Windows 7 - općenito izdvojena tema

poruka: 5.036
|
čitano: 1.370.396
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Windows 7 - dojmovi
MegaMass 2000 kaže...

Ok, imali gdje kupiti Window 7 Home Premium 64 bit. Retail verziju kod nas?

http://www.adm.hr/index.php?cPath=37_317&osCsid=68b5aa9b73e232b0904be88210d2b84d

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2009 9:18 (dekstroza).
17 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
MegaMass 2000 kaže...

http://www.adm.hr/index.php?cPath=37_317&osCsid=68b5aa9b73e232b0904be88210d2b84d

Ok, hvala na trudu ali ja tamo vidim samo 32 bit. verzije Hmoe premium i čini mi se da se radi o OEM jer je cijena 900 kn (tu negdje).

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
dekstroza kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Ok, hvala na trudu ali ja tamo vidim samo 32 bit. verzije Hmoe premium i čini mi se da se radi o OEM jer je cijena 900 kn (tu negdje).

Mislim da su nedavno imali i 64 bitnu na naslovnici,  probaj nazvat i pitat, ako nemaju valjda će ti moći reći kada će otprilike stići.

Glede OEMa, ako misliš samo nadogradit 2gb rama i grafičku OEM ti ne bi smio raditi probleme.

16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Koji mi je najbolji burner da koristim na 7?! Jel ima kakva besplatna verzija Nera da radi na 7?!

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

0 0 hvala 0
16 godina

@ Smooth.op. -radi i Nero 6.. (samo ignoriraj upozorenje) ili koji god imaš pri ruci. Besplatan je CDburner.

- btw. rade svi programi koje sam probao (MagicISO, PowerISO, na obje ver.32-64) tako da nebi trebalo biti problema s compatibilytijem...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan

Preporučam Ashampoo Burning Studio 2010 Free,! Po meni najkompletniji moderni program za prženje, a da je besplatan.

A lesson is learned but the damage is irreversible.
16 godina
protjeran
Smooth Operator kaže...

Koji mi je najbolji burner da koristim na 7?! Jel ima kakva besplatna verzija Nera da radi na 7?!

možeš probati i INFRA RECORDER...krajnje jednostavan krajnje učinkovit..bez suvišnih petljancija... http://infrarecorder.org/

17 godina
Hyperion kaže...

start i upišeš msconfig, pokreneš i odeš na startup tab i dalje znaš sam ili u everestu,tune-up-u imaš to...

Thx.

Rijesio sam na drugi nacin. Kada se pojavila tipkovnica odabrao sam Mogucnosti, u njegovom prozoru dolje odabrao sa opciju za Control... when i log on, te maknuo kvacicu u prozoru koji se pojavi.

16 godina
Windows 7 - dojmovi

Pozz svima!
Imam jedno pitanje. Da li je moguć update s RC na RTM verziju, ili ću morati raditi clean install? Pitam jer u pitanju nije jedan, nego četiri slučaja (sve laptopovi:), a to je već malo više posla. Bio sam toliko slobodan da sam i frendovima stavio win7 RC, s obzirom da je za jedan RC to bilo odlično izdanje. 

Interesantno, nijedan se nije požalio da mu laptop radi sporije ili više-manje jednako kao prije, mada je tome sigurno tako u barem jednom slučaju. Ali, uglađeno sučelje i optimirani procesi u exploreru rade čuda za obične korisnike.

Acer Aspire 5602, trpi me već treću godinu :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jonny_Quest kaže...

Pozz svima!
Imam jedno pitanje. Da li je moguć update s RC na RTM verziju, ili ću morati raditi clean install? ... 

Microsoft ne preporuča upgrade sa beta i RC verzije na finalnu verziju (RTM).

Ali postoje trikovi.

16 godina

Thx. Probat ću pa ću javiti da li funkcionira :)

Acer Aspire 5602, trpi me već treću godinu :)
16 godina
Kops kaže...

Dakle, cista instalacija, Win 7 na dvd-u, boot, krece instalacija....itd.Treba mi samo jedan account na kompu i to da bude Administrator, nikakvi vise nalozi, samo to.Znam da je admin skriven po defaultu u Visti i Sedmici, pa zato pitam, kako to najlakse uraditi.

Admin račun je skriven oduvijek i pristupaš mu sa ctrl alt del prilikom logiranja...ali to ti i nije bitno pošto račun koji kreiraš prilikom instalacije također ima admin ovlasti...ne kužim zašo bi toliko patio na to da ti znaš da je to jedini račun pošto se taj skriveni ni ne vidi a niti ti usporava komp nikako...

16 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Ja koristim Ashampoo Burning Studio 8 i to je to! Po meni izvrstan burner!

Sin: Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?! Tata: WTF? ROFLMAO!
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Evo i ja stavio RTM na komp u dual boot sa xp. Sviđa mi se sam OS. Idealan za surfanje i tipkanje u wordu, crtanje u auto cadu, no ne i za igranje.

Jedine dvije igre koje su stalno na kompu i koje jedino i igram - rFactor i GTR Evo - štekaju do bola. Zašto, stvarno mi nije jasno. Tražio sam po netu, drugim ljudima radi ko na xp-u. Instalirao sam directx 9, najnovije drivere, probao s compatibility mode, stvar ista. Bez rFactora nemogu, tako da Win 7 vjerojatno nikad neću koristiti....

Baš štetaMršti se

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate A
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Ja sam stavio Windowse 7 na Lenovo 3000 c 100 i katastrofa je. Zamrzava se, neće se normalno ugasiti i nije mi prepoznao mrežnu karticu, wireless karticu niti zvučnu, a nema nigdje za skinutu drivere za njih....barem ja nisam našao....

Ako tko zna kako sredit to neka javi što prije....

0 0 hvala 0
17 godina
D4RKL1NG kaže...

Preporučam Ashampoo Burning Studio 2010 Free,! Po meni najkompletniji moderni program za prženje, a da je besplatan.

Ja koristim BurnAware Free i meni je super... Btw Win7 Home Retail je doslo samo 20-ak komada za cijelu hrvatsku tako da nema trenutno nigdje za nabaviti dok dobavljac ne naruci opet, sto se ne zna kad ce biti...

I jos nesto, moram se pohvaliti da nemam ni jedan komad piratskog software-a na kompu Cool. Sve orididi ili free...Belji se

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2009 18:47 (Dermentor).
17 godina
BlackM kaže...

Evo i ja stavio RTM na komp u dual boot sa xp. Sviđa mi se sam OS. Idealan za surfanje i tipkanje u wordu, crtanje u auto cadu, no ne i za igranje.

Jedine dvije igre koje su stalno na kompu i koje jedino i igram - rFactor i GTR Evo - štekaju do bola. Zašto, stvarno mi nije jasno. Tražio sam po netu, drugim ljudima radi ko na xp-u. Instalirao sam directx 9, najnovije drivere, probao s compatibility mode, stvar ista. Bez rFactora nemogu, tako da Win 7 vjerojatno nikad neću koristiti....

Baš štetaMršti se

Probaj isključiti Superfetch, možda pomogne. Ovdje imaš upute kako.

Gledam te!
17 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Ljudi, može jedno pojašnjenje?

Kad stavim PC u sleep mode (imam Windows 7 Ultimate x64) i kad ga onda upalim, uvijek mi bude "locked" account pa moram kliknuti na sliku svojeg accounta da bi ušao na desktop. Kako ovo maknuti, odnosno da ne bude locked nego da odmah uđe u desktop? Ja sam administrator i jedini user na računalu.

Hvala.

EDIT: Rješeno, uglavnom - Control panel - Power options - Require a password on wakeup nakon toga stavite na "Don't require a password".

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2009 19:00 (ReiKo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ReiKo kaže...

Ljudi, može jedno pojašnjenje?

Kad stavim PC u sleep mode (imam Windows 7 Ultimate x64) i kad ga onda upalim, uvijek mi bude "locked" account pa moram kliknuti na sliku svojeg accounta da bi ušao na desktop. Kako ovo maknuti, odnosno da ne bude locked nego da odmah uđe u desktop? Ja sam administrator i jedini user na računalu.

Hvala.

EDIT: Rješeno, uglavnom - Control panel - Power options - Require a password on wakeup nakon toga stavite na "Don't require a password".

To je i mene zanimalo , nasao rjesenje i taman da cu postati kad ono vec rijeseno...

15 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Evo taman danas instalirao win 7 retail x64.. konfu imate pod moj pc.

Dojam: FANTASTICNO

Izgled sa aero temom je odlican, opcenito mi se svidaju sve opcije kod sedmice..

U igrama je fantastican sa 9.11 beta driverima!

CoD4 i CoD2 su stabilniji neg na xp-u i to dosta, fps se podigao na prototypeu, fifi 10 i svim ostalim igrama.

Jednostavno predobar, a i rijesio mi je internet, jer mi je na xpu svako malo laggalo i dizao se ping, a sad je ping manji nego standardni na xp-u..

10/10 :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
weirdeq kaže...

Izgled sa aero temom je odlican, opcenito mi se svidaju sve opcije kod sedmice..

CoD4 i CoD2 su stabilniji neg na xp-u i to dosta, fps se podigao na prototypeu, fifi 10 i svim ostalim igrama.

Jednostavno predobar, a i rijesio mi je internet, jer mi je na xpu svako malo laggalo i dizao se ping, a sad je ping manji nego standardni na xp-u..

Čovječe, s konfom kakvu ti imaš jel ti je uopće trebao veći fps u igrama?Iznenađen

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
15 godina
neaktivan
Igor kaže...
weirdeq kaže...

Čovječe, s konfom kakvu ti imaš jel ti je uopće trebao veći fps u igrama?Iznenađen

Ne bi vjerovao kako su im losi driveri za dx9 :D

al mislim da ce 9.11 final za sedmicu bit pun pogodak.

17 godina
Windows 7 - dojmovi

Meni se s 9.11 beta COD 6 često "poluruši", dakle zacrni ekran i taman da će izbaciti iz igre, a on nastavi. Čudno.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2009 20:41 (crystal6).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Windows 7 - dojmovi

OVAKO izgleda na C particiji veličina foldera od Windowsa...jel normlano da je tak velka?

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

OVAKO izgleda na C particiji veličina foldera od Windowsa...jel normlano da je tak velka?

Valjda je:

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2009 22:37 (F1-IVO).
16 godina
neaktivan

meni je malo manja. verzija je proffesional

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
17 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Win 7 ultimate 64bit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

meni je malo manja. verzija je proffesional

Ma ti si poseban slucaj.Belji se

Nego primjetio sam da mi kopiranje na externe hardove ponekad ide prilicno sporo. Oko 10mb/s.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
doxy kaže...

Valjda je: 

zanimljivo. opensuse 11.2 jucer izasao, tri puta manji 

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama
17 godina
Perica kaže...

Win 7 ultimate 64bit.

Meni je 13,6GB.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice