene mozete preuzeti ovdje.

hvala IVO...al imam problemcic jedan, na toj stranici sam nasao samo 16:9 WALL-ove..a ja imam monitor 4:3 odnsno 1280x1024...a po googlu nisam mogao nac stranicu za 4:3 wallove...znas mozda ti (ili netko drugi) nekakvu drugu stranicu??

qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm
16 godina
neaktivan

Imam i ja dva pitanja:

1. Gdje je klasični search, di se mogu podesit opcije pretraživanja, gdje traži, i slične stvari?

2. Kako učinit taskbar neprozirnim?

Hvala

17 godina
neaktivan
Luuka kaže...

Imam i ja dva pitanja:

1. Gdje je klasični search, di se mogu podesit opcije pretraživanja, gdje traži, i slične stvari?

Hvala

1. Search je integriran u start meni. Upiši u njega search i pojaviti će ti se opcije i za podesiti search (pod stavkom Control panel)

2. Desni klik - personalize - window color - enable transparency

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Luuka kaže...

Imam i ja dva pitanja:

Hvala

1. Search je integriran u start meni. Upiši u njega search i pojaviti će ti se opcije i za podesiti search (pod stavkom Control panel)

2. Desni klik - personalize - window color - enable transparency

Prozirnost taskbara povezana je s prozirnošću prozora - ako se makne kvačica s enable transparency ,sve će bit neprozirno.

Ne znam ,ali ja dosad ni na frugim forumima ni u custom temama koje sam skinul nisam nigdje vidjel da ima način za odvojit taskbar od prozora po pitanju boje i prozirnosti.

17 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Prozirnost taskbara povezana je s prozirnošću prozora - ako se makne kvačica s enable transparency ,sve će bit neprozirno.

Ne znam ,ali ja dosad ni na frugim forumima ni u custom temama koje sam skinul nisam nigdje vidjel da ima način za odvojit taskbar od prozora po pitanju boje i prozirnosti.

Istina. Mene još zanima kako da start meni bude potpuno proziran tj. ona bijela ploha na kojima su programi

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Sinoć sam instalirao Windows 7 Ultimate x64 i moram reći da sam impresioniran, nisam ništa radio kada sam ukucao podatke početkom instalacije, i na kraju je sve sam riješio, sve drivere, sve plzgine, sve update-e iznimno jednostavna i brza instalacija...

Sviđaju mi se gadgeti i online download istih...

Ocjene:

Brzina: 9/10

Kompatibilnost: 7.5/10

Dizajn: 9.5/10

Jednostavnost: 8/10

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
kizo2703 kaže...

Istina. Mene još zanima kako da start meni bude potpuno proziran tj. ona bijela ploha na kojima su programi

skini si ovu temu i postavi....  meni je predobra...   NAPOMENA: moras imati instaliran uxtheme patch

Da si visok koliko si glup, imao bi snijega po glavi .....
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

I ja bi to!! Za Vistu ima (Link) ,ali za Sedmicu još uvijek ništa!!

Nažalost ,u Sedmici i Visti to više nije tak lako napravit ko u XP-u ,gdi je sve kaj se prikazivalo bilo u slikama.

Edit: @dadododo - svaka čast ,ja tražim već tjednima nekaj takvo!! I sagorpird ima stvarno dobru galeriju ,ima svega!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2009 16:36 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Upravo sam shvatio da imam jedan jako čudan problem s windowsima 7. Svaka igra koja instaliram nema glasa u igri. Npr. Dirt 2, Shift, The force unleashed, assassins creed..... Primjerice kada u Shiftu započinjem karijeru i vozim onaj BMW na početku uopće nema onog glasa koji mi govori što trebam raditi, svih drugih zvukova ima. Dalje, u Assassins Creedu uopće nema glasa kada mi netko nešto govori opet svi drugi zvukovi rade. U force unleashedu mi u onim filmićima između misija nema glasa. U dirtu 2 u meniju bi također trebao biti onaj tip koji objašnjava meni, nema ga, opet svi drugi zvukovi rade. Nije glas stišan u postavkama provjerio sam. Na XP-u mi svi ti glasovi rade. Jel netko zna o čemu se tu radi, jel netko imao takav problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

E ovako Trebo bi malu pomoc oko hamacia Instaliro sam ga prijavio sam se na network itd ali kada udem u njega prazan je nema nista pokuso sam nac servere za far cry 2 preko LANA kada nadem ime i pass od tog servera upisem  to u join network svaki je pun  jel bi mi ko mogo objasniti kako da dodajem frendove i kako da nadem server koji ima mjesta da se uclanim

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igor kaže...

Upravo sam shvatio da imam jedan jako čudan problem s windowsima 7. Svaka igra koja instaliram nema glasa u igri. Npr. Dirt 2, Shift, The force unleashed, assassins creed..... Primjerice kada u Shiftu započinjem karijeru i vozim onaj BMW na početku uopće nema onog glasa koji mi govori što trebam raditi, svih drugih zvukova ima. Dalje, u Assassins Creedu uopće nema glasa kada mi netko nešto govori opet svi drugi zvukovi rade. U force unleashedu mi u onim filmićima između misija nema glasa. U dirtu 2 u meniju bi također trebao biti onaj tip koji objašnjava meni, nema ga, opet svi drugi zvukovi rade. Nije glas stišan u postavkama provjerio sam. Na XP-u mi svi ti glasovi rade. Jel netko zna o čemu se tu radi, jel netko imao takav problem?

Vjerojatno imaš neki sistem zvučnika (2.1, 5.1, 7.1) i u windowsima ti je default driver postavljen na tipa 2.1 a ti koristiš 5.1, ili obrnuto. Zato ti se oni zvukovi koji su rezervirani za određene zvučnike u svakom sistemu ne postoje. Znači ili nije uključeno ili je uključeno nešto što ti nemaš.

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice