Pozdrav.Treba da stavim 7-cu .Cista instalacija, i treba da na njemu imam SAMO JEDAN account i to da bude administrator.Dakle , ubacim sedmicu, bootam i ....kako dalje?
(Da li ce s i onda pojavljivati ono, ran as admin itd?)
Zna neko????
Pozdrav.Treba da stavim 7-cu .Cista instalacija, i treba da na njemu imam SAMO JEDAN account i to da bude administrator.Dakle , ubacim sedmicu, bootam i ....kako dalje?
Zna neko????
Zna neko????
a dali si pokrenuo instalaciju sa power ISO-om dok si bio na staro OS-u ili si burnovao ISO image na DVD i pokrenuo ga dok se PC bootao
da ima!
instalirao sam windows 7 ultimate i mogu reć da ja win 7 najbolji windows ikada!!!!!!
takodjer....ali sam se morao vratiti na xp zbog drivera (printer i skener) :D
takodjer....ali sam se morao vratiti na xp zbog drivera (printer i skener) :D
dali je to original verzija?
i dali uopce ima tko sa originalom problema sa driverima ?
Zna neko????
a dali si pokrenuo instalaciju sa power ISO-om dok si bio na staro OS-u ili si burnovao ISO image na DVD i pokrenuo ga dok se PC bootao
Dakle, cista instalacija, Win 7 na dvd-u, boot, krece instalacija....itd.Treba mi samo jedan account na kompu i to da bude Administrator, nikakvi vise nalozi, samo to.Znam da je admin skriven po defaultu u Visti i Sedmici, pa zato pitam, kako to najlakse uraditi.
E, jel zna neko kako da maknem hibernaciju? Naime, maknuo sam sve postavke za hibernaciju iliti stand-by, osim monitora. No on meni svejedno udje u spavanje, te mu onda treba jedno 10 sec da se probudi. A sve je off!!
Nema načina. Možda sa onim preinstallation kitovima. Ako.
Zna neko????
Dakle, cista instalacija, Win 7 na dvd-u, boot, krece instalacija....itd.Treba mi samo jedan account na kompu i to da bude Administrator, nikakvi vise nalozi, samo to.Znam da je admin skriven po defaultu u Visti i Sedmici, pa zato pitam, kako to najlakse uraditi.
Pa ako si formatira disk...trebao bi Win 7 bit jedini admin jer drugog nema
Pokupio 14 virusa.
Nuspojava je bila da na startup-u dobije 3x "windows explorer has stopped working" i 3x "Realtek azalia has stopped working", i tako svaki put. Avira to lijepo očistila samo je trebao restart, virus je bio smješten u
C:\users\dražen(vaše ime)\appdata\system32\svchost.exe
Nemože se pobrisat na običan način jer radi tj. pokrenut je i ima isti naziv kao onaj svchost.
Hvala aviri.
Win 7 x64, win defender on, uac na predzadnjem, avira upaljena
Ja imam iritantan problem sa jačinom osvjetljavanja ekrana na HP 6735b. Kada ga upalim, ili probudim sa sleepa, uvijek mi je osvjetljenje na minimumu. I idem tamo u Power Options ali ne mogu micati klizač za regulaciju osvjetljenja. Ima tko takav problem? Kaj da radim?
dali je to original verzija?
i dali uopce ima tko sa originalom problema sa driverima ?
Za drivere je tu Katalog ,pogotovo za stariji hardver.
Na originalu ,jedini problem koji imam je Catalyst Control Center ,koji se podiže ,ali ga ne mogu uključit. I to nakon updatea drivera na 9.10 ,i to na tri PC-a. Ali ,to nije problem Sedmice nego AMD-a ,a i pošto sve mogu štelat kroz Control Panel ,a OC grafičke mi nije bitan jel i ovak radi dobro ,pričekat ću ,možda frajeri sljedeći Catalyst naprave kak treba.
Meni driveri za moju 4850 rade bez problema, i CCC se diže. Čak sam radio install 9.10 preko 9.9 bez deinstalacije potonjeg.
64-bitni Ultimate, RTM.
Do sada sam koristio XP i sad se dvoumim dal da isprobam 7-cu u dual bootu.
Pitanje, koju da uzmem x64 il x86 (tj. 64 bitnu il 32 bitnu verziju)?.
Imam malo stariji komp sa novom grafickom.
E 4300 dual core, 2gb ram-a, ati 4850...
Dal ce mi radit acad 2009 i ostali programi, igre na 64 bitnoj verziji? Koja je razlika u verzijama osim mozda u nekoj malo vecoj stabilnosti itd.
@Tomor : Ne znam i nemam vremena ,sve radi osim njega i uopće se sad neću opterećivat. A inače na dva PC-a je x64 ,na jednom je x86 i svugdje je isto.
@Dala : S obzirom na procesor i memoriju ,stavi 32 bitnu ,ili stavi još dva giga rama. Radit će sve ,samo ACad mora biti 64 bitni ,ko i ostali programi koji su rađeni u verzijama za 32 i 64 bita.
Svaki put nakon sto se logiram, pojavi mi se on-screen keyboard.
Gdje mogu to ugasit?
Svaki put nakon sto se logiram, pojavi mi se on-screen keyboard.
Gdje mogu to ugasit?
start i upišeš msconfig, pokreneš i odeš na startup tab i dalje znaš sam ili u everestu,tune-up-u imaš to...
Ja imam iritantan problem sa jačinom osvjetljavanja ekrana na HP 6735b. Kada ga upalim, ili probudim sa sleepa, uvijek mi je osvjetljenje na minimumu. I idem tamo u Power Options ali ne mogu micati klizač za regulaciju osvjetljenja. Ima tko takav problem? Kaj da radim?
Imao sam identičan problem sa HP6820s sa ati grafom i još neke... ne sjećam se točno koji šta rješava, al moraš instalirati ati catalyst i najnoviji quick launch (u njemu možeš isključiti onaj iritantni on screen koji dođe po defaultu) za vistu sa hp-ovih stranica. Ostali driveri iz sedmice naizgled rade svoj posao. Možda ti možeš i neke novije catalyste, al moju grafičku naravno ati ne održava.
ps. hp je sranje :) ja imam još neriješenih problema, ponekad mi se sakriju sve ikone sa desktopa, a i ikona za zvuk često zna poblesavit pa se pravit da je zvuk isključen. Uglavnom, sto mušica.
nije original :D:D.....al problem je u tim tvrtkama što još nisa "izbacile" drivere...al' ipak....sedmica je tek izašla...a kad dođu driveri...opet na sedmicu x))
Ovako... pred tjedan dana sam instalirao Windows 7. Prvi dojmovi su mi bili odlični. Sve za pet! No tek kasnije sam počeo uočavati probleme. Nova verzija Windows Media Player nije mi svidjela te me jako razljutilo što su maknuli Advanced Tag Editor. Pošto mi je to najbolji player nije mi niti palo na pamet da instaliram Winam ili nešto drugo. Pronašao sam na netu kako napraviti downgrade WMP. To napravio, ali opet, to nije to. Ta hibridna verzija WMP 11-12 je bugovita... Zatim sam imao problem s CPU-om. Stalno je prikazivao da je zauzeće 30% iako ništa ne radim. Zatim kada pokrenem igru pojavili su se brojni problemi (1 od njih 5 je radila kako treba). Jedan od njih je da je zvuk u pojedinim djelovima nestajao te se kasnije ponovo pojavio (primjer: sekvence kada pojedini lik treba govoriti. Ponekad govori, ponekad ne). Također jedan od problema s igrama je neprestano trzanje. Provjerio sam sve drivere i instalirao najnoviji DirectX, ali problemi su ostali.
Ništa, danas sam se vratio natrag na Windows Vista. Počekat ću neko vrijeme kada počne pravo vrijeme Windowsa 7. Njihov proboj je još u povojima. Čekam prvi SP. Do tada ostajem na Visti koja mi ne stvara nikakve probleme.
Meni je to riješilo problem, s tim da meni nije baš svaki put bio taman ekran, nego svaki 5. put recimo. Koji catalyst si skinuo? hp-ov za vistu ili atijev za sedmicu. Probaj ovaj koji nemaš :)
Ak to ne pomogne, probaj isključiti power play opciju u catalystima (to sam ja morao u xp-u da bi normalno radio). Dalje ne znam ništ.
Prati upute na ekranu. Account koji napraviš bit će administratorski.
Prati upute na ekranu. Account koji napraviš bit će administratorski.
http://www.sevenforums.com/tutorials/507-built-administrator-account-enable-disable.html
evo stavio i Win7 kao drugi boot...instalacija prošla vrlo glatko, trebao saam staviti drivere za grafu (Gainward 9500GT) i X-FI, stavio par osnovnih programa i OK je. Probam sutra koju igru.
Media player je opet drugi al naviknem se lako.
zanima me sijedeće - kod personalizacije dali mogu promijeniti boju pozadine kod otvorenih foldera tako da mi ne bliješti bijela boja - oni njihovi prijedlozi sa drugim (crnim) themama mi se ne sviđaju.
ima li igdje kod nas win7 ultimate retail?
hitno mi treba ako nista onda pro, ali ultimate na 1 mj
ima li igdje kod nas win7 ultimate retail?
hitno mi treba ako nista onda pro, ali ultimate na 1 mj
Hm ja kupio u ADM pred tjedan dana....
Ok, imali gdje kupiti Window 7 Home Premium 64 bit. Retail verziju kod nas? Gledao na Nabava.net i jedino što mi je pokazao je Links. Međutim tamo imaju smo OEM verziju/e. Budući da sma kupio novi komp (samo neke komponente), a mislim staviti još dva GB rama i novu grafičku, retail bi bila odlična solucija.